Putovanja Francuska

PUTOVANJA FRANCUSKA

Putovanja Francuska. Francuska Republika se nalazi u zapadnoj Evropi. Graniči s Belgijom, Luksemburgom, Nemačkom, Švajcarskom, Italijom, Monakom, Andorom i Španijom.

Azurna obala je jedan mali deo francuske obale koji se pruza od St.Tropea pa do Italijanske granice ali oblast koja je poznata sirom zemaljske kugle. Ime ovoj oblasti darivao je francuski publicista Stefan Lijezard. Nazvao je C’ote d’Azur ili u prevodu plava obala. Bio je odusevljen plavetnilom neba, pejzažima priobalja kao i njenom toplom klimom po kojoj je poznata. Stoga je ovo oblast sa prvoklasnim vinogradima i maslinicima. Ovde je doslo i do velikog preobrazaja samog turizma koji je upoznao nove kategorije klijenata – VIP. Lepoti obale nisu odoleli ni Holivudski stvaraoci koji su njenu lepotu uneli u mnogobrojne filmove. Medjutim njoj su se divili i u njoj uzivali i najveci umetnici koji su ovde docekali svoje poslednje dane: Pikaso, Matis, Sagal, Kokto, Mone.

Nica Azurna obala Francuska

Kan, mali primorski grad čuven je po svojoj plaži “LA KROAZET”, dugoj 2km i pokrivenoj najvinijim peskom. Svakog meseca u njemu se održava neki od festivala a jedan od najvećih je filmski koji se održava u maju mesecu. Čuvenu Zlatnu Palmu osvajala su najveća imena
Nica, svoj šmek duguje dugačkoj stazi i prelepom šetalištu smeštenom u Zalivu Andjela. Šetalište popularno nazvano Englesko Šetalište po svom pojmu PROMENADE ostalo je svetski sinonim za svaku ŠTRAFTU, KORZO

Putovanje Francuska

PUTOVANJA FRANCUSKA:

DOČEK NOVE GODINE FRANCUSKA:

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

– Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
– Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Rezervacije hotela

Rezervacije hotela

Poštovani,
ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotela bilo gde u svetu u mogućnosti ste da potpuno slobodno birate hotele i apartmane po samo Vama bitnim kriterijumima: po datumu polaska i povratka, po kategoriji, vrsti usluge, po ceni, lokaciji i sadržajima. Odaberite mesto, datum dolaska, datum odlaska, broj noći, broj osoba i broj soba.

Autobuske karte

Autobuske karte

autobuske-karte-autobuski-prevoz-autobuska-stanica-autobusAutobuske karte za Francusku možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Francusku saobraća sa polaskom iz Beograda ili Novog Sada do mesta u Francuskoj- Pariz, Metz, Strazbur, Lion, Orleans, Angers, Nant, Ren, Nica, Tulon, Marselj i Monpelje, skoro svim danima u nedelji, modernim turističkim autobusima.

Avio karte

Avio karte

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Air Serbia, Lufthansa, Swiss, Aeroflot, British airways, Air France, Alitalia, Aegean Airlines, Montenegro airlines, LOT Polish Airlines, Emirates, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada, …

Inline
Inline