Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje AZURNA OBALA – 1maj

Putovanje AZURNA OBALA – 1maj
Autobuski prevoz
8 DANA / 5 NOĆENJA

AZURNA OBALA I ŠPANIJA

Azurna obala i Španija – autobusom / 8 dana / 5 noćenja

Paket aranžman Azurna obala– prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Nice, Monaka, Monte Karla, 
Eks en Provance, Đenove i Barselone

TERMIN: 27.04. – 04.05.2018.

Barselona- prestonica Katalonije, ubraja se u jedan od najlepših i najkompletnijih gradova Evrope. Različiti sadržaji, čar modernističkog arhitektonskog nasleđa Gaudijevih zdanja, muzeja, parkova, slikovitih kvartova, akvarijuma, stadiona FK Barselone i nekoliko gradskih plaža zaista će vas ostaviti bez daha i zato preporučujemo, krenite i osvojite je.

PROGRAM PUTOVANJA AZURNA OBALA:

1.DAN putovanja (27.04.2018. petak): BEOGRAD – NICA
Sastanak grupe u 13.30 časova na PARKINGU ŠTARK ARENE,   južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predvidjeno vreme polaska u u 14.00 časova. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.
2.DAN (28.04.2018. subota): NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje Nice. Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. NOĆENJE.
3. DAN (29.04.2018. nedelja): NICA – MONACO – MONTE KARLO – LJORET DE MAR
DORUČAK. U 8.00 h napuštanje hotela i nastavak puta sa kraćim zadržavanjem i panoramskim razgledanjem Monaka i Monte Karla . Slobodno vreme. Oko 13.00 h je predviđen nastavak putovanja za Ljoret De Mar . Dolazak u Ljoret De Mar u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.
4.DAN (30.04.2018.ponedeljak): LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Odlazak za Barselonu – panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica la Ramblas, spomenik Kolumbu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za stadion Kamp Nou ( obilazak muzeja svlačionica, kapele, terena, tribina, konferencijske sale, novinarske lođe). Mogućnost odlaska u Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno). Povratak u Ljoret De Mar u večernjim satima. NOĆENJE.
5.DAN (01.05.2018. utorak): LJORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja ovog slikara. Povratak u Ljoret De Mar . U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Barselonu.  Slobodan dan za individualna razgledanja.  U večernjim časovima povratak u hotel.   NOĆENJE.
6.DAN (02.05.2018. sreda): LJORET DE MAR – AEX EN PROVANCE – SAN REMO (okolina)
DORUČAK. Napuštanje hotela. Polazak za Eks en Provance. Panoramski obilazak Eks-a (pešačko razgledanje): bulevar Mirabo sa drvoredom topola, katedrala Sv.Spasitelja, trg Albetras…Slobodno vreme . Nastavak putovanja i smestaj u hotel u kasnim vecernjim satima u okolini San Rema . NOĆENJE .
7. DAN (03.05.2018. četvrtak): SAN REMO (okolina) – ĐENOVA – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 12 h kada je predvidjen polazak za Djenovu. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada koji je pod zastitom UNESCO-a. Videćete Trg de Ferari, Trg de Mateoti, Duždevu palatu, Katedralu Sv. Lorenca, via Garibaldi , Trg pobede, staru luku, via Balbi, Kraljevsku palatu…. U poslepodnevnim satima oko 16,00 h nastavak putovanja za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
8. DAN putovanja (04.05.2018. petak): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 09.00h ujutru (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).Kraj programa.

CENA ARANŽMANA AZURNA OBALA: 249 €

PROMO CENA 229 € – broj mesta ograničen

OPISI HOTELA:

 • U Nici je smeštaj u hotelu Locarno 3* ili sličnom – nalazi se na oko 80 metara od šetališta ʺPromenade des Anglaisʺ. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom. U sklopu hotela nalazi se sala za doručak, bar. Usluga: noćenje sa doručkom – doručak –kontinentalni. www.hotel-locarno.com
 • U Ljoret De Maru je smeštaj u hotelu Gran Hotel Don Juan Palace 4* ili sličnom sastoji se iz tri objekta, i nalazi se na oko 5 minuta hoda od plaže.Centar Lloret de mar je na oko 150 m od hotela. Standardne sobe opremljene sa TWC-om, TV-om…Hotel raspolaže sa otvorenim bazenom, restoranom, barom, igraonicom. Obroci se poslužuju u restoranu Niwa. Usluga: noćenje sa doručkom – doručak na bazi švedskog stola. www.ghthotels.com
 • U okolini San Rema je smeštaj u hotelu Arma 3* ili sličnom: hotel se nalazi na oko 7 km od San rema, i na oko 500 m od plaže. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om…U sklopu hotela nalazi se sala za doručak, restoran. Usluga: noćenje sa doručkom – doručak –kontinentalni. www.hotelarma.it

Napomena za smeštaj:

 • U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju.
 • Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN AZURNA OBALA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica – Francuska, 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto-samoposluženje ) u Hotelu 3* u Ljoret De Maru, 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* -okolina San Rema – Italija, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN AZURNA OBALA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja iznosi 1,40 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Kataloniju (koja je stupila na snagu 01.11.2012.) za hotele 2* i 3* iznosi 0,50 € po noći po osobi; za hotele 4* iznosi 1,00 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

OSIGURANJE:

 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 896 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji, bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134  Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana).
 • U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

POPUSTI I DOPLATE

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 99 €. Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA AZURNA OBALA:

 • Kamp Nou – 30 €,
 • Barselona 2 – 15 €,
 • Figueras – 25 € ,
 • Aquarium- 20 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.
  Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
  Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Pozovite nas