Nova Godina | Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina

Doček Nove godine se u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno deda Mraza. Kao što ste već navikli i ove godine za doček Nove godine 2018. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmani su sa autobuskim i avio prevozom. Pored već tradiconalnih aranzmana sa boravkom u hotelima, pripremili smo za Vas i novogodišnje aranžmane sa dočekom na trgovima u inostranstvu, bez noćenja u hotelima. Primetićete da pojedini programi za doček Nove godine imaju isti naziv i dužinu boravka. Razlika je u tome što su u pitanju programi za Novu godinu različitih organizatora i sami programi za doček Nove godine se razlikuju u terminu polaska i povratka, dužini boravka, broju noćenja, vrsti smeštaja,… Kao i za sve ostale aranžmane, tako i za aranžmane za doček Nove godine važe uslovi plaćanja na rate.

Austrija

Bugarska

Češka

Francuska

Grčka

Holandija

Italija

Mađarska

Makedonija

Nemačka

Poljska

Rumunija

Slovenija

Španija

Srbija

Švajcarska

Turska

Nova godina. Doček Nove godine se u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno deda Mraza. Kao što ste već navikli i ove godine za doček Nove godine 2019. pripremili smo Vam veliki broj aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmani su sa autobuskim i avio prevozom. Pored već tradiconalnih aranzmana sa boravkom u hotelima, pripremili smo za Vas i novogodišnje aranžmane sa dočekom na trgovima u inostranstvu, bez noćenja u hotelima. Primetićete da pojedini programi za doček Nove godine imaju isti naziv i dužinu boravka. Razlika je u tome što su u pitanju programi za Novu godinu različitih organizatora i sami programi za doček Nove godine se razlikuju u terminu polaska i povratka, dužini boravka, broju noćenja, vrsti smeštaja,… Kao i za sve ostale aranžmane, tako i za aranžmane za doček Nove godine važe uslovi plaćanja na rate.

Nova godina, doček Nove godine, aranžmani za doček Nove godine

 

Ukoliko Vam nijedan od ponuđenih programa za doček Nove godine 2019. ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

Pozovite nas