Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Banja MAKO

Banja MAKO
Autobuski prevoz
1650 din

Jednodnevno kupanje u Banji Mako sa šopingom

TERMINI u 2020.: 04.01., 18.01., 01.02., 15.02., 29.02.

Banja Mako je oaza lepote, mira i uživanja. Nalazi se u južnom delu Mađarske, na nepunih 30 km od Segedina. Podneblje na kojem je izgrađena banja Mako svrstava se u razvijenija poljoprivredna područja. Luk je jedan od osnovnih dobara koja se proizvodi u Makou, pa je zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica crnog luka, koja se prepoznaje i u dekoraciji kupalisnog objekta. Novoizgrađeni banjski kompleks je lociran u samom centru mesta. Raspolaže sa pokrivenim i otkrivenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, velnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je Bar za kuliranje koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice. Lekovita voda i lekovito blato iz Makoa na odeljenju za medicinske terapije pomaže u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih misića, reume, lomova ekstremiteta kao i lečenja ginekoloskih upala.

PROGRAM PUTOVANJA BANJA MAKO:

  • Polazak iz Novog Sada u 06:30h sa parkinga kod Lokomotive na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Vožnja autoputem ka Mako banji, sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 10 h). Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune i ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak.
  • Povratak iz Banje Mako je oko 17:00h ispred banje. U povratku je planiran jednočasovni šoping u hipermarketu. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 21:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA PREVOZA: 1650 DINARA

ULAZNICE U BANJU:

  • Cene ulaznica za banju: 2300 forinti/ osoba (cca 7.7 eur) za odrasle, 1700 forinti/ osoba za penzionere (iznad 60 god), studente (ispod 25 god) i decu (cca 5.7 eur).
  • Doplata za saune je 1200 forinti (cca 4 eur).
  • Deca ispod 3 god, ne plaćaju ulaznicu.
  • Ulaznica se plaća vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz na relaciji Novi Sad-Mako-Novi Sad;
  • Troškove organizacije i vodjstva programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

VAŽNA NAPOMENA:

  • U cenu ulaznice je uključeno korišćenje svih bazena, a nije uključeno korišćenje saune i masaže.

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici imaju polisu putnog osiguranja, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

Minimum za realizaciju programa je 8 osoba.
Uz ovaj program su važeći Opsti uslovi putovanja agencije Astra tours

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da uvede vanredno stanje obaveštavamo Vas da od 17.03.2020. nećemo raditi sa direktnim strankama u našoj poslovnici.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti i zdravlju koji su najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Tokom trajanja vanrednog stanja agencija će imati dežurno radno vreme:

Ponedeljak – petak od 9 do 15 časova
Subota i nedelja će biti neradni dan

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i uputstva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Agencija će u saradnji sa Yutom, nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Molim Vas da nas kontaktirate putem mail adrese maestral021@gmail.com 

Takođe ćemo u okviru dežurstva biti dostupni na telefon 061 4721244

Nadamo se da će se situacija brzo stabilizovati i da ćemo se vratiti normalnom životu i radu. Apelujemo na Vaše razumevanje celokupne situacije, strpljenje i saradnju. Nadamo se da ćemo svi zajedno prebroditi ovu situaciju !

Želimo Vam dobro zdravlje i svako dobro!