Hotel ATHOS PALACE Kalitea

Hotel ATHOS PALACE Kalitea
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi 4*
USKORO

Hotel ATHOS PALACE Kalitea je kategorisan sa 4* i nalazi na plaži, preko puta hotela MACEDONIAN SUN i pored hotela PALLINI BEACH, na 2000 metara udaljenosti od centra letovališta Kalitea. Hotel pripada lancu G-hotela.

HOTEL ATHOS PALACE KALITEA SADRŽAJ

U sastavu hotela ATHOS PALACE nalazi se recepcija, restoran, barovi, bazen za odrasle, dečiji bazen, prodavnica, prodavnica suvenira, projekcije na otvorenom, dečije igralište. Program animacije dostupan za goste.

HOTEL ATHOS PALACE KALITEA SMEŠTAJ

Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, Superior sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, veće kvadrature od standardnih soba, Junior suite je mezoneta na dva nivoa (sa sofom u prizemlju i dva osnovna ležaja ili francuskim krevetom na spratu) opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, sefom (uz doplatu na licu mesta), mini frižiderom, balkonom ili terasom.

Ležaljke i suncobrani: na bazenu besplatno, na plaži uz doplatu. Peškiri za plažu – uz depozit.

Parking: Objekat poseduje parking.

Wifi: u zajedničkim prostorijama hotela – uz doplatu.

Usluga: ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/ ili ALL INC – all inclusive /sve uključeno prema hotelskim pravilima/. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).

Važna napomena: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Više informacija na sajtu hotela

HOTEL ATHOS PALACE KALITEA GALERIJA

HOTEL ATHOS PALACE KALITEA CENOVNIK

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

CENOVNIK AUTOBUSKI PREVOZ

HOTEL ATHOS PALACE KALITEA MAPA

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours Beograd zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO GRČKE

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNA NAPOMENA za ulazak na teritoriju Republike Grčke:

Svi putnici koji dolaze u Republiku Grčku, moraju prethodno popuniti elektronski obrazac prijave – Passenger Location Form, preko sajta www.travel.gov.rs (najkasnije 24h pre ulaska u Grčku) i pri ulasku prezentovati dobijeni kod. Takođe, pored PLF obrasca putnici moraju da poseduju i negativan PCR test, ne stariji od 72h (oslobođena su deca uzrasta do 4.99 godina starosti) ili potvrdu o završenoj vakcinaciji najmanje 14 dana pre dolaska u Grčku, izdatu od nadležnih organa (potvrda o vakcinaciji, pored ličnih podataka, treba da sadrži tip primljene vakcine i broj doza). Takođe, putnici mogu biti nasumično testirani i brzim testom na graničnom prelazu.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u prevoznom sredstvu, smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta. Molimo putnike da se o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno informišu u agenciji, dva dana pred put.

Call Now Button