Vila PAPAIKONOMU 1 Potos Letovanje Tasos Grčka ostrva Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Vila PAPAIKONOMU 1 Potos

Vila PAPAIKONOMU 1 Potos
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi
0m

Vila PAPAIKONOMU 1 Potos : kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
Kompleks vila Papaikonomu čine pet zgrada u istom dvorištu. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. U sklopu kompleksa je dvorište sa manjim đakuzi-bazenom, roštiljem i parkingom. Gostima je na raspolaganju velika zajednička terasa sa prelepim pogledom na more, okružena palmama i visokim borovima, čije krošnje obezbeđuju prirodnu hladovinu tokom čitavog dana. Prednost vile je i njena lokacija, nedaleko od centra Potosa, a ipak izdvojena od buke i gužve. Zbog svoje pozicije, samog ambijenta i različite strukture smeštajnih jedinica, pogodna je za sve strukture gostiju, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u prodaji ovog kompleksa, možemo slobodno da tvrdimo, da je ovo jedan od najboljih objekata apartmanskog tipa na Tasosu. Ovo mišljenje mogu da potvrde i naši mnogobrojni, višegodišnji, zadovoljni turisti.

Papaikonomu 1 je u prvom redu do mora i apartmani imaju pogled na more.

Tip smeštaja:

  • 1/4 duplex apartman – u jednoj, manjoj prostoriji čajna kuhinja, druga prostorija sa jednim bračnim ležajem, u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
  • Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO

IZLETI TOKOM BORAVKA NA TASOSU

  • KRSTARENJE – Upoznajte se sa lepotama Tasosa, njegovim fantastičnim plažama i skrivenim uvalama. Kupajte se u kristalno čistom Egejskom moru, skakanje sa broda, učiniti će Vam ovaj dan fenomenalnim. Plovidba do najlepših plaža na severnoj strani ostrva. Kraća zadržavanje na na nekoliko plaža radi kupanja. Ručak na brodu.
  • GRČKO VEČE – večernji program izvodi tradicionalna grčka muzika i plesovi. Po završetku zvaničnog programa, svi gosti se mogu pridružiti zajedničkom Sirtakiju, grčka večera (predjelo, glavno jelo, salata i dezert, pola litre vina ili sok za decu). Večera se, naravno, servira na tradicionalan način, odnosno na pladnju za četiri osobe, a salata za dve osobe.
  • OBILAZAK TASOSA – Preporučujemo celodnevni izlet autobusom oko ostrva. Polazak je u jutarnjim satima, Tokom obilaska imaćete priliku da obidjete i prošetate Limenasom, glavnim gradom Tasosa, Limenarijom, Potosom. Obići ćete amfiteatar i staru pijacu u Limenasu, manastir Svetog Arhangela na liticama, visoki iznad mora, stari grad Aliki, sa jednom od najlepših plaža, staro grčko selo Panagiju sa crkvom i starom fabrikom maslinovog ulja… U Panagiji je biti prilike i da posetite neku od poznatih, seoskih, tradicionalnih taverni. Na čuvenoj Zlatnoj plaži, pored Skala Potamije, biće vremena za kraću pauzu i kupanje.
  • TEOLOGOS – Ukoliko ste na Tasosu ili imate istraživačkog duha i ne smeta Vam vožnja lokalnim autobusima, ne propustite priliku da obidjete staro grčko selo u brdima iznad Potosa. Pored izvanrednog doživljaja prirode i arhitekture s kraja XIX veka, Teologos je najpoznatiji po izvanrednoj jagnjetini s ražnja i jagnjećim iznutricama u maramici, takodje s ražnja. Kada sve to “zalijete” domaćim vinom i “presečete” ekološki uzgajanim povrćem, gastronomski užitak je za pamćenje.
  • KAVALA – je interesantan grad, koji se nalazi na kontinentalnom delu naspram ostrva Tasos. Gradom dominira turska tvrdjava iz XV veka, a u starom delu možete pronaći mnoštvo prodavnica i radnji sa starim zanatima. Taverne i stare kafane su ono što nikako ne treba propustiti u obilaskun Kavale.