Hotel GOLDEN BEACH Metamorfozis Letovanje Metamorfozis Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel GOLDEN BEACH Metamorfozis

Hotel GOLDEN BEACH Metamorfozis
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi
30m

Hotel GOLDEN BEACH Metamorfozis nalazi se na 30 m od plaže u samom centaru mesta. Hotel sadrži recepciju, restoran i bazen. Sobe imaju, klimu, TV, internet. Sobe se čiste svakog dana,a posteljina se menja na tri dana. Sobe se sastoje iz klasičnih singl i francuskih ležajeva. Korišćenje klime je bez doplate.

Tip smeštaja:

 • 1/2 garsonjera – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, drugoj prostoriji dva obična ležaja.
 • 1/3 garsonjera – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, drugoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj.
 • 1/4 apartman – u jednoj protoriji kuhinja I jedan običan ležaj u drugoj prostoriji bračni i običan ležaj.
 • 1/4 duplex apartman – u jednoj protoriji kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
 • 1/5 duplex apartman – u jednoj protoriji kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj I jedan običan ležaj i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
 • Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

IZLETI SA SITONIJE

 • Robinzon/plava laguna – Najpopularniji izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se fantastično proveli, kupali na nestvarnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba ili suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina i uza u prelepim bojama zalaska sunca. U kasnim poslepodnevnim časovima sledi povratak za Sarti uz sirtaki i veselu atmosferu raspevane i zadovoljne ROBINZON družine. Ukoliko imate sreće, može se desiti i da naiđete na delfine koji prate vaš brod…
 • Zaliv Toroneos – Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju, uživanju i ugodnom krstarenju po prelepim plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete prošetati i posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
 • Waterland – vodeni svet. Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Park raspolaže bazenima, toboganima, rekom i veštačkim jezerom, košarkaškim i teniskim terenom. Sjajna zabava za mlade i manje mlade!
 • Meteori – Još jedan dragulj Grčke je, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Na ogromnim stenama, uzdignuti do neba kao divovi, na ravnici Tesaliji, nalaze se pravoslavni manastiri. I danas ovde žive kaluđeri posvećeni Božijoj službi “između neba i zemlje”. Tu možete videti impresivne i freske i ikone iiz vizantijskog perioda.
  Ovaj jedinstven geološki fenomen nalaze na spisku Uneskove Svetske baštine.
 • Sveta Gora – Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom. a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom ćemo proći pored predivnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadest manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeskom gradu, gde možete prošetati, ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
 • Grčko veče – Doživite neverovatan zalazak Sunca uz tradicionalni grčki ples i lokalnu kuhinju. Uživajte u grčkim specijalitetima, i domaćem vinu uz predivne zvuke buzukija i plesni nastup profesionalnih plesača koji će Vas kada se atmosfera zagreje pozvati da im se pridružite na podijumu. Ponesite sa sobom delić divne atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa letovanja.
Pozovite nas