Hotel BOHINJ ECO Bohinj Wellness Bohinj Slovenija

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel BOHINJ ECO Bohinj

Hotel BOHINJ ECO Bohinj
Sopstveni prevoz Televizor Klima Bazen Parking WiFi

Hotel BOHINJ ECO Bohinj je kategorisan sa 4*+ i nalazi se na vrhu Triglavskog parka u Bohinjskoj Bistrici, na 5 kilometara udaljenosti od jezera.

Hotel BOHINJ ECO je prvi ECO hotel u Sloveniji ima 102 sobe i 8 luksuznih apartmana. Poseduje hotelski restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjum, a la carte restoran, kuglana. Akva park površine 380 m2 je povezan sa hotelom. U okviru akva parka su solarijum, fitnes, prostorije za razlicite vrste masaža (klasicne, terapeutske, sportske, anticelulit, masaže etericnim uljima), finska, turska, infracrvena i biofinska sauna, kao i rekreacijski bazen, bazen za decu, dva vodena tobogana, veliki imali whirlpool, masažeri, divlja reka, garaža.

Sobe: Superior sobe: SAT TV, telefon, radio, internet mini bar, klima uređaj, kupatilo, fen. Executive sobe imaju balkon. Suite i porodične sobe: hotel poseduje nekoliko vrsta suita i porodičnih soba koje su opremljene kao standardne sobe ali su različitih veličina.

Ishrana: noćenje doručak ili doplata za večeru (samoposluživanje, izbor više jela).

WELLNESS & SPA PONUDA
AQUAPARK BOHINJ WELLNESS CENTAR povezan je podzemnim hodmikom sa hotelom. Park poseduje atraktivni rekreacijski bazen (dubina 1,35m, tmperatura vode 300C), deciji bazen (dubina 0,4m, tmperatura vode 360C), 2 virpula (temperatura vode 36*C), 2 vodena tobogana, divlju reku, brojne masažne mlaznice, muzicku pecinu, 2 zida za penjanje (jedan za odrasle iznad bazena i jedan za decu pored decijeg bazena), terasu, saune (finska, turska, infra crvena), solarijum, kozmeticke tretmane, masaže, fitnes centar, restoran. Hotelskim gostima omoguceno je besplatno kupanje u bazenima, 1 dnevno ulaz u svet sauna, upotreba fitnes centra. Ekskluzivni hotelski Wellness naplacuje se i namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Nalazi se na poslednjem spratu hotela i zasnovan je tako da kroz stakleni krov pruža pogled na bohinjske planine i okruženje. U hotelskom wellnessu na raspolaganju su: bazen, turska sauna, finska sauna, prostorije za masažu, prostorija za odmor, velika suncana terasa.

GALERIJA HOTEL BOHINJ ECO BOHINJ

CENOVNIK HOTEL BOHINJ ECO BOHINJ

TERMINI26.08.-22.12.
Superior60.9
Executive65.55
Family70.2

Cene u evrima po osobi po noći na bazi usluge noćenje sa doručkom

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

 • smeštaj u izabranoj sobi na bazi usluge noćenje doručak,
 • besplatan ulaz u Vodeni park sa unutrašnjim i spoljnim bazenom,
 • besplatan ulaz u fitness,
 • 1x ulaz u sauna park za boravak,
 • upotreba bade mantila i peškira za kupanje,
 • besplatan internet,
 • parking.
 • Doplata za večeru 17 evra po osobi po noći a deca do 12,99 plaćaju 12 evra.
 • Specijalni popust 6=5 + Popust za rane rezervacije 10% ukoliko se rezerviše 60 dana pre puta

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

 • BORAVIŠNA TAKSA (obavezna doplata): 2,50 evra po osobi po danu plaćanje na recepciji (deca do 7 god. ne plaćaju, deca 7-18 god 50%).

DOPLATE

 • Dete do 3 god GRATIS sa dve odrasle osobe u sobi
 • Dete od 13 na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe 29 evra po danu, u family sobi 35 evra dnevno
 • Dete 2-13 god. na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle osobe 57 evra dnevno
 • Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust 20%

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

AUTOBUSKI PREVOZ DO SLOVENIJE

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE


Slične ponude

Poštovani putnici,
Obaveštavamo Vas da turistička agencija MAESTRAL Novi Sad počinje rad sa strankama 25.05.2020. godine, radnim danima od 10:00 h do 16:00 h.

U obavezi smo da poštujemo preporuke Zavoda za javno zdravlje, koje se odnose na zaštitu zaposlenih i klijenata, a u vezi sa boravkom više lica u zatvorenom prostoru, što podrazumeva ograničeni broj prisutnih lica uz obavezno korišćenje maski i rukavica.

Nažalost, sva ugovorena turistička putovanja sa realizacijom do 15.06.2020. godine usled opšte poznatih okolnosti i nemogućnosti ispunjenja su OTKAZANA.

Za putnike koji su ugovorili turistička putovanja zaključno sa 15.03.2020. godine, bez obzira na period realizacije, a nisu ih realizovali usled okolnosti koje su prouzrokovane bolešću COVID-19, ili otkazuju putovanje za 2020. godine, primenjuju se odredbe Uredbe o ponudi zamenskog putovanja (Sl. Glasnik 63 od 30.04.2020.) uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog iznosa za putovanje, koja se može iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine.

Ukoliko se putnik odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio za nerealizovano, otkazano ili neiskorišćeno zamensko putovanje, organizator putovanja će izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava u roku od 14 dana, počevši od 01.01.2022. godine shodno članu 5 Uredbe Vlade Republike Srbije.

Trenutno je u toku usaglašavanje neophodnih, jedinstvenih procedura za primenu Uredbe o ponudi zamenskog putovanja.

Programi koji su trenutno objavljeni na našem sajtu, su samo informativnog karaktera i bili su važeći do 15.03.2020. godine. Kako se situacija u vezi sa realizacijom putovanja menja iz dana u dan, programi koji će biti aktuelni u narednom periodu, a kada se steknu uslovi za realizaciju putovanja, su u pripremi i obaveštenje o tome će uslediti ovih dana na našem sajtu.

Još jednom molimo za Vaše strpljenje i poverenje da će agencija, nakon višedecenijskog prisustva na našem tržištu i ovaj put postupati u najboljem interesu svojih putnika, a u okviru propisanih pravila kod nas i na odredišnim destinacijama.

I ovaj put zahvaljujemo na Vašem strpljenju i razumevanju.