Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel PUTNIK Kopaonik

Hotel PUTNIK Kopaonik
Sopstveni prevoz Televizor Parking WiFi

Hotel PUTNIK Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem predelu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine, svega 15 minuta hoda od turističkog centra Kopaonika i ski liftova.

OPIS HOTEL PUTNIK KOPAONIK

Karakteristike: U letnjem periodu možete se rekreirati na sportskim terenima za košarku, odbojku i tenis koji se nalaze u blizini hotela Putnik.

Sadržaj: gostima hotela Putnik su na raspolaganju 90 soba i 3 apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom, telefonom i besplatnim internetom.

Dodatni sadržaj: veliki restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, besplatan wireless internet, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela), teren za male sportove koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela, sa izvanrednim mogućnostima za pripreme sportskih ekipa. Kongresna sala za održavanje konferencija i seminara, može primiti i do 150 ucesnika.

Pogodnost: gosti hotela Putnik mogu koristiti (besplatno) bazen hotela Club A, besplatan prevoz do centra Kopaonika 2 puta dnevno.

Hotel PUTNIK Kopaonik
Hotel PUTNIK Kopaonik

SMEŠTAJ HOTEL PUTNIK KOPAONIK:

Gostima hotela Putnik na Kopaoniku su na raspolaganju ukupno 90 soba i 3 apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom, telefonom i besplatnim internetom.

AUTOBUSKI PREVOZ DO KOPAONIKA
SKI PASS KOPAONIK

Pozovite nas