fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel IDILA Zlatibor

Hotel IDILA Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

Hotel “Idila” Zlatibor se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Hotel je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju. Hotel se može pohvaliti modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge.

Hotel “Idila” je savremen turistički objekat visoke kategorije, koji se prostire na površini od 1800m². Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Od sadržaja hotel poseduje Spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom.
Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 5 luksuznih apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 42 gostiju.
Dekorisane u neutralnim tonovima, smeštajne jedinice Hotel & Spa “Idila” su savršene za vaš odmor. Sve smeštajne jedinice su opremljene po visokim standardima.
Savremen način grejanja (sami podešavate željenu temperaturu na displeju), mini-bar sa 18 vrsta pića, sef, bagažnik, besplatan Wi-Fi, LCD, kablovska, telefon.
Ljubazno osoblje Hotela & Spa “Idila” za Vas je na raspolaganju 24h. Uz kvalitetan smeštaj noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gosti koji žele mogu da uplate i večeru.

Dvokrevetna soba

Standardna dvokrevetna soba (površine od 25m²) sadrži 2 spojena singl kreveta koja se, po potrebi, mogu razdvojiti, komplet opremljeno kupatilo (kozmetičko ogledalo,kozmetička kutija, fen za kosu,bademantili, papuče) sa tuš kabinom i terasa.
Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik)

Hotel IDILA Zlatibor
Hotel IDILA Zlatibor

Studio

Studio je komfornija soba (površine od 25-30 m²) sa francuskim ležajem i prostranim kupatilom sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuše).
Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik).
Studio je predviđen za 2 osobe, a po potrebi može se ubaciti pomoćni ležaj ili krevetac za bebu.

Hotel IDILA Zlatibor
Hotel IDILA Zlatibor

Apartman

Posebnu celinu u ponudi našeg hotela čine 5 apartmana (površine 50 m²), koje odlikuje izuzetan komfor i prijatan ambijent.
U okviru apartmana nalaze se spavaća soba sa francuskim ležajem, luksuzno opremljen dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za 2 osobe, prostrano kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče) i terasa.
Apartman je opremljen po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik). Predviđen je za maksimalno 4 osobe.

Hotel IDILA Zlatibor
Hotel IDILA Zlatibor

Apartman LUX

Najluksuznija ponuda u hotelu je lux apartman (površine 65m²).
U okviru Apartamana Lux se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, prostrani dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje i kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče).
Opremljen je po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik)
Lux apartman je predviđen za 2 osobe, po potrebi može se uneti pomoćni ležaj kao i krevetac za bebu.

Hotel IDILA Zlatibor
Hotel IDILA Zlatibor
Call Now Button