Vila MAKRINA Golden Beach Letovanje Tasos Grčka ostrva Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila MAKRINA Golden Beach

Vila MAKRINA Golden Beach
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima
180m

Vila MAKRINA Golden Beach se nalazi na oko 180m udaljenosti od mora. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija smeštenih u visokom prizemlju i apartmana tipa “3+2″ na prvom spratu. Studiji sadrže manju kuhinju, kupatilo (poseduje fen), deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (bračni + fotelja na izvlačenje) i lepu veliku terasu. Apartmani, pored navedenih sadržaja za studije, poseduju još jednu manju prostoriju u kojoj se nalazi krevet na sprat, sa mogućnošću izvlačenja dodatnog kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uračunat u cenu), telefonom (posebno se naplaćuje na recepciji vile) i TV-om.Vila Makrina nema sopstveni parking.

IZLETI TOKOM BORAVKA NA TASOSU

  • KRSTARENJE – Upoznajte se sa lepotama Tasosa, njegovim fantastičnim plažama i skrivenim uvalama. Kupajte se u kristalno čistom Egejskom moru, skakanje sa broda, učiniti će Vam ovaj dan fenomenalnim. Plovidba do najlepših plaža na severnoj strani ostrva. Kraća zadržavanje na na nekoliko plaža radi kupanja. Ručak na brodu.
  • GRČKO VEČE – večernji program izvodi tradicionalna grčka muzika i plesovi. Po završetku zvaničnog programa, svi gosti se mogu pridružiti zajedničkom Sirtakiju, grčka večera (predjelo, glavno jelo, salata i dezert, pola litre vina ili sok za decu). Večera se, naravno, servira na tradicionalan način, odnosno na pladnju za četiri osobe, a salata za dve osobe.
  • OBILAZAK TASOSA – Preporučujemo celodnevni izlet autobusom oko ostrva. Polazak je u jutarnjim satima, Tokom obilaska imaćete priliku da obidjete i prošetate Limenasom, glavnim gradom Tasosa, Limenarijom, Potosom. Obići ćete amfiteatar i staru pijacu u Limenasu, manastir Svetog Arhangela na liticama, visoki iznad mora, stari grad Aliki, sa jednom od najlepših plaža, staro grčko selo Panagiju sa crkvom i starom fabrikom maslinovog ulja… U Panagiji je biti prilike i da posetite neku od poznatih, seoskih, tradicionalnih taverni. Na čuvenoj Zlatnoj plaži, pored Skala Potamije, biće vremena za kraću pauzu i kupanje.
  • TEOLOGOS – Ukoliko ste na Tasosu ili imate istraživačkog duha i ne smeta Vam vožnja lokalnim autobusima, ne propustite priliku da obidjete staro grčko selo u brdima iznad Potosa. Pored izvanrednog doživljaja prirode i arhitekture s kraja XIX veka, Teologos je najpoznatiji po izvanrednoj jagnjetini s ražnja i jagnjećim iznutricama u maramici, takodje s ražnja. Kada sve to “zalijete” domaćim vinom i “presečete” ekološki uzgajanim povrćem, gastronomski užitak je za pamćenje.
  • KAVALA – je interesantan grad, koji se nalazi na kontinentalnom delu naspram ostrva Tasos. Gradom dominira turska tvrdjava iz XV veka, a u starom delu možete pronaći mnoštvo prodavnica i radnji sa starim zanatima. Taverne i stare kafane su ono što nikako ne treba propustiti u obilaskun Kavale.