Hotel DANICA Vrnjačka Banja

Hotel DANICA Vrnjačka Banja
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi 2*

Hotel DANICA Vrnjačka Banja je kategorisan sa 2* i nalazi se na 850 metara udaljenosti od centra Vrnjačke banje. Hotel je lociran u mirnom delu, okružen hrastovom šumom, na 300 metara udaljenosti od Belog izvora. Hotel raspolaže recepcijom, kafe barom, pansionskim restoranom, salonom za masažu, salom za
sastanke, fitnes salom, salom za rekraciju, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom. U svim prostorijama dostupan je WiFi internet. Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za čišćenje obuće, kišobran (bez plaćanja). Takođe na zahtev dostupan je dečji krevet, usluga buđenja (bez plaćanja), kao i usluge pranja i peglanja rublja gostiju i room servis.
Usluga u hotelu može biti noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion.

Za odmor i uživanje u neposrednoj blizini hotela nalazi se veći broj zatvorenih i otvorenih bazena kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja.

HOTEL DANICA VRNJAČKA BANJA SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa 24 smeštajne jedinice. Za smeštaj gostiju hotel raspolaže sa 13 dvokrevetnih soba, 2 superior dvokrevetne sobe, 8 porodičnih soba i 1 apartmanom sa kuhinjom. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, telefon,
bežični internet, centralno grejanje, budilnik, kozmetičke artikle, pribor za pisanje i šivenje i drugo..

Dvokrevetna soba- sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, uslugu pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju. Soba je predviđena za boravak maksimalno 2 osobe.

Superior dvokrevetna soba- sopstveno kupatilo sa fenom, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, garnitura za sedenje, panoramski pogled, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju. Soba je predviđena za boravak maksimalno 3 osobe.

Apartman sa kuhinjom- sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, usluga buđenja i budilnik, room servis, klima uređaj, kuhinja sa trpezarijskim delom, spavaća soba sa delom za dnevni boravak, usluga pranja i peglanja, terasa, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju. Apartman je predviđen za boravak maksimalno 2 osobe.

Porodična soba- 2 spavaće sobe, čajna kuhinja, terasa, sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, telefon, besplatan WiFi internet, centralno grejanje, klima uređaj, usluga buđenja i budilnik, room servis, usluga pranja i peglanja, besplatno korišćenje fitnes sale i sale za rekreaciju. Soba je predviđena za boravak maksimalno 4 osobe.

HOTEL DANICA VRNJAČKA BANJA GALERIJA

 

HOTEL DANICA VRNJAČKA BANJA CENOVNIK

TIP SMEŠTAJACENAJun i SeptembarJul i Avgust
Soba 1/1220024002700
Soba 1/2336037604180
Superior 1/2406044605180
App sa kuhinjom406044605180
Penthaus app440048605580
Porodična soba440048605580
Delux 1/2476051605880
Doručak po osobi410410410
Ručak po osobi490490490
Večera po osobi410410410

* Pomoćni ležaj u superior dvokrevetnoj sobi i apartmanu sa kuhinjom

 • Cene smeštaja odnose se na sobu, cene obroka su izražene po osobi
 • Boravišna taksa iznosi 120,00 din za odrasle i 60 din za decu od 7 do 15 godina (deca do 7 godina ne plaćaju)

USLOVI ZA DECU

 • Deca do 5 godina ne plaćaju boravak, ukoliko ne koriste zaseban ležaj
 • Pansionski obroci za decu do 10 godina iznose 60% od redovnih cena

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

 • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button