Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE Hurgada 4* Letovanje Hurgada Egipat

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE Hurgada 4*

Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE Hurgada 4*
Avio prevoz Televizor Klima Bazen WiFi
0m

Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE Hurgada je hotelski kompleks koji se nalazi se na oko 2 km od starog centra Hurghade (Dahar), na putu za Kairo. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu sa suncobranima, ležaljkama i zaštitom od vetra, koji su besplatni za goste hotela. Karakteriše je izražena smena plime i oseke, te u pojednim delovima more može biti plitko, a postoji i koralni greben za zaljubljenike u podvodni svet Crvenog mora na oko 50 m od obale. Hotel u svom sastavu ima: 2 otvorena bazena sa odvojenim dečijim bazenom, 4 restorana i brojne barove… Tu su jos i aqua centar, health club, diving centar, mini golf, squash, salon lepote, sef na recepciji, aktivnosti za decu i animacija… Standardne sobe poseduju klimu, kupatilo sa fenom, satelitsku TV, telefon, terasu, mini bar, WI –FI (uz doplatu). Većina soba ima pogled na more ili bazen. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

GALERIJA HOTEL SEA STAR BEAU RIVAGE HURGADA

VAŽNA NAPOMENA:

 • Putnicima se preporučuje da ne putuju bez putnog zdravstvenog osiguranja
 • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova i napuštaju se do 12.00 časova poslednjeg dana boravka u hotelu.
 • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela.
 • Jedan hotelski dan/noć kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 12.00h sledećeg dana aranžmana, bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel.
 • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote, i biće tačno poznato 24 sata pred put.
 • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
 • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Egiptu su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
 • U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.
 • U slučaju promena cena goriva i cena dobijenih od strane hotelijera, u odnosu na dan izlaska programa – cena aranžmana je podložna promeni i pre isteka datuma važenja cenovnika.
 • Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, smatra se se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza, prema tački. 11 Opštih uslova putovanja agencije organizatora
Pozovite nas