Vila MIRABELLO Dassia Krf Letovanje Krf Grčka ostrva Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila MIRABELLO Dassia Krf

Vila MIRABELLO Dassia Krf
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen
450m

Vila MIRABELLO Dassia Krf je dvospratni kompleks sa prizemljem koji se sastoji iz više objekata i nalazi se u širem centru Dasije, na uzvišici, oko 450 m od mora. Kompleks poseduje sopstveni bazen, studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu. Usluga: najam.

Vila MIRABELLO Dassia Krf

IZLETI NA KRFU

  • SRPSKA KUĆA I OSTRVO VIDO – na ostrvu Vido koje je udaljeno 15 minuta vožnje brodićem od grada Krfa, gde možete posetiti mauzolej Srpskih ratnika iz I Svetskog rata u kojem su sahranjeni posmrtni ostaci 8000 Srpskih vojnika, koji su posle Albanske golgote umrli na Krfu. Srpska kuća u glavnom gradu Krfa je muzej i počasni konzulat naše zemlje na Krfu gde ćete se upoznati sa eksponatima vezanim za boravak srpske vojske, vlade i kralja, na Krfu u toku I svetskog rata.
  • AQUALAND – vodeni park koji zauzima površinu od oko 75000 m2, nalazi se na 9 km od grada Krfa.
  • ISTOČNA OBALA KRFA – Plovidba od Dasije do Kasiopija uz Istočnu obalu (Ipsos,Kalami, Barbati, Nisaki, Kuluri). Kupanje i ručak na plaži. Nastavak plovidbe do Kasiopa. Slobodno vreme do polaska nazad. Zaustavljanje kod krfske Plave špilje radi kupanja. Plovidba do Dasije.
  • VELIKA OSTRVSKA TURA – izlet koji Vas upoznaje sa istorijom ostrva. Obilazi se palata Ahilion- rezidencija Austrougarske
    carice Elizabete Bavarske, gde možete videti magični vrt prepun najrazličitijeg bilja kao i mnogobrojne sklupture koje su pravili najpoznatiji Bečki skluptori. Zatim se putuje do mesta paleokastritsa na zapadnoj obali Krfa gde se obilazim Manastir Presvete Bogorodice na vrhu stene, i muzej u sklopu manastira. Nakon obilaska manastira predviđena je pauza za kupanje u kristalno čistoj tirkiznoj vodi Jonskog mora. Izlet se nastavlja posetom živopisnim selima Lakones i Makrades…