Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Banja ĐOPAROŠ

Banja ĐOPAROŠ
Autobuski prevoz
1750 din

Jednodnevni izlet u banju Đoparoš sa šopingom u Hodmezovašarheju

Banja Đoparoš je carstvo vode i zelenila

TERMIN POLASKA: 30.11. i 28.12.2019.

Celodnevno kupanje u banji Đoparoš, a u povratku je planiran kraći šoping u Hodmezovašarheju gde se nalaze objekti trgovačkih lanaca Interspar, Aldi i Penny.

PROGRAM PUTOVANJA BANJA ĐOPAROŠ

  • Polazak iz Novog Sada kod Lokomotive u 06:30 (leti i za vreme praznika 06:00)
  • Vožnja preko graničnog prelaza Horgoš, Kelebija ili Bački Vinogradi, sa očekivanim dolaskom u banju Đoparoš u prepodnevnim satima
  • Celodnevni boravak u banjskom kompleksu. U popodnevnim satima oko 17:00 se povratak za Novi Sad
  • Putnici koji žele da obave kratak jednočasovni šoping u hipermarketu,
  • Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 21 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA PREVOZA: 1750 DINARA

Plaćanje: gotovinski, preko računa ili platnim karticama

Cene ulaznica za banju: 2200 forinti/ osoba (cca 7,3 eur) radnim danima, 1700 forinti/ osoba penzioneri (cca 5.7 eur). Ulaznica uključuje I korišćenje sauna. Plaća se vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.

Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.
Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici imaju polisu putnog osiguranja, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa je 8 osoba.
Uz ovaj program su važeći Opsti uslovi putovanja agencije Astra tours

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!