fbpx

Aparthotel KALAMPER Dobre Vode Letovanje Dobre Vode Crna Gora

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Aparthotel KALAMPER Dobre Vode

Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima WiFi

Aparthotel KALAMPER Dobre Vode je udaljen 1 min hoda od plaže. Ovaj apart-hotel smešten je na plaži Veliki Pijesak u Baru. Poseduje krovnu terasu i privatnu plažu. Na raspolaganju su suncobrani, ligeštuli i ležaljke, koji se mogu besplatno koristiti tokom leta, uz prethodnu potvrdu od strane osoblja recepcije.
Studiji i apartmani za samostalan boravak u apart-hotelu Kalamper odlikuju se svežim, modernim uređenjem i poseduju popločane podove. Svi imaju balkon s pogledom na more, klima-uređaj i prostor za sedenje.
U restoranu u okviru objekta svakog jutra je dostupan doručak na bazi švedskog stola, a riblji specijaliteti služe se za večeru. Bar na plaži predstavlja idealno mesto za opuštanje uz koktele i lagane obroke.
Gostima je na raspolaganju besplatan parking pod video nadzorom. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.
Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Dobra Voda.
Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Dobroj Vodi! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.
Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Dobroj Vodi! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

Pozovite nas