Vila DIOSKURI MEZONETE Neos Marmaras Letovanje Neos Marmaras Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila DIOSKURI MEZONETE Neos Marmaras

Vila DIOSKURI MEZONETE Neos Marmaras
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi
100m

Vila DIOSKURI MEZONETE Neos Marmaras se nalaze na 100m od plaže Paradeisos. Nisu u glavnom objektu kuće Dioskuri već se nalaze u kompleksu mezoneta koje su tipski gradjene gde su neke u privatnom vlasništvu, a neke nisu ni useljene. Mezonete su na dva nivoa. U donjem se nalazi kuhinja sa dnevnim boravkom i krevetom na rasklapanje za dve osobe, i WC. Na gornjem nivou se nalazi terasa, kupatilo sa WC-om i dve spavaće sobe. Svaka mezoneta ima svoje parking mesto.

IZLETI SA SITONIJE

  • Robinzon/plava laguna – Najpopularniji izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se fantastično proveli, kupali na nestvarnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba ili suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina i uza u prelepim bojama zalaska sunca. U kasnim poslepodnevnim časovima sledi povratak za Sarti uz sirtaki i veselu atmosferu raspevane i zadovoljne ROBINZON družine. Ukoliko imate sreće, može se desiti i da naiđete na delfine koji prate vaš brod…
  • Zaliv Toroneos – Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju, uživanju i ugodnom krstarenju po prelepim plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete prošetati i posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
  • Waterland – vodeni svet. Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Park raspolaže bazenima, toboganima, rekom i veštačkim jezerom, košarkaškim i teniskim terenom. Sjajna zabava za mlade i manje mlade!
  • Meteori – Još jedan dragulj Grčke je, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Na ogromnim stenama, uzdignuti do neba kao divovi, na ravnici Tesaliji, nalaze se pravoslavni manastiri. I danas ovde žive kaluđeri posvećeni Božijoj službi “između neba i zemlje”. Tu možete videti impresivne i freske i ikone iiz vizantijskog perioda.
    Ovaj jedinstven geološki fenomen nalaze na spisku Uneskove Svetske baštine.
  • Sveta Gora – Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom. a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom ćemo proći pored predivnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadest manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeskom gradu, gde možete prošetati, ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
  • Grčko veče – Doživite neverovatan zalazak Sunca uz tradicionalni grčki ples i lokalnu kuhinju. Uživajte u grčkim specijalitetima, i domaćem vinu uz predivne zvuke buzukija i plesni nastup profesionalnih plesača koji će Vas kada se atmosfera zagreje pozvati da im se pridružite na podijumu. Ponesite sa sobom delić divne atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa letovanja.