fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel PUTNIK Kopaonik

Hotel PUTNIK Kopaonik
Sopstveni prevoz Televizor Bazen Parking WiFi

Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, jednom od najlepših predela Kopaonika, na oko 1.500 metara nadmorske visine. Od centra Kopaonika (Konaci) udaljen je 15-ak minuta hoda. Od hotela do ski staze Sunčana dolina postoji šumski put i on se koristi u toku sezone.

Hotel Putnik na Kopaoniku poseduje sopstvene otvorene sportske terene za košarku, odbojku i tenis.

Za sezonu 2018. Hotel je potpuno renoviran. Proširen je i spa centar koji je upotpunjen bazenom i ostalim sadržajima koji će vam upotpuniti planinski odmor, ( đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tus, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže).

Poznat je i po organizaciji mnogih sportskih i dečijih jezičkih kampova kroz celu svoju istoriju.

Dodatni sadržaj: pansionski restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, besplatan wireless internet, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela)

Pogodnost: besplatan prevoz do centra Kopaonika više puta dnevno u toku skijaške sezone.

Restorani:

U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju.
Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika.
Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.

Wellness:

Hotelski bazen, đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tus, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže.

Kongres:

Jedna kongresna salu sa maksimalnim kapacitetom od 170 osoba u teatar stilu sedenja. Kongresna sala pogodna je za organizaciju kako privatnih tako i poslovnih događaja (sastanaka, seminara). Sala poseduje potrebnu audio vituelnu opremu.

Sport:

Hotel poseduje otvorene sportske terene ( košarka, odbojka, tenis, fudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova. U hotelu se nalaze i: teretana. sala za stoni tenis, bilijar sala.

SMEŠTAJ HOTEL PUTNIK KOPAONIK:

Hoel ima 90 soba za smeštaj 1 – 3 osobe i 3 apartmana. Sve smeštajne jedinice u hotelu poseduju sopstveno kupatilo. Sve sobe poseduju TV sa satelitskim programom, telefonom i besplatnim WIFI internetom…
12 soba je renovirano i u ponudi su kao LUX jedinice ( + sef i minibar).

GALERIJA HOTEL PUTNIK KOPAONIK:

AUTOBUSKI PREVOZ DO KOPAONIKA
SKI PASS KOPAONIK

Call Now Button