Hotel PONZ BOUTIQUE Kušadasi Letovanje Kušadasi Turska

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel PONZ BOUTIQUE Kušadasi

Hotel PONZ BOUTIQUE Kušadasi
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Bazen
100m

Hotel PONZ BOUTIQUE Kušadasi se nalazi na oko 100 m od plaže Ladies beach i na oko 3 km od centralnog dela grada. Sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom i mini barom. U sklopu hotela nalazi se bazen sa odeljkom za decu, restoran, bar, spa centar, sef (posebno se plaća), stoni tenis, pikado. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje). Večera se služi u obližnjem hotelu Asena.

GALERIJA HOTEL PONZ BOUTIQUE KUŠADASI

TOKOM BORAVKA MOŽETE IĆI NA NEKE OD IZLETA

  • Drevni Efes – poludnevni i celodnevni izlet
  • Pamukale
  • jeep Safari
  • Tursko veče
  • Krstarenje brodom
  • Aqua park Adaland
  • Aqua park Aqua Fantasy
  • Kapadokija
  • Nacionalni park

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

UPOZORENJE:

  • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana !!!
  • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hote l(sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
  • U sobe se po pravilu ulazi prvoga dana boravka posle 14.00 časova i napuštaju se do 12.00h poslednjeg dana boravka!!!
  • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
  • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
  • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
  • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
  • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
  • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.
  • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
  • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne kontsrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
  • U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.
  • Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina!
  • Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!
  • U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
  • Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav, miris, ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe.

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Pozovite nas