Putovanja Turska

PUTOVANJA TURSKA

Istanbul Turska, putovanje Turska, putovanje Istanbul
Istanbul Turska

Putovanja Turska. Republika Turska se nalazi u jugozapadnoj Aziji i sa nekih 3% u jugoistočnoj Evropi. Glavni grad Turske je Ankara. Turska se na zapadu graniči sa Grčkom i Bugarskom, na istoku sa Gruzijom, Jermenijom, Azerbejdžanom i Iranom, na jugu sa Irakom i Sirijom. Prvi predsednik Republike Turske i njen osnivač bio je Mustafa Kemal Ataturk. Tursku obalu zapljuskuju Crno more, Mramorno more, Egejsko more i Sredozemno more.

Istanbul je grad smešten u Bosforskom moreuzu i najveći je grad u Turskoj, a ujedno i jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta.

Putovanje Turska

Putovanja Turska:

  • Trenutno nema ponude, pokušajte kasnije

Novogodišnje putovanje Turska:

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

– Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
– Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Rezervacije hotela

Rezervacije hotela

Poštovani,
ukoliko imate potrebu za rezervacijom hotela bilo gde u svetu u mogućnosti ste da potpuno slobodno birate hotele i apartmane po samo Vama bitnim kriterijumima: po datumu polaska i povratka, po kategoriji, vrsti usluge, po ceni, lokaciji i sadržajima. Odaberite mesto, datum dolaska, datum odlaska, broj noći, broj osoba i broj soba.

Autobuske karte

Trenutno nema ponude…

Avio karte

Avio karte

Poštovani,
turistička agencija MAESTRAL sa svojim partnerima Vam nudi mogućnost kupovine jeftine avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju i kupovinu avio prevoza sledećih prevoznika: Air Serbia, Lufthansa, Swiss, Aeroflot, British airways, Air France, Alitalia, Aegean Airlines, Montenegro airlines, LOT Polish Airlines, Emirates, Adria airways, KML, Turkish airlines, Olympic, Air Canada, …

Inline
Inline