fbpx

Hotel KALEMPER Dobre Vode Letovanje Dobre Vode Crna Gora

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel KALEMPER Dobre Vode

Autobuski prevoz Sopstveni prevoz Televizor WiFi

Hotel KALEMPER Dobre Vode poseduje kutak za najmlađe, dečju igraonicu. Ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima.
Hotel raspolaže salom za sastanke kapaciteta do 80 mesta. Ovo je odličan prostor za organizaciju poslovnih susreta. Sala za sastanke sadrži kompletnu opremu za audio – vizuelne prezentacije.
Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom. Gostima je na raspolaganju pažljivo odabran izbor hrane i pića.
Sofisticirana atmosfera i ambijent učiniće da se osećate posebno. Ovaj ekskluzivan lounge bar učiniće nezaboravnim Vaš boravak u Kalamper Hotel & SPA.
U restoranu Kalamper Hotela & SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Ljubitelji dezerta će biti zadivljeni našim izborom slatkiša.
Naš restoran je savršeno mjesto za obeležavanje Vaših posebnih trenutaka. Pružamo mogućnost organizovanja rođendana, venčanja i drugih proslava.
Uređeno kupalište zahvata 100m plaže sa predivnom terasom i plažnim barom. Plažni bar i korišćenje ležaljki na plaži pružaju kompletan ugođaj našim gostima tokom letnjih meseci.

Pozovite nas