fbpx

Hotel AVALA & VILLAS Budva Letovanje Budva Crna Gora

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel AVALA & VILLAS Budva

Hotel AVALA & VILLAS Budva
Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi

Hotel AVALA & VILLAS Budva se nalaze na brežuljku, neposredno iznad hotela Avala do kojih se dolazi pokretnim stepenicama. Potpuno su renovirane i predstavljaju izuzetnu ponudu za boravak kako porodica tako i za one koji žele veći komfor.
Smeštaj: U okviru ovog kompleksa se nalaze standardne i porodične vile. Svaka od ovih vila opremljena je svim detaljima za savremeni boravak kao što su: LCD TV, kablovska televizija, sef, direktna telefonska linija, elektronska kartica (ključ), wireless internet konekcija (plaća se po satu korišćenja), centralni klima sistem za hladjenje i grejanje, mini bar, odvojeni toalet. Vile su podeljene na dnevnu i noćnu zonu. Dnevna zona ima dnevni boravak, wc i terasu. U dnevnom boravku se nalazi dvosed na razvlačenje i dve fotelje koje se ne razvlače. Od nameštaja dnevni boravak ima još dve polufotelje, visoki stočić, pisaći sto i komodu sa mini barom. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje koja se sastoji od jednog stočića i četiri fotelje. Noćna zona ima spavaću sobu i kupatilo. Razlika izmedju standard i porodičnih vila je u broju spavaćih soba. Porodične vile ih imaju dve ili tri.
Hotelski sadržaji: U okviru kompleksa nalaze se restoran i bazen samo za goste vila. Gosti vila koriste sopstveni bazen.
Usluga: All inclusive, švedski sto.

Pozovite nas