Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina Ljubljana 2

Nova godina Ljubljana 2
Autobuski prevoz
5 DANA / 2 NOĆENJA

Doček Nove godine u Ljubljani

LJUBLJANA – MOZIRSKI GAJ – BLED – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE – VELDEN – BOHINJ

TERMIN 30.12.2018. – 03.01.2018.

AUTOBUS / 5 DANA / 2 NOĆENJA

Nova godina Ljubljana: Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA LJUBLJANA:

1.DAN putovanja (subota 30.12.2017.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA
Polazak iz Novog Sada u 17:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava Centra u 19:00 čas. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (nedelja 31.12.) LJUBLJANA – MOZIRJE & MOZIRSKI GAJ (Božićna bajka Slovenije)
U jutarnjim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Mozirju, idličnom mestašcu u Savinjskoj dolini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor, a mi Vam preporučujemo da ne propustite obilazak MOZIRSKOG GAJA u neposerdnoj blizini hotela–nestvarnog prirodnog parka osvetljenog sa milion svečanih svetiljki pretočenih u razne oblike! Doživite pravu zimsku bajku uz kuvano vino, slatke zalogaje i šapnite vašu želju dobrim vilama. www.mozirskigaj.com/bozicna-bajka-slovenije/
Mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Organizovan Novogodišnji doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji se odvija na pet gradskih bina. SREĆNA NOVA GODINA! Posle ponoći povratak u hotel u Mozirju. Noćenje.

3.DAN (ponedeljak 01.01.) MOZIRJE – BLED & BOHINJ – KRANJ
DORUČAK. Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno vreme za šetnju i odmor uz kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite fakultativni izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“. U popodnevnim satima kraća vožnja prema hotelu u Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče u Kranju. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

4.DAN (utorak 02.01.) KRANJ – BLED / BOHINJ – SRBIJA
DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada). U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak po ostatak grupe u Kranju. Polazak za Srbiju u 19 časova i noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti…

5.DAN ( sreda 03.01) KRANJ – BLED / BOHINJ – SRBIJA
…očekivani dolazak u Beograd i Novi Sad na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA 109 €

OPIS HOTELA

Hotel BENDA 3* www.hotelbenda.com
Skroman hotel koji se nalazi u Mozirju, idiličnom okruženju Savinjske doline, a oko 15 minuta hoda je udaljen od centra mesta i nestvarnog Mozirskog gaja (www.mozirskigaj.com/bozicna-bajka-slovenije/)koji je više od 30 godina jedan od najlepših parkova u ovom delu Evrope. U vreme božićnih i novogodišnjih praznika park je osvetljen sa preko milion svetiljki raznih oblika i ukrašen raznim prigodnim postavkama koje će vas apsolutno očarati! Sve sobe su sa TWC, TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, besplatan WiFi. Doručak je kontinentalnog tipa.

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si
Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km. Doručak je bife („švedski sto“)

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta,
 • smeštaj je u hotelima Benda 3* i Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (jedna noć u Bendi i jedna noć u Creini; usluga doručka je kontinentalni u Bendi i samoposlužni tzv. „švedski sto“ u Creini),
 • usluge turističkog vodiča,
 • obilaske prema programu,
 • organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)
 • troškove fakultativnih izleta: Bohinj 5€; Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenom 15€, ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
 • Ulaznice u Mozirski gaj iznose od 3€ do 6€ u zavisnosti od uzrasta i broja posetioca,
 • doplatu za večere koja će biti naknadno objavljena.

Objavljene cene važe za minimum 30 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

USLOVI PLAĆANJA:

   

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 •  

 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

   

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 •  

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 •  

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 •  

 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 •  

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Kompas Tourism & Travel

Pozovite nas