get_header(); ?>

Putovanje RIM

RIM – DAN DRŽAVNOSTI

Putovanje RIM Dan državnosti – avionom / 4 dana / 3 noćenja

TERMIN: 13.02.-16.02.2023.

PROGRAM PUTOVANJA RIM DAN DRŽAVNOSTI

1.DAN. putovanja 13.02. ponedeljak / BEOGRAD / RIM /
Sastanak putnika na aerodromu NIKOLA TESLA dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Rim je u 18.05 h, (let JU 530 kompanijom Air Serbia), a vreme sletanja na rimski aerodrom je u 19.35h, prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera (na srpskom ili hrvatskom jeziku) , smeštaj u hotel . NOĆENJE.

2.DAN 14.02. utorak / RIM / Fakultativno Vatikan /
DORUČAK. Nakon doručka odlazak na pešačko razgledanje grada (u trajanju oko 2.5h): Trg Naroda, Španski trg Fontana di Trevi, Pantheon, Trg Navona… Individualan povratak u hotel i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Vatikanskim muzejima (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije). Jedan od najvećih i najposećenijih muzeja sveta počeo je da se formira u XVI veku, u vreme pape Julija II Della Rovere. U fokusu pažnje je čuvena Sikstinska Kapela na čijoj je tavanici veliki Mikelanđelo oslikao scene stvaranja sveta i čoveka, a u oltarskom prostoru njegovu sopstvenu viziju Strašnog Suda. Nakon Sikstinske Kapele razgledanje se može nastaviti u pravcu grandioznog trga Sv. Petra koji je arhitektoski uobličio čuveni Đan Lorenco Bernini, a sa koga se ulazi u najveću hrišćansku baziliku na svetu, baziliku Sv. Petra koja u sebi čuva brojne relikvije i umetnička dela neprocenjive vrednosti među kojima je i Mikelanđelova Pijeta. Slobodno vreme. NOĆENJE.

3.DAN 15.02 sreda / RIM / Fakultativno ANTIČKI RIM /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Antički Rim koji uključuje obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima: Koloseum – najveći rimski amfiteatar, brežuljak Palatin- mesto gde je osnovan Rim i gde se nalaze ostaci imperijalnih palata, Forum – simbol antičkog Rima i centar njegovog političkog, kulturnog i ekonomskog života o kome i danas svedoče ostaci hramova, trijumfalnih lukova, trznica i sudnica… Odlazak na razgledanje je peške ili metroom,a povratak individualan. NOĆENJE.

4.DAN 16.02. četvrtak / RIM / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 531) za Beograd je u 09:30 h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom «Nikola Tesla» je oko 11:00 h, prema objavljenom redu letenja avio kompanije. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE RIM DAN DRŽAVNOSTI – 569

OPIS HOTELA

Hotel DONATELLO 3* ili slični
Smešten u centru grada u oblasti Porta Magiore u blizini stanice metroa. Gostima je na raspolaganju restoran i bar. Sobe su opremljene TWC-om, fenom, TV-om, Wi Fi-om. Doručak / kontinentalni (slatki).

Homepage

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 45€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
 • doplata za 1/1 sobu 70€ (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – RIM – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • aerodromske takse (podložne promeni);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

  : Vatikanski muzeji – 50 € odrasli / deca do 12 god – 45 € (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta. Rezervacija uključuje ulaznicu, uslugu autorizovanog vodiča i slušalice). Dolazak do muzeja gradskim prevozom u sopstvenoj organizaciji. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika;
 • Antički Rim – 45 € odrasli / deca do 12 god – 40 € (uključuje ulaznice, rezervaciju, slušalice i vodiča-prevoz metroom nije uključen u cenu izleta)

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program RIM ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Putovanje ISTANBUL

ISTANBUL – DAN DRŽAVNOSTI

Putovanje ISTANBUL Dan državnosti – avionom / 5 dana / 4 noćenja

TERMIN: 14.02.-18.02.2023.

PROGRAM PUTOVANJA ISTANBUL DAN DRŽAVNOSTI

1.DAN – putovanje BEOGRAD-ISTANBUL:

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Serbia JU 802 za Istanbul u 13.30, sletanje u Istanbul u 17.10 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Sulejmanija džamije, koja je izgrađena oko 1550. godine i vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. U večernjim satima mogućnost fakultatvnog izleta do Taksima – modernog centra Istanbula. Šetnja Istiklal ulicom najprometnijom i najpoznatijom pešačkom zonom koja će sa bogatom ponudom prodavnica, kafića, restorana zadovoljiti svačiji ukus. Izlet se završava kod atraktivne Galata kule. NOĆENJE.

2.DAN: ISTANBUL:
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet Azijska tura. Obilazak azijskog dela Istanbula obuhvata odlazak na Čamlidže, najpoznatiji vidikovac odakle se pruža nezaboravan pogled, kraću šetnju kroz ÜskÜdar u kome se nalaze luka i Devojačka kula i Bagdadskom ulicom najdužim bulevarom sa mnoštvom restorana i prodavnica svetskih brendova, odlazak do četvrti Kadikoy gde možete prošetati uskim, vijugavim ulicama prepunim kafića, barova, restorana i vintaž radnji. NOĆENJE.

3.DAN: ISTANBUL:
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji, a u večernjim satima mogućnost fakultativne posete RESTORANU na brodu ORIENT HOUSE. (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i programom sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje. NOĆENJE.

4.DAN: ISTANBUL:
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak lokaliteta najvažnjih spomenika Carigrada u pratnji vodiča – Antičkog-hipodroma, Aja Sofije nestvarne crkve (a sada džamije) koja je zavrsena 537.g.n.e. Topkapi palate (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) gde se ulazi u prvo dvorište. NOĆENJE.

5.DAN – putovanje ISTANBUL-BEOGRAD:
DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona JU 803 za Beograd u 17.45 h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 17.25 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE ISTANBUL DAN DRŽAVNOSTI – 439€ / 419€*

OPIS HOTELA

Hotel BUYUK SAHINLER 4*
Nalazi se u starom delu Istanbula u blizini poznatih istorijskih lokaliteta , na 10-ak minuta hoda od čuvene Kapali čaršije i na 700 m od metro stanice Aksaraj .U sklopu hotela se nalazi restoran i bar .Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om , fenom za kosu , mini barom, klima uređajem i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima).
www.hotelbuyuksahinler.com.tr

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 30€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
 • dete 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust od 50€ ima mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
 • doplata za 1/1 sobu 95€ (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – ISTANBUL – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • aerodromske takse (podložne promeni);
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu na bazi 4 noćenja sa doručkom,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

  Sulejmanova Džamija – 10 €;
 • Taksim-15 € odlazak sa vodičem gradskim prevozom, Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Antički hipodrom, Aja Sofija) – 25 €;
  • krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji – 25 €;
    Azijska tura- 30 €;
     Tursko veče na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program, neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće – 45 €;

    Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    Ukoliko Vam program ISTANBUL ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    Putovanje PRAG

    PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI

    Putovanje PRAG Dan državnosti – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    TERMIN: 13.02.-16.02.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA PRAG

    1.DAN. putovanja ponedeljak 13.02. / BEOGRAD / PRAG /
    Sastanak putnika na aerodromu NIKOLA TESLA dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Prag je u 06:50 h (let JU 610 kompanijom Air Serbia), a vreme sletanja na aerodrom u Pragu je u 09:00 h prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera (na srpskom ili hrvatskom jeziku). Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 15:00h prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

    2.DAN utorak 14.02 . / PRAG / Fakultativno DREZDEN /
    DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Pragu ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Drezden (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana), jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet FIRENCA NA ELBI: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

    3.DAN sreda 15.02. / PRAG / Fakultativno KARLOVE VARI /
    DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka i fakultativni izlet za Karlove Vari (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana) – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. NOĆENJE.

    4.DAN četvrtak 16.02. / PRAG / BEOGRAD /
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 611) za Beograd je u 09:30 h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom NIKOLA TESLA je oko 11:25 h, prema objavljenom redu letenja avio kompanije. Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PRAG – 449€

    OPIS HOTELA

    Hotel CITY CENTRAL 3* je centralno lociran u Pragu 02 na samo 10 minuta hoda od Vaclavovog trga i na oko 50 m od metro stanice I.P.
    Pavlova.Sve sobe su sa TWC, SAT TV i internetom (uz doplatu). Gostima ovog tipičnog gradskoh hotela je na raspolaganju restoran gde se
    služi doručak (samoposlužni tzv. „švedski sto“). www.city-central.cz

    Hotel OLYMPIK CONGRESS 4* se nalazi u blizini metro stanice Invalidovna. Do centra grada se stiže za 10-ak minuta vožnje metroom. Svaka
    soba poseduje TWC, LCD TV, sef, mini frižider. Više o hotelu na https://www.olympik.cz/en/congress/ ili slični .

    POPUSTI I DOPLATE:

    • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 50€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
    • doplata za 1/1 sobu 180 € (NA UPIT).

    CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – PRAG – Beograd (prevoznik Air Serbia);
    • aerodromske takse (podložne promeni);
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
    • smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom,
    • usluge lokalnih vodiča,
    • agencijske usluge.

    CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

     DREZDEN 75 € odrasli i deca (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta,;

    • KARLOVE VARI 75 € odrasli i deca (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog
     ograničenog broja mesta (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog
     ograničenog broja mesta

    Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    Ukoliko Vam program PRAG ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    Putovanje BARSELONA

    BARSELONA – FIGUERAS – EMPURIABRAVA

    Putovanje BARSELONA Dan državnosti – avionom / 5 dana / 4 noćenja

    TERMINI U 2023.:
    13.02.-17.02.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA BARSELONA

    1.DAN putovanja (ponedeljak 13.02.) BEOGRAD / BARSELONA
    Sastanak putnika na aerodromu NIKOLA TESLA kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Serbia JU 580 za Barselonu u 17:05 h, sletanje u Barselonu u 19:45 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije), smeštaj u hotel. Večernji odlazak do centra grada do Plaza De Catalunia. NOĆENJE.

    2.DAN (utorak 14.02.) BARSELONA /Fakultativno razgledanje BARSELONE
    DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo odlazak na fakultativno razgledanje grada : Luka Porto Olimpic , Sagrada Familia, Casa Mila, trg Plaza de España, špansko selo Poble Espanyol, brdo Montjuïc sa vidikovcem , spomenik Kolumbu, Aquarium, najpoznatija ulica u Barseloni Las Ramblas i šetnja kroz gotsku četvrt. NOĆENJE.

    3.DAN (sreda 15.02.) BARSELONA / Fakultativno FIGUERAS i EMPURIABRAVA / BARSELONA
    DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti a mi vam preporučujemo fakultativni izlet Figuears i Emporiabrava: Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja čija je svaka prostorija umetničko delo samo po sebi. Nastavak voznje ka Empuriabravi ili Veneciji Costa Brave. Smeštena u zalivu ruža, okružena prirodnim parkom Aiguamolls de l’Emplorada, najveća je stambena marina u Evropi sa oko 24 km plovnih puteva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo da se svakako provozate brodom (fakultativno) i doživite je na pravi način. Povratak u hotel. NOĆENJE.

    4.DAN (četvrtak 16.02.) BARSELONA
    DORUČAK. Slobodan dan za individualno upoznavanje ovog prelepog grada i svakako Vam preporučujemo da posetite park Guelj. NOĆENJE.

    5. DAN (petak 17.02.) BARSELONA / BEOGRAD
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 09:55 h (let JU 581 kompanijom Air Serbia) za Beograd, očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom NIKOLA TESLA je oko 12.25 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA PUTOVANJE BARSELONA – 659€

    OPIS HOTELA

    Hotel LLEÓ 3*
    Ovaj šarmantan hotel koji je smešten u blizini trga Plaza Catalunya je idealan za sve one koji žele da otkriju i upoznaju jedan od najlepših gradova Evrope. Gostima su na raspolaganju restoran i otvoreni mali bazen na krovu sa terasom za sunčanje i ležaljkama. Sobe su isključivo dvokrevetne opremljene TWC-om, TV-om ,klimom i mini frižiderom. Doručak švedski sto.

    Hotel Lleó

    POPUSTI I DOPLATE:

    • dete do 2 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 50€ i nema mesto u avionu i deli ležaj sa odraslom osobom;
    • doplata za 1/1 sobu 139 € (NA UPIT).

    CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (prevoznik Air Serbia);
    • aerodromske takse (podložne promeni);
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
    • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
    • razgledanja i obilaske prema programu,
    • usluge lokalnih vodiča,
    • agencijske usluge.

    CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

    • Ragledanje grada – 25 € odrasli i deca. Ulaznice špansko selo Poble Espanyol (oko 15 €) i za Aquarium (oko 24 €) nisu uključene u cenu izleta;
    • Figuearas i Empuriabrava –60 €, obuhvata organizova prevoz i ulaznicu za muzej. Vožnja brodom u Empuriabravi nije uključena u cenu izleta

    Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    Ukoliko Vam program BARSELONA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    Nova godina MALAGA

    NOVA GODINA MALAGA AVIONOM

    Nova godina MALAGA – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

    TERMINI PUTOVANJA:
    29.12.2022. – 01.01.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA MALAGA:

    1.Dan BEOGRAD – MALAGA
    Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Malagu u 10:05h (JU 578). Sletanje u Malagu u 13:40h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion… Nakon obilaska transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

    2.Dan MALAGA – SEVILJA – MALAGA
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Sevilje. Po dolasku panoramski obilazak: Katedrala treća po veličini u svetu u kojoj se nalazi grob Kristofora Kolumba, parkovi Marije Luize, kraljevski dvorac Alkazar i stara četvrt Santa Kruz… Slobodno vreme. Povratak u Malagu. Noćenje.

    3.Dan MALAGA – KORDOBA – MALAGA
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt… Obilazak La Mazquite (džamija katedrala). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

    4.Dan MALAGA – BEOGRAD
    Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 12:30h (JU 577). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 15:40h. Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA NOVA GODINA MALAGA – 759€ / 739€*

    * PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

    OPIS HOTELA:

    EUROSTARS MALAGA 4*
    Hotel je smešten u širem centru grada, na oko 2 km od Katedrale i Pikaso muzeja. Ovaj moderan i elegantan hotel poseduje recepciju, a la carte restoran, bar. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom, TV, klima uređaj, besplatan wi-fi. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
    Više informacija o hotelu na www.eurostarshotels.co.uk/eurostars-malaga.html

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    ARANŽMAN NOVA GODINA MALAGA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Airserbia),
    • aerodromske takse – 48 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u hotelu sa 4* u Malagi, na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
    • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
    • agencijske usluge,
    • panoramsko razgledanja grada,
    • usluge lokalnih vodiča

    ARANŽMAN NOVA GODINA MALAGA NE OBUHVATA:

    POPUSTI I DOPLATE:

    • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
    • doplata za 1/1 sobu 170 € (NA UPIT).

    CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Sevilja – 80 €,
    • Kordoba – 90 € (sa ulaznicom za La Mazquitu)

    ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
    Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

    Ukoliko Vam program Nova godina MALAGA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Nova godina VALENSIJA

    NOVA GODINA VALENSIJA AVIONOM

    Nova godina VALENSIJA – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

    TERMINI PUTOVANJA:
    29.12.2022. – 01.01.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA VALENSIJA:

    1.Dan BEOGRAD – VALENSIJA
    Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Valensiju u 06:20h (JU 590). Sletanje u Valensiju u 09:10h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada busom i pešice: Oceanografic (akvarijum), grad umetnosti i kulture (Ciudad de arts & ciencias), jedinstveni park dužine 9 km u bivšem isušenom koritu reke Turije, panoramski obilazak 15 mostova, park Guliver, Palau de la Musica, Puente de las Flores (most od cveća) – najlepši most Valensije, obilazak „kapije Valensije“ Torres de Serrano i Torres de Quart, stadion čuvenog fudbalskog kluba Valensije – Mestalla (bez ulaska), obilazak Ruzafe (kosmopolitski i avangardni deo grada koji obiluje ateljeima, studijima, barovima, uličnim sviračima i brojnim restoranima), obilazak Banco de España u centru grada (zvanično najlepše zgrade Valensije) i obilazak Plaza de Torros, Estacion de Nord, Plaza de Ayutamiento, calle Colon (Kolumbova ulica i trg)… Nakon obilaska transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

    2.Dan VALENSIJA
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do autentičnih vinarija. Na oko 40 minuta od centra grada, nalazi se više od 100 autentičnih vinarija sa vinogradima, podrumima, zanatskom i industrijskom proizvodnjom vina sa zaštićenim geografskim poreklom. Smatra se da je prvi čokot na Iberijskom poluostrvu upravo ovde zaboden, te da nakon što je nikao, još od Rimljana pa sve do danas, započet je proces rasta i razvoja vinskog bogatstva Španije. Bobal, čuveno autentično valensijsko vino zaštićenog porekla, poput Cabernet Sauvignon, doživećete svim čulima i poneti sa sobom kao posebno iskustvo. Moguć obilazak vinograda i vinarija, kao i kupovine vina.. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

    3.Dan VALENSIJA
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Valensija kroz istoriju. Fantastična kulturno-istorijska tura koju ne treba propustiti. Prolaskom kroz kapiju Valensije (kojih je nekad bilo 26), ulazi se u prošlost i preko istorijske rute koja počinje na Taifa de Valencia i Plaza de la Virgen (Bogorodičin trg) putuje se kroz vekove uz arhitekturu i istorijska obeležja. Bitke, osvajanje i rađanje Valensije, zaštitnik grada, Katedrala Valensije posvećena Presvetoj Bogorodici, Sveti Gral – Čaša sa Tajne večere, Tribunal de las Aguas – usmeni sud zaštićen UNESCO-m, Bazilika (Basilica de desesperados), Micalet toranj, rimske iskopine, arapska tržnica, rimska kupatila, Mercat Central centralna valensijska pijaca vanserijske arhitekture (Art Nouveau), obilazak zvanično najuže zgrade na svetu, Lonja de Seda – srednjevekovna tržnica mediteranske gotike koja je danas deo zaštićenih „Puteva svile“, palate Bordžija i fakultativni odmor uz čuveno valensijsko piće – Agua de Valencia u autentičnim barovima baroknog stila. Churros (španska poslastica), horchata – valensijsko biljno mleko sa izuzetnim svojstvima, sendvič sa španskom šunkom ili dobar sladoled. Izlazak kroz drugu kapiju i put u obilazak arhitekture budućnosti. Slobodno vreme. Individualni DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

    4.Dan VALENSIJA – BEOGRAD
    Doručak. Napuštanje soba. Slobodan dan za individualni obilazak grada. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:40h (JU 595). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 23:20h. Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA NOVA GODINA VALENSIJA – 729€ / 699€*

    * PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

    OPIS HOTELA:

    SILKEN PUERTA VALENCIA 4*
    Hotel je smešten u širem centru grada, na oko 2 km od grada umetnosti I nauke I oko 2.5 km od botaničke bašte. Ovaj moderan i elegantan hotel poseduje recepciju, a la carte restoran, bar. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom, telefonom, TV, klima uređaj, besplatan wi-fi i et za kafu/čaj. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
    Više informacija o hotelu na https://www.hoteles-silken.com/en/hotel-puerta-valencia/

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    ARANŽMAN NOVA GODINA VALENSIJA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – Valensija – Beograd (prevoznik Airserbia),
    • aerodromske takse – 47 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u hotelu sa 4* u Valensiji, na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
    • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
    • agencijske usluge,
    • panoramsko razgledanja grada,
    • usluge lokalnih vodiča

    ARANŽMAN NOVA GODINA VALENSIJA NE OBUHVATA:

    POPUSTI I DOPLATE:

    • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
    • doplata za 1/1 sobu 170 € (NA UPIT).

    CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Autentične vinarije – 65 €,
    • Valensija kroz istoriju – 30 €

    ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
    Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

    Ukoliko Vam program Nova godina VALENSIJA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Nova godina BARSELONA

    NOVA GODINA BARSELONA AVIONOM

    Nova godina Barselona – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

    TERMINI PUTOVANJA:
    30.12.2022. – 02.01.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA BARSELONA:

    1.Dan BEOGRAD – BARSELONA
    Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Barselonu u 06:25h (JU 580). Sletanje na aerodrom u Barselonu u 09:05h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik – vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija. Smeštaj u hotel. Noćenje.

    2.Dan BARSELONA – GIRONA – FIGUERAS – BARSELONA
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Girona i Figueras. Obilazak Girone, grada koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom, poznatog po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Šetnja starim jezgrom grada, slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa, rodnog mesta čuvenog slikara Salvadora Dalija, i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kući, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Individualni DOČEK NOVE 2023-će godine. Noćenje.

    3.Dan BARSELONA
    Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet 3 Parka: TIBIDABO, PARK SIUTADELA i PUEBLO ESPANJOL: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Siutadela, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom poseta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Povratak u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Noćenje.

    4.Dan BARSELONA – BEOGRAD
    Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:25h (JU 585). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA NOVA GODINA BARSELONA – 729€ / 699€*

    * PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

    OPIS HOTELA:

    HOTEL VILADOMAT 3*
    Hotel Viladomat se nalazi na manje od 5 minuta hoda od stanice metroa Ospital Klinik. Do Trga Katalonija i čuvenog šetališta Las Ramblas u Barseloni stiže se pešice za oko 15 minuta.
    Hotel raspolaže restoranom, barom, WiFi-om). Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, telefonom, sefom, SAT TV-om, WiFi. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
    Više informacija o hotelu na http://ab-viladomat-barcelona.h-rez.com/index.htm

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    ARANŽMAN NOVA GODINA BARSELONA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – Barselona – Beograd (prevoznik Airserbia),
    • aerodromske takse – 44 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u hotelu sa 3* u centru Barselone, na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
    • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
    • agencijske usluge,
    • razgledanja i obilaske prema programu,
    • usluge lokalnih vodiča

    ARANŽMAN NOVA GODINA BARSELONA NE OBUHVATA:

    • Međunarodno putno osiguranje,
    • gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* – 1,54 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
    • fakultativne programe,
    • individualne troškove.

    POPUSTI I DOPLATE:

    • deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
    • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
    • doplata za 1/1 sobu 160 € (NA UPIT).

    CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • 3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selo – cena 70 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol
    • Girona i Figueras – cena 85 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej
    • Flamenko veče u poznatom restoranu „Tablao Cordobes“ – cena 55 € sa pićem.

    ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
    Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije PLANA TOURS

    Ukoliko Vam program Nova godina BARSELONA ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Hotel SOREDA Qawra

    Hotel SOREDA Qawra Malta je kategorisan sa 4* i nalazi se na 600 metara udaljenosti od najbliže plaže, na 950 metara udaljenosti od Nacionalnog akvarijuma na ostrvu Malta. Hotel SOREDA je smešten u prijatnom delu i u blizini se nalaze prodavnicem kafe barovi i restorani.

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA GALERIJA

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA CENOVNIK 2022/23

    NOĆENJE SA DORUČKOM
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2269365295365385479295365269365295365269365289349259339279339259339279339259339279425345485335535395495295359259339279339259339279339259339279339259345285355269365289365269365289365269365289365269369295375275379299379275379299379275379299379275379299
    Soba 1/1309465349465425579349465309465349465309459345445295425329425295425329425295425329529395615415679459619355455295425329425295425329425295425329425295435339449309459345459309459345459309459345459309465349469315475355475315475355475315475355475315475355
    +1 ležaj249315265315365429265315249315265315249315265305239295255295239295255295239295255375319415295455359429269309239295255295239295255295239295255295239299259309249315265315249315265315249315265315249315265319249325269325249325269325249325269325249325269
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-5g195195195195309309195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195255255255195275275275195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195
    1. i 2.dete 5-13g229279245279345395245279229279245279229279239269225265235265225265235265225265235339299365265405335385245275225265235265225265235265225265235265225269239275229279245279229279245279229279245279229279245285235285245285235285245285235285245285235285245

    POLUPANSION
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2289405319405405519319405289405319405289405315389275379299379275379299379275379299465359525359575415535319399275379299379275379299379275379299379275385309395285405315405285405315405285405315405285409319415295419325419295419325419295419325419295419325
    Soba 1/1329505375505445619375505329505375505329499369485315469349469315469349469315469349569415655435719479659379495315469349469315469349469315469349469315475359489325499369499325499369499325499369499325505375509335515379515335515379515335515379515335515379
    +1 ležaj259345279345375459279345259345279345259339279335249325269325249325269325249325269405329445309485375459285339249325269325249325269325249325269325249329275335259339279339259339279339259339279339259345285349265355285355265355285355265355285355265355285
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-5g195195195195309309195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195255255255195275275275195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195
    1. i 2.dete 5-13g239299255299355415255299239299255299239299255289235285245285235285245285235285245359305385275425345405255295235285245285235285245285235285245285235289249295239299255299239299255299239299255299239299255305245305259305245305259305245305259305245305259

    OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIPROGRAM PUTOVANJAUSLOVI PLAĆANJA

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA SADRŽAJ:

    U sastavu hotela SOREDA nalazi se recepcija, restoran, bar, restoran, 2 otvorena bazena i zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom, teretana i sauna.

    Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali organizator putovanja nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu.

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA SMEŠTAJ:

    U sastavu hotela nalaze sobe različite strukture.
    Standardna soba poseduje dva ležaja uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja, TV, telefon, klimu, mini bar, set za čaj i kafu, sef, fen za kosu, TWC i balkon. U standardnoj sobi mogu da se smeste 2 odrasle osobe i dvoje dece do 13 god., 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i 1 dete do 13 god.

    Minimalan broj noćenja je 4 noći. Za manji broj noćenja cena može biti veća.

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA USLUGA:

    Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera se služe po principu švedski sto- samoposluženje).

    GPS LOKACIJA: 35.950198699851086, 14.421986964005352

    Više informacija na sajtu hotela

    SVE REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT !

    Cena je rađena na bazi osnovne, najpovoljnije tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.

    PUTNICI ĆE U ROKU OD 72H OD DANA REZERVACIJE BITI OBAVEŠTENI O STATUSU ISTE I UKOLIKO REZERVACIJA NE BUDE POTVRĐENA OD STRANE HOTELA ILI AVIO KOMPANIJE

    OBAVEZNE DOPLATE (plaćanje u agenciji):

    • Božićna večera 24.12.2022. po osobi: odrasli – 35€, deca 2-13 godina – 17,5€
    • Novogodišnja večera 31.12.2022. po osobi: odrasli – 50€, deca 2-13 godina – 25€

    VAŽNA NAPOMENA ZA REZERVACIJE:

    • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
    • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
    • Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 72 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
    • Po potvrdi rezervacije i uplati akontacije, izdaje se avio karta. Kada se jednom avio karta izda, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE, a prema pravilima avio prevoznika!!!
    • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka (svako korišćenje nakon toga se plaća na recepciji).
    • Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da u toku zimske sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
    • U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

    OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    U CENU JE UKLJUČENO:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Malta-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (redovna linija)
    • dozvoljeni ručni prtljag 8 kg – dimenzija 40x23x55cm po osobi
    • individualne ili grupne transfere: aerodrom – hotel – aerodrom
    • smeštaj u odabranom tipu sobe, 3, 4 ili 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
    • usluge predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana
    • troškove organizacije putovanja
    • avio takse (podložne promenama)

    U CENU NIJE UKLJUČENO:

    • ECO taksu („ECO Contribution tax“) koja se plaća na licu mesta, prilikom check in-a ili check out-a (0,50 centi – po noći po osobi do makisimalnog iznosa od 5 EUR po osobi)
    • Međunarodno putno osiguranje,
    • Osiguranje od otkaza aranžmana
    • doplata za predati prtljag do 23kg je 50€ po osobi,
    • obroke u avionu
    • Božićnu i Novogodišnju večeru (koje su obavezne u nekim objektima)
    • fakultativne troškove
    • Individualne troškove

    POPUSTI I DOPLATE:

    • U određenim hotelima moguć smeštaj do 2 dece u standardnoj sobi na upit
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu i plaćaju 49€
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana
    • U određenim hotelima je minimalni broj noćenja 4
    • Hotel može ponuditi smeštaj po višoj ceni za broj noćenja koji je manji od 4
    • U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PONEDELJAK u terminima: 04-07.11.2022, 11-14.11.2022, 18-21.11.2022. 25-28.11.2022, 02-05.12.2022, 09-12.12.2022, 16-19.12.2022, 06-09.01.2023, 13-16.01.2023, 20-23.01.2023, 27-30.01.2023, 03-06.02.2023, 10-13.02.2023, 17-20.02.2023, 24-27.02.2023, 03-06.03.2023,10-13.03.2023, 17-20.03.2023, 24-27.03.2023 (3 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-03. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    04. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PETAK u terminima: 31.10-04.11.2022, 07-11.11.2022, 14-18.11.2022, 21-25.11.2022, 28.11-02.12.2022, 05-09.12.2022, 12-16.12.2022, 19-23.12.2022, 26-30.12.2022, 02-06.01.2023, 09-13.01.2023, 16-20.01.2023, 23-27.01.2023, 30.01-03.02.2023, 06-10.02.2023, 13-17.02.2023, 20-24.02.2023, 27.02-03.03.2023, 06-10.03.2023, 13-17.03.2023. 20-24.03.2023, 27-31.03.2023. (4 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-04. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    05. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PONEDELJAK u terminima: 31.10-07.11.2022, 07-14.11.2022, 14-21.11.2022, 21-28.11.2022, 28.11-05.12.2022, 05-12.12.2022, 12-19.12.2022, 02-09.01.2023, 09-16.01.2023, 16-23.2023, 23-30.2023, 30.01-06.02.2023, 06-13.02.2023, 13-20.02.2023, 20-27.02.2023, 27.02-06.03.2023, 06-13.03.2023, 13-20.03.2023, 20-27.03.2023 (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PETAK u terminima: 04-11.11.2022, 11-18.11.2023, 18-25.11.2022, 25.11-02.12.2022, 02-09.12.2022, 09-16.12.2022, 16-23.12.2022, 06-13.01.2023, 13-20.01.2023, 20-27.01.2023, 27.01-03.02.2023, 03-10.02.2023, 10-17.02.2023, 17-24.02.2023, 24.02-03.03.2023, 03-10.03.2023, 10-17.03.2023, 17-24.03.2023, 24-31.03.2023. (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel SOREDA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]

    HOTEL SOREDA QAWRA MALTA MAPA

    Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha

    Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha je kategorisan sa 4* i nalazi se preko puta obale mora i ima prelep pogled na more i živopisni zaliv Marfa na severnom delu ostrva Malta. Na 1000 metara udaljenosti od hotela nalazi se najbliža gradska plaža. Hotel je udaljen oko 30 kilometara od aerodroma, i oko 24 kilometara od Valete, glavnog grada na ostrvu Malta. Polažište ferija za ostrvo Gozo se nalazi preko puta hotela.

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA GALERIJA

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA CENOVNIK 2022/23

    NOĆENJA SA DORUČKOM
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2259345285345375459285345259345285345259345279335249325269325249325269325249325269409335465325499375459285335249325269325249325269325249325269325249325269325249325269325249325269325249325269325249329275339259345285345259345285345259345285345259345285
    Soba 1/1305449345449419565345449305449345449305445335429289409319409289409319409289409319515395609415655439585345435289409319409289409319409289409319409289409319409289409319409289409319409289409319409289425329439305449345449305449345449305449345449305449345
    +1 ležaj245309259309359425259309245309259309245305259299239289249289239289249289239289249369315409295445349415259299239289249289239289249289239289249289239289249289239289249289239289249289239289249289239295255305245309259309245309259309245309259309245309259
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-12g195195195195309309195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195255255255195275275275195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195

    POLUPANSION
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2319485359485435599359485319485359485319479359469309459345459309459345459309459345545395599405635429595359475309459345459309459345459309459345459309459345459309459345459309459345459309459345459309465355475319485359485319485359485319485359485319485359
    Soba 1/1365589419589479705419589365589419589365585415565349549399549349549399549349549399655455745489795499725419569349549399549349549399549349549399549349549399549349549399549349549399549349549399549349559409575365589419589365589419589365589419589365589419
    +1 ležaj289409319409405525319409289409319409289409319399279395309395279395309395279395309469359515349545395515319405279395309395279395309395279395309395279395309395279395309395279395309395279395309395279399315405289409319409289409319409289409319409289409319
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-12g195195195195309309195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195255255255195275275275195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195195

    OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIPROGRAM PUTOVANJAUSLOVI PLAĆANJA

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA SADRŽAJ:

    U sastavu hotela LABRANDA RIVIERA nalazi se recepcija, više restorana, barova, 2 bazena, spa centar, bankomat i rent-a-car.

    Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali organizator putovanja nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu.

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA SMEŠTAJ:

    U sastavu hotela nalaze se više različitih tipova smeštajnih jedinica.

    Standardna soba poseduje dva ležaja uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja, TV, klimu, mini bar, sef uz doplatu, set za kafu i čaj, fen za kosu, TWC, balkon. U standardnoj sobi mogu da se smeste 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 12 god.

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA USLUGA:

    Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera se služe po principu švedski sto- samoposluženje).

    GPS LOKACIJA: 35.98593288292839, 14.344383136217955

    Više informacija na sajtu hotela

    SVE REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT !

    Cena je rađena na bazi osnovne, najpovoljnije tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.

    PUTNICI ĆE U ROKU OD 72H OD DANA REZERVACIJE BITI OBAVEŠTENI O STATUSU ISTE I UKOLIKO REZERVACIJA NE BUDE POTVRĐENA OD STRANE HOTELA ILI AVIO KOMPANIJE

    OBAVEZNE DOPLATE (plaćanje u agenciji):

    • Božićna večera 24.12. po osobi: odrasli – 40€, deca 2-12 godina – 20€
    • Novogodišnja večera 31.12. po osobi: odrasli – 55€, deca 2-12 godina – 27,5€

    VAŽNA NAPOMENA ZA REZERVACIJE:

    • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
    • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
    • Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 72 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
    • Po potvrdi rezervacije i uplati akontacije, izdaje se avio karta. Kada se jednom avio karta izda, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE, a prema pravilima avio prevoznika!!!
    • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka (svako korišćenje nakon toga se plaća na recepciji).
    • Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da u toku zimske sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
    • U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

    OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    U CENU JE UKLJUČENO:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Malta-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (redovna linija)
    • dozvoljeni ručni prtljag 8 kg – dimenzija 40x23x55cm po osobi
    • individualne ili grupne transfere: aerodrom – hotel – aerodrom
    • smeštaj u odabranom tipu sobe, 3, 4 ili 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
    • usluge predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana
    • troškove organizacije putovanja
    • avio takse (podložne promenama)

    U CENU NIJE UKLJUČENO:

    • ECO taksu („ECO Contribution tax“) koja se plaća na licu mesta, prilikom check in-a ili check out-a (0,50 centi – po noći po osobi do makisimalnog iznosa od 5 EUR po osobi)
    • Međunarodno putno osiguranje,
    • Osiguranje od otkaza aranžmana
    • doplata za predati prtljag do 23kg je 50€ po osobi,
    • obroke u avionu
    • Božićnu i Novogodišnju večeru (koje su obavezne u nekim objektima)
    • fakultativne troškove
    • Individualne troškove

    POPUSTI I DOPLATE:

    • U određenim hotelima moguć smeštaj do 2 dece u standardnoj sobi na upit
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu i plaćaju 49€
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana
    • U određenim hotelima je minimalni broj noćenja 4
    • Hotel može ponuditi smeštaj po višoj ceni za broj noćenja koji je manji od 4
    • U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PONEDELJAK u terminima: 04-07.11.2022, 11-14.11.2022, 18-21.11.2022. 25-28.11.2022, 02-05.12.2022, 09-12.12.2022, 16-19.12.2022, 06-09.01.2023, 13-16.01.2023, 20-23.01.2023, 27-30.01.2023, 03-06.02.2023, 10-13.02.2023, 17-20.02.2023, 24-27.02.2023, 03-06.03.2023,10-13.03.2023, 17-20.03.2023, 24-27.03.2023 (3 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-03. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    04. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PETAK u terminima: 31.10-04.11.2022, 07-11.11.2022, 14-18.11.2022, 21-25.11.2022, 28.11-02.12.2022, 05-09.12.2022, 12-16.12.2022, 19-23.12.2022, 26-30.12.2022, 02-06.01.2023, 09-13.01.2023, 16-20.01.2023, 23-27.01.2023, 30.01-03.02.2023, 06-10.02.2023, 13-17.02.2023, 20-24.02.2023, 27.02-03.03.2023, 06-10.03.2023, 13-17.03.2023. 20-24.03.2023, 27-31.03.2023. (4 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-04. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    05. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PONEDELJAK u terminima: 31.10-07.11.2022, 07-14.11.2022, 14-21.11.2022, 21-28.11.2022, 28.11-05.12.2022, 05-12.12.2022, 12-19.12.2022, 02-09.01.2023, 09-16.01.2023, 16-23.2023, 23-30.2023, 30.01-06.02.2023, 06-13.02.2023, 13-20.02.2023, 20-27.02.2023, 27.02-06.03.2023, 06-13.03.2023, 13-20.03.2023, 20-27.03.2023 (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PETAK u terminima: 04-11.11.2022, 11-18.11.2023, 18-25.11.2022, 25.11-02.12.2022, 02-09.12.2022, 09-16.12.2022, 16-23.12.2022, 06-13.01.2023, 13-20.01.2023, 20-27.01.2023, 27.01-03.02.2023, 03-10.02.2023, 10-17.02.2023, 17-24.02.2023, 24.02-03.03.2023, 03-10.03.2023, 10-17.03.2023, 17-24.03.2023, 24-31.03.2023. (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel LABRANDA RIVIERA Mellieha Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]

    HOTEL LABRANDA RIVIERA MELLIEHA MALTA MAPA

    Hotel BELLA VISTA Qawra

    Hotel BELLA VISTA Qawra Malta je kategorisan sa 4* i nalazi se na 900 metara udaljenosti od najbliže plaže, u blizini nacionalnog parka Salina na ostrvu Malta. Hotel BELLA VISTA je smešten u prijatnom delu i u blizini se nalaze prodavnicem kafe barovi i restorani.

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA GALERIJA

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA CENOVNIK 2022/23

    NOĆENJE SA DORUČKOM
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2245305259305359419259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259369309389275415335399259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259305245305259
    Soba 1/1289415319415405529319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319489365519355549395519319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319415289415319
    +1 ležaj229275239275345389239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239335295349255375319365239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239275229275239
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-13g219249225249335365225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225309279319235345305335225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225249219249225

    POLUPANSION
    TERMINI.2022/2304.11. 07.11.04.11. 11.11.07.11. 11.11.07.11. 14.11.11.11. 14.11.11.11. 18.11.14.11. 18.11.14.11. 21.11.18.11. 21.11.18.11. 25.11.21.11. 25.11.21.11. 28.11.25.11. 28.11.25.11. 02.12.28.11. 02.12.28.11. 05.12.02.12. 05.12.02.12. 09.12.05.12. 09.12.05.12. 12.12.09.12. 12.12.09.12. 16.12.12.12. 16.12.12.12. 19.12.16.12. 19.12.16.12. 23.12.19.12. 23.12.19.12. 26.12.23.12. 26.12.23.12. 30.12.26.12. 30.12.26.12. 02.01.30.12. 02.01.30.12. 06.01.02.01. 06.01.02.01. 09.01.06.01. 09.01.06.01. 13.01.09.01. 13.01.09.01. 16.01.13.01. 16.01.13.01. 20.01.16.01. 20.01.16.01. 23.01.20.01. 23.01.20.01. 27.01.23.01. 27.01.23.01. 30.01.27.01. 30.01.27.01. 03.02.30.01. 03.02.30.01. 06.02.03.02. 06.02.03.02. 10.02.06.02. 10.02.06.02. 13.02.10.02. 13.02.10.02. 17.02.13.02. 17.02.13.02. 20.02.17.02. 20.02.17.02. 24.02.20.02. 24.02.20.02. 27.02.24.02. 27.02.24.02. 03.03.27.02. 03.03.27.02. 06.03.03.03. 06.03.03.03. 10.03.06.03. 10.03.06.03. 13.03.10.03. 13.03.10.03. 17.03.13.03. 17.03.13.03. 20.03.17.03. 20.03.17.03. 24.03.20.03. 24.03.20.03. 27.03.24.03. 27.03.24.03. 31.03.27.03. 31.03.
    NOĆI37473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374737473747374
    Soba 1/2259339279339375455279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279405325419295449349429279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279339259339279
    Soba 1/1305449339449419565339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339519379555375585409549339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339449305449339
    +1 ležaj239295255295355409255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255359305369265395329385255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255295239295255
    1. i 2.dete 0-2g4949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1. i 2.dete 2-13g225265235265339379235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235329285335245359309355235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235265225265235

    OPIS OBJEKTAOPIS SMEŠTAJAUSLOVIPROGRAM PUTOVANJAUSLOVI PLAĆANJA

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA SADRŽAJ:

    U sastavu hotela BELLA VISTA nalazi se recepcija, restoran, bar, otvoreni i zatvoreni bazen, hidromasažna kada na krovu, teretana i sauna.

    Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali organizator putovanja nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu.

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA SMEŠTAJ:

    U sastavu hotela nalaze 157 soba različite strukture.
    Standardna soba poseduje TV, klimu, mini bar, sef, fen za kosu, TWC i balkon. U standardnoj sobi mogu da se smeste 2 odrasle osobe i dvoje dece do 13 god., 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i 1 dete do 13 god.

    Minimalan broj noćenja je 4 noći. Za manji broj noćenja cena može biti veća.

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA USLUGA:

    Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera se služe po principu švedski sto- samoposluženje).

    GPS LOKACIJA: 35.94580356205678, 14.417372824095185

    Više informacija na sajtu hotela

    SVE REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT !

    Cena je rađena na bazi osnovne, najpovoljnije tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife.

    PUTNICI ĆE U ROKU OD 72H OD DANA REZERVACIJE BITI OBAVEŠTENI O STATUSU ISTE I UKOLIKO REZERVACIJA NE BUDE POTVRĐENA OD STRANE HOTELA ILI AVIO KOMPANIJE

    OBAVEZNE DOPLATE (plaćanje u agenciji):

    • Božićna večera 24.12.2022. po osobi: odrasli – 35€, deca 2-13 godina – 17,5€
    • Novogodišnja večera 31.12.2022. po osobi: odrasli – 35€, deca 2-13 godina – 17,5€

    VAŽNA NAPOMENA ZA REZERVACIJE:

    • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu.
    • Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
    • Hotelski smestaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 72 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
    • Po potvrdi rezervacije i uplati akontacije, izdaje se avio karta. Kada se jednom avio karta izda, NE POSTOJI MOGUĆNOST REFUNDACIJE, a prema pravilima avio prevoznika!!!
    • U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka (svako korišćenje nakon toga se plaća na recepciji).
    • Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Hotel zadržava pravo da u toku zimske sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.
    • U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela.

    OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE HOTELIJERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    U CENU JE UKLJUČENO:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Malta-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (redovna linija)
    • dozvoljeni ručni prtljag 8 kg – dimenzija 40x23x55cm po osobi
    • individualne ili grupne transfere: aerodrom – hotel – aerodrom
    • smeštaj u odabranom tipu sobe, 3, 4 ili 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
    • usluge predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana
    • troškove organizacije putovanja
    • avio takse (podložne promenama)

    U CENU NIJE UKLJUČENO:

    • ECO taksu („ECO Contribution tax“) koja se plaća na licu mesta, prilikom check in-a ili check out-a (0,50 centi – po noći po osobi do makisimalnog iznosa od 5 EUR po osobi)
    • Međunarodno putno osiguranje,
    • Osiguranje od otkaza aranžmana
    • doplata za predati prtljag do 23kg je 50€ po osobi,
    • obroke u avionu
    • Božićnu i Novogodišnju večeru (koje su obavezne u nekim objektima)
    • fakultativne troškove
    • Individualne troškove

    POPUSTI I DOPLATE:

    • U određenim hotelima moguć smeštaj do 2 dece u standardnoj sobi na upit
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu i plaćaju 49€
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana
    • U određenim hotelima je minimalni broj noćenja 4
    • Hotel može ponuditi smeštaj po višoj ceni za broj noćenja koji je manji od 4
    • U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PONEDELJAK u terminima: 04-07.11.2022, 11-14.11.2022, 18-21.11.2022. 25-28.11.2022, 02-05.12.2022, 09-12.12.2022, 16-19.12.2022, 06-09.01.2023, 13-16.01.2023, 20-23.01.2023, 27-30.01.2023, 03-06.02.2023, 10-13.02.2023, 17-20.02.2023, 24-27.02.2023, 03-06.03.2023,10-13.03.2023, 17-20.03.2023, 24-27.03.2023 (3 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-03. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    04. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PETAK u terminima: 31.10-04.11.2022, 07-11.11.2022, 14-18.11.2022, 21-25.11.2022, 28.11-02.12.2022, 05-09.12.2022, 12-16.12.2022, 19-23.12.2022, 26-30.12.2022, 02-06.01.2023, 09-13.01.2023, 16-20.01.2023, 23-27.01.2023, 30.01-03.02.2023, 06-10.02.2023, 13-17.02.2023, 20-24.02.2023, 27.02-03.03.2023, 06-10.03.2023, 13-17.03.2023. 20-24.03.2023, 27-31.03.2023. (4 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-04. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    05. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PONEDELJAK na PONEDELJAK u terminima: 31.10-07.11.2022, 07-14.11.2022, 14-21.11.2022, 21-28.11.2022, 28.11-05.12.2022, 05-12.12.2022, 12-19.12.2022, 02-09.01.2023, 09-16.01.2023, 16-23.2023, 23-30.2023, 30.01-06.02.2023, 06-13.02.2023, 13-20.02.2023, 20-27.02.2023, 27.02-06.03.2023, 06-13.03.2023, 13-20.03.2023, 20-27.03.2023 (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 13.05h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 15.00h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd
    Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 15.45h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.40h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    PROGRAM PUTOVANJA: PETAK na PETAK u terminima: 04-11.11.2022, 11-18.11.2023, 18-25.11.2022, 25.11-02.12.2022, 02-09.12.2022, 09-16.12.2022, 16-23.12.2022, 06-13.01.2023, 13-20.01.2023, 20-27.01.2023, 27.01-03.02.2023, 03-10.02.2023, 10-17.02.2023, 17-24.02.2023, 24.02-03.03.2023, 03-10.03.2023, 10-17.03.2023, 17-24.03.2023, 24-31.03.2023. (7 noći):

    1.dan: Beograd – Malta
    Individualan dolazak putnika na aerodrom «Nikola Tesla» dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Maltu letom JU 892 oko 11.55h (prema objavljenom letu avio kompanije). Predviđeno sletanje na Maltu (po lokalnom vremenu) oko 13.50h (prema objavljenom letu avio kompanije). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    02-07. dan Malta
    Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti, odmor, fakultativne obilaske i sl.
    08. dan: Malta – Beograd. Napuštanje hotela, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer od hotela do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 893 oko 14.35h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.30h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

    Ukoliko Vam ponuda za hotel BELLA VISTA Qawra Malta iz nekog razloga ne odgovara pogledajte ponudu za ostale hotele na ostrvu Malta.

    Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]

    HOTEL BELLA VISTA QAWRA MALTA MAPA

    Nova godina SOLUN

    SOLUN DOČEK NOVE GODINE 2023.

    Nova godina SOLUN avionom / 4 dana / 3 noćenja

    TERMIN: 30.12.2022. – 02.01.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA SOLUN AVIONOM

    1. DAN (petak 30.12.2022) – BEOGRAD – SOLUN:
    Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Srbija JU 522 za Solun, u 13.15h, sletanje u Solun u 15.30h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer sa PANORAMSKIM RAZGLEDANJEM GRADA autobusom (crkve Sv.Dimitrija,Trijumfalne kapije, Aristotelovog trga, Bele Kule, Rotonde, Galerijevog luka, gradskih zidina…). Nakon razgledanja, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualne akrivnosti NOĆENJE.

    2. DAN (subota 31.12.2022) – SOLUN – VERGINA – SOLUN:
    Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili preporučujemo fakultativni izlet do impozantne VERGINE, udaljene od Soluna oko 80km. Vergina se od 1996. godine nalazi na UNESCO-voj listi svetske baštine. Arheološki lokalitet na kome se putuje kroz vreme, gde se nalazi velika grobnica makedonskih kraljeva, uključujući i grobnicu Filipa II, oca Aleksandra Makedonskog, kao i ostaci drevnog izgubljenog grada Aigai (Αιγαί). Povratak u Solun. U večernjim satima individualni doček Nove godine. SREĆNA NOVA GODINA!!! NOĆENJE.

    3. DAN (nedelja 01.01.2023) – SOLUN – METEORI – SOLUN:
    Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do veličanstvenih METEORA. Obilazak METEORA sa posetom jednom od srednjevekovnih vizantijskih manastira (Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori…) sagrađenih na visokim stenama, starim nekoliko miliona godina. Nakon posete jednom od manastira izlet nastavljamo posetom jednoj od poznatih radionica ikona u Kalambaki. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgrađene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u hotel. NOĆENJE.

    4. DAN (ponedeljak 02.01.2023) – SOLUN – ZEJTILNIK – BEOGRAD:
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Napuštanje soba do 10.00 h. Poseta Srpskom vojničkom groblju ZEJTINLIK. Kompleks groblja podignut je na prostoru gde se od 1916. godine nalazila glavna vojna poljska bolnica za srpske vojnike. Danas se na tom mestu nalaze grobovi srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih i ruskih vojnika, koji su stradali u proboju Solunskog fronta, u I svetskom ratu. Nakon posete predviđeno je slobodno vreme za individualne aktivnosti do vremena predviđenog za organizovan transfer na aerodrom. Poletanje aviona JU 523 za Beograd u 16.15h i očekivano vreme sletanja na aerodrome Nikola Tesla oko 16.25h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA NOVA GODINA SOLUN AVIONOM

    Hotel EL GRECO 3* – 369€
    Hotel VERGINA 3* – 359€

    OPISI HOTELA:

    Hotel EL GRECO 3* superior – gradski hotel koji se nalazi u centru Soluna, od Aristotelovog trga udaljen oko 800 m. U sklopu hotela nalazi se restoran sala, Wi-Fi na recepciji hotela, teretana, sauna, parking (uz doplatu na licu mesta). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, satelit TV-om, telefonom, mini barom (uz doplatu na licu mesta). Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje). www.hotelelgreco.gr

    Hotel VERGINA 3* – gradski hotel koji se nalazi u širem centru Soluna, od Aristotelovog trga udaljen oko 1 km. U sklopu hotela nalazi se restoran i bar. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća), WIFI. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje). www.vergina-hotel.gr

    Napomena za smeštaj: – U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    ARANŽMAN NOVA GODINA SOLUN OBUHVATA:

    • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Solun-Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia,
    • Autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Solunu,
    • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*,
    • asistenciju lokalnog predstavnika

    ARANŽMAN NOVA GODINA SOLUN NE OBUHVATA:

    • Međunarodno putno osiguranje,
    • Obavezna boravišna taksa u iznosima od 0,5 € za hotele sa 1* ili 2*, 1,5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5*, po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog objekta boravka, koja se plaća na licu mesta
    • fakultativne izlete i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
    • individualne troškove i
    • ostale nepomenute troškove.

    POPUSTI:

    • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata je prema cenovniku
    • Deca 2-12g po ovom programu ostvaruju popust prema cenovniku

    FAKULTATIVNI PROGRAM

    • VERGINA (arheološko nalazište) – odrasli 20 € po osobi / deca do 11.99 god – 15 € (ulaznica nije uključene u cenu i iznosi oko 6 eur po osobi, plaća se na licu mesta)
    • METEORI – odrasli 35 € po osobi / deca do 11.99 god. – 30 € (ulaznice za manastire nisu uključene u cenu, iznose oko 3 eur po manastiru, plaćaju se na licu mesta)
    • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika, a za fakultativne izlete neophodan minimum je 20 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije inopartnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Molimo da uzmete u obzir da usled praznika, neki od manastira na Meteorima, neće biti otvoreni za posetioce.
    • CENA PAKET IZLETA (obuhvata obilazak VERGINE i METEORA) iznosi 50€ po osobi i 40€ po osobi, za decu uzrasta do 11.99 god. Cena PAKET IZLETA uključuje autobuski prevoz do navedenih lokaliteta koje obuhvata paket i vođenje. Ulaznice nisu uključene u cenu paket izleta. Prijave i plaćanje izleta vrše se na licu mesta predstavniku agencije inopartnera.

    VAŽNA NAPOMENA:

    U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

    Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaljučenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povećanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.

    Ukoliko Vam program Nova godina SOLUN ne odgovara pogledajte ostale ponude za doček Nove godine 2023.

    UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

    VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije, a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu (dostaviti fotokopiju prve strane pasoša). U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici !!!

    Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

    Ukoliko Vam program Nova godina SOLUN ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    Nova godina ISTANBUL

    NOVA GODINA ISTANBUL AVIONOM

    Nova godina Istanbul – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    Paket aranžman – avio prevoz, transfer, smeštaj

    TERMINI PUTOVANJA:
    30.12.2022. – 02.01.2023.
    31.12.2022. – 03.01.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL 30.12.2022. – 02.01.2023.:

    1.DAN – putovanje BEOGRAD-ISTANBUL:
    Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 08.45h. Sletanje u Istanbul u 12.35h. (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Sulejmanija džamije, koja je izgrađena oko 1550. godine i vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. U večernjim satima mogućnost fakultatvnog izleta do Taksima – modernog centra Istanbula. Šetnja Istkiklal ulicom najprometnijom i najpoznatijom pešačkom zonom koja će sa bogatom ponudom prodavnica, kafića, restorana zadovoljiti svačiji ukus. Izlet se završava kod atraktivne Galata kule. NOĆENJE.

    2.DAN ISTANBUL:
    DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet Azijska tura. Obilazak azijskog dela Istanbula obuhvata odlazak na Čamlidze, najpoznatiji vidikovac odakle se pruža nezaboravan pogled, kraću šetnju kroz ÜskÜdar u kome se nalaze luka i Devojačka kula i Bagdadskom ulicom najdužim bulevarom sa mnoštvom restorana i prodavnica svetskih brendova, odlazak do četvrti Kadikoy gde možete prošetati uskim, vijugavim ulicama prepunim kafića, barova, restorana i vintaž radnji. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE na brodu kojim se prvo odlazi do četvrti Kadikoy na azijskoj strani Istanbula, gde imate slobodno vreme do oko 22.30 h. Po povratku na brod nastavak krstarenja, a u ponoć možete sa Bosfora posmatrati vatromet. NOĆENJE.

    3.DAN ISTANBUL:
    DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj Patrijaršiji. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), ili u tradicionalnom restoranu GAR , gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje.NOĆENJE.

    4.DAN –putovanje ISTANBUL-BEOGRAD:
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrome ili fakultativno Klasična tura – obilazak lokaliteta najvažnjih spomenika Carigrada u pratnji vodiča – Antičkog-hipodroma, Aja Sofije nestvarne crkve (a sada džamije) koja je zavrsena 537.g.n.e. Topkapi palate (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) gde se ulazi u prvo dvorište. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50 h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19.30 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL 31.12.2022. – 03.01.2023.:

    1.DAN – putovanje BEOGRAD-ISTANBUL:
    Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 08.50 h. Sletanje u Istanbul u 12.35h. (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Sulejmanija džamije, koja je izgrađena oko 1550. godine i vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE na brodu kojim se prvo odlazi do četvrti Kadikoy na azijskoj strani Istanbula, gde imate slobodno vreme do oko 22.30 h. Po povratku na brod nastavak krstarenja, a u ponoć možete sa Bosfora posmatrati vatromet. NOĆENJE.

    2.DAN: ISTANBUL:
    DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj Patrijaršiji. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), ili u tradicionalnom restoranu GAR, gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje.NOĆENJE.

    3.DAN: ISTANBUL:
    DORUČAK. Fakultativno Klasična tura – obilazak lokaliteta najvažnjih spomenika Carigrada u pratnji vodiča – Antičkog-hipodroma, Aja Sofije nestvarne crkve (a sada džamije) koja je zavrsena 537.g.n.e. Topkapi palate (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) gde se ulazi u prvo dvorište. Slobodno vreme. NOĆENJE.

    4.DAN –putovanje ISTANBUL-BEOGRAD:
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrome ili fakultativni poludnevni izlet Azijska tura. Obilazak azijskog dela Istanbula obuhvata odlazak na Čamlidze, najpoznatiji vidikovac odakle se pruža nezaboravan pogled, kraću šetnju kroz ÜskÜdar u kome se nalaze luka i Devojačka kula i Bagdadskom ulicom najdužim bulevarom sa mnoštvom restorana i prodavnica svetskih brendova, odlazak do četvrti Kadikoy gde možete prošetati uskim, vijugavim ulicama prepunim kafića, barova, restorana i vintaž radnji. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50 h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19.30 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ISTANBUL

    NOVA.GODINA.202330.12.-02.01.31.12.-03.01.
    GRAND ONS 3*489€479€
    BUYUK SAHINLER 4*535€525€

    FIRST MINUTE PONUDA VAŽI ZA REZERVACIJE DO 15.11.2022.

    OPIS HOTELA:

    HOTEL GRAND ONS 3*
    Hotel se nalazi u četvrti Laleli, na manje od 500 metara od tramvajske stanice Laleli i železničke stanice Aksaraj, na 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom – švedski sto (po turskim standardima). Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 26 eur. Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit! www.grandons.com

    Hotel GRAND ONS Istanbul

    HOTEL BUYUK SAHINLER 4*
    Nalazi se u starom delu Istanbula u blizini poznatih istorijskih lokaliteta, na 10-ak minuta hoda od čuvene Kapali čaršije i na 700m od metro stanice Aksaraj. U sklopu hotela se nalazi restoran i bar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om, fenom za kosu, mini barom, klima uređajem i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom – švedski sto(po turskim standardima). Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40 eur. Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit!
    http://www.hotelbuyuksahinler.com.tr/home.html

    Hotel BUYUK SAHINLER Istanbul

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    ARANŽMAN NOVA GODINA ISTANBUL OBUHVATA:

    • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd redovnom linijom avio kompanije Turkish Airlines,
    • aerodromske takse,
    • autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Istanbulu,
    • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom ,
    • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
    • troškove organizacije putovanja.

    ARANŽMAN NOVA GODINA ISTANBUL NE OBUHVATA:

    POPUSTI I DOPLATE:

    • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 70€ (hotel 3*) i 90€ (hotel 4*)
    • Dete do 12 godina po ovom programu ostvaruje popust od 20€ (hotel 3*) i 30€ (hotel 4*)
    • Dete do 2 godine plaća 30 eur i nema mesto u avionu i na transferu i ima smeštaj u zajedničkom ležaju
    • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

    CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

    • Sulejmanova Džamija – 10 €
    • Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Antički hipodrom, Aja Sofija) – 25 €
    • krstarenje Bosforom sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji – 25 €
    • Azijska tura- 30 €
    • Taksim-15 € odlazak sa vodičem gradskim prevozom
    • Repriza novogodišnje noći tursko veče na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program, neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće – 55 € ili u restoranu GAR -45 €
    • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera)./li>

    ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA.
    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
    Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

    Ukoliko Vam program Nova godina ISTANBUL ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Putovanje PARIZ

    PARIZ – VERSAJ – DIZNILEND

    Putovanje PARIZ – avionom / 4 dana / 3 noćenja

    TERMINI U 2023.:
    16.02.-19.02.2023.

    PROGRAM PUTOVANJA PARIZ

    1. dan BEOGRAD – PARIZ
    Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 06:45h (JU 310). Dolazak u Pariz u 09:20h. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

    2. dan PARIZ –VERSAJ – PARIZ
    Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Noćenje.

    3. dan PARIZ
    Doručak. Slobodan dan za individualni odlazak u Diznilend ili fakultativno krstarenje brodom po Seni. Nakon krstarenja, slobodno vreme. Noćenje.

    4. dan PARIZ – BEOGRAD
    Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.

    CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PARIZ – 629€ / 599€*

    *PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

    OPIS HOTELA

    Ibis Paris la Defense Centre 3*
    Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, moderni poslovni deo grada, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra „Les 4 temps“ je udaljen samo jednu stanicu metroa.
    Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama.
    Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, WiFi-om(uz doplatu).
    Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
    Više informacija o hotelu na
    www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

    POPUSTI I DOPLATE:

    • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 60 € (NA UPIT);
    • doplata za 1/1 sobu 160 € (NA UPIT).

    CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

    • avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
    • aerodromske takse (podložne promeni);
    • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
    • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
    • razgledanja i obilaske prema programu,
    • usluge lokalnih vodiča,
    • agencijske usluge.

    CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

    • fakultativne programe;
    • obaveznu taksu za Pariz koja iznosi 1,5€ po osobi po noći za hotel 3* (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
    • međunarodno zdravstveno osiguranje

    CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

    • Vožnja brodom po Seni – 20€;
    • Dvorac Versaj – 70€ odrasli / 50€ deca – obuhvata: lokalnog vodiča, ulaznice za dvorac, slušalice;
    • Luvr – 55€ odrasli / 40€ deca – obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku (odlazak i povratak metroom).

    Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu.

    Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije PLANA TOURS

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    Ukoliko Vam program PARIZ ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

     

    BARSELONA avionom

    BARSELONA – PUTOVANJE AVIONOM

    Barselona avionom / 4 dana / 3 noćenja

    Paket aranžman – prevoz, transfer i smeštaj !

    POLASCI u 2022.:

    SEPTEMBAR: 22.09.
    OKTOBAR: 20.10.
    NOVEMBAR: 10.11.

    PROGRAM PUTOVANJA BARSELONA AVIONOM:

    1.DAN putovanja ( četvrtak ) BEOGRAD / BARSELONA
    Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Serbia JU 580 za Barselonu u 06:30 h, sletanje u Barselonu u 09:10 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer i panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica la Ramblas, spomenik Kolumbu. Nakon razgledanja smeštaj u hotel ,prema hotelskim pravilima (posle 15.00 h) . Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

    2.DAN (petak ) BARSELONA / Fakultativno FIGUERAS / BARSELONA
    DORUČAK. Slobodan dan u Barseloni a mi vam preporučujemo fakultativni izlet za Figueras, (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije), grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja čija je svaka prostorija umetničko delo po sebi, (. Povratak u hote. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

    3.DAN (subota) BARSELONA / Fakultativno ŠPANSKO SELO Pueblo Espanjol / BARSELONA
    DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta poseta etno selu “Pueblo Espanjol” i muzeju na otvorenom (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije). Danas je Špansko selo svojevrstan muzej arhitekture i kulture Španije. Povratak u hotel. NOĆENJE

    4. DAN (nedelja) BARSELONA / BEOGRAD
    DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrome a mi vam preporucujemo da posetite park Guelj. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20.40h (let JU 585 kompanijom Air Serbia) za Beograd, očekivano vreme sletanja na na beogradski aerodrom «Nikola Tesla» je oko 23.10 h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa

    CENA ARANŽMANA:

    PUTOVANJA.202222.09. 25.09.20.10. 23.10.10.11. 13.11.
    Hotel 3*599€579€559€

    USLOVI PLAĆANJA:

    Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE ili KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    OPIS HOTELA:

    Campanile Barcelona Cornella 3* oblast Cornellà / ima idealnu lokaciju udaljen na oko 6 km od aerodroma / graddskim prevozom (autobusom ili bilo kojim od vozova koji saobracaju u blizini hotela do centra se stize gradskim prevoyom za oko 30 minuta . Gostima je na raspolaganju restoran. Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, Wi Fi-om. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje . https://barcelona-cornella.campanile.com/en-us/

    Lleo 3* smešten pored trga Plaza Cataluna I šetališta La Rammblas. U svom sastavu ima recepciju, bar i restoran. Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, Wi Fi-om. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje https://www.hotel-lleo.com/

    Madanis 4* smešten u četvrti Les Korts na jugoistoku Barselone, Madanis je dobro povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kulturnog centra grada., U svom sastavu ima recepciju, bar i restoran. Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, Wi Fi-om. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.hotelmadanis.com/en/

    Catalonia Park Putxet 4* prijatan hotel smešten u blizini parka Guel, dobro je povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kistoriskog centra grada., U svom sastavu ima recepciju, restoran. Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, Wi Fi-om. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje https://www.cataloniahotels.com/es/hotel/catalonia-park-putxet?mb=1

    ARANŽMAN OBUHVATA :

    • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Barselona -Beograd redovnom linijom avio kompanije AIR SERBIA
    • transfer (autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika ) na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom,
    • smeštaj u isključivo dvokrevetnim sobama , dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* ,
    • avio takse 54,89 € (17.13 € taksa Bgd aerodroma, 20.30 € taksa aerodroma u Barseloni , 4.48€ bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98€ naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YR taksa koja trenutno iznosi 12€ – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu, tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni, deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu, obilaske prema programu putovanja
    • asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme boravka na destinaciji,
    • troškove organizacije putovanja.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji),
    • obaveznu boravisnu taksu oko 4 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela,pređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije. Taksa u 45,84 € Frankfurtu i YQ /YR taksa koja trenutno iznosi 44 € – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva).
    • fakultativne izlete koji su u organizaciji inopartnerske agencije (neophodan minimum od 15 putnika kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
    • individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

    FAKULTATIVNI IZLETI:

    • Figuearas –75 €, obuhvata organizova prevoz i ulaznicu za muzej (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije),
    • Špansko selo – 60 €, (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije) obuhvata organizova prevoz i ulaznicu.
    • Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je 15 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

    UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

    NAPOMENA:

    • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT.
    • Dete od 0-1,99 godina plaća 20 eur i nema mesto u avionu i na transferu i ima smeštaj u zajedničkom ležaju.

    VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije ,a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!!
    Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odnosno sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo i putem SMS-a 24 h pred let!!! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!!!

    Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqua osiguranja
    Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika, a u suprotnom, krajni rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 (pet) dana pre planiranog polaska.
    Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

     

    Hotel PIERE ANNE Aja Napa

    Hotel PIERE ANNE Aja Napa je kategorisan sa 3* i nalazi se na plaži i na 350 metara udaljenosti od marine i luna parka “Paliasto”, nedaleko od centra letovališta Aja Napa na ostrvu Kipar.Obala je stenovita, sa nasutim peskom. Pored obale vodi šetalište kojim se za nekoliko minuta šetnje može stići do lepih peščanih plaža.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima besplatnim za goste, bar pored bazena, lobi sa TV-om i barom, saunu, sef na recepciji, teniski teren. Na 300 metara od hotela postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Bežični internet je dostupan u sobama i na javnim površinama i dodatno se plaća.

    HOTEL PIERE ANNE AJA NAPA SMEŠTAJ

    Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i poseduju SAT TV, mini frižider, sef (uz doplatu), telefon, klimu, TWC, fen za kosu.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži uz doplatu.

    Usluga: PP- polupansion (doručak i večera).

    WIFI: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel PIERE ANNE

    HOTEL PIERE ANNE AJA NAPA GALERIJA

    CENOVNIK HOTEL PIERE ANNE BEACH AJA NAPA

    CENOVNIK KIPAR 2022.

    HOTEL PIERE ANNE AJA NAPA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJA

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
    • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel PIERE ANNE Aja Napa ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Aja Napa na ostrvu Kipar

    Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT Hurgada

    Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT Hurgada je kategorisan sa 4* i nalazi se na sopstvenoj plaži, između starog centra Dahar i nove marine u letovalištu Hurgada. Aerodrom Hurgada nalazi se na 9 kilometara udaljenosti. Plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te voda u pojedinim delovima može biti plića. Gostima je dostupan WIFI signal u lobiju hotela i pored bazena.

    U sastavu hotela se nalazi recepcija, restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima koji se dogreva tokom zime, fintes i spa centar, bilijar.

    HOTEL ROYAL STAR BEACH RESORT HURGADA SMEŠTAJ

    Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT poseduje standardne sobe.
    Standard soba je površine 26m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 14 godina ili 3 odrasle osobe ili ili 3 odrasle osobe i dete do 14 godina.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela.

    Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i all inclusive koncepta), kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT

    Pogledajte Koncept All Inc

    HOTEL ROYAL STAR BEACH RESORT HURGADA GALERIJA

    HOTEL ROYAL STAR BEACH RESORT HURGADA CENOVNIK

    TERMINI.2022/2303.11. 10.11.03.11. 13.11.03.11. 17.11.06.11. 10.11.06.11. 13.11.06.11. 17.11.06.11. 20.11.10.11. 17.11.10.11. 20.11.10.11. 24.11.13.11. 17.11.13.11. 20.11.13.11. 24.11.13.11. 27.11.17.11. 24.11.17.11. 27.11.20.11. 24.11.20.11. 27.11.25.12. 19.12.25.12. 01.01.25.12. 05.01.25.12. 01.29.12. 05.01.29.12. 08.01.29.12. 12.01.01.01. 05.01.01.01. 08.01.01.01. 12.01.01.01. 15.01.05.01. 12.01.05.01. 15.01.05.01. 19.01.08.01. 12.01.08.01. 15.01.08.01. 19.01.08.01. 22.01.12.01. 19.01.12.01. 22.01.15.01. 19.01.15.01. 22.01.
    br noćenja710144711147101447111471047471114710144711147101447111471047
    Standard 1/2615685785539615709785615685785539615709785615685539615565659769845645719819549625725799615685785539615709785615685539615
    Soba 1/1735859102960573590510297358591029605735905102973585960573563978997911057759051069625749919104573585910296057359051029735859605735
    +1 ležaj599669759529599689759599669759529599689759599669529599555645749819629699795545615705775599669759529599689759599669529599
    1.dete 0-2g49494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1.dete 0-2g zl49494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    1.dete 2-13g425425425419425425425425425425419425425425425425419425419425425425425425425419425425425425425425419425425425425425419425
    1.dete 2-13g zl425425425419425425425425425425419425425425425425419425419425425425425425425419425425425425425425419425425425425425419425
    2.dete 0-2g49494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949494949
    2.dete 2-7g425425425419425425425425425425419425425425425425419425419425425425425425425419425425425425425425419425425425425425419425
    2.dete 7-13g505545595469505555595505545595469505555595505545469505479529585619519559609475515559599505545595469505555595505545469505

    CENA PO OSOBI – 4, 7, 10 ili 11 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL ROYAL STAR BEACH RESORT HURGADA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM PROLEĆE

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00h i napuštaju se do 12.00h poslednjeg dana boravka u hotelu.
    • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela.
    • Jedan hotelski dan/noć kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 12.00h sledećeg dana aranžmana, bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.
    • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
    • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
    • Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote i biće tačno poznato 24h pred put.
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
    • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Egiptu su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
    • U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    VIZA I VAŽENJE PASOŠA

    • Za državljane Srbije vize su besplatne do 30.04.2021.
    • putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
    • Pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta.
    • Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih, a neiskorišćenih usluga nastalih usled neposedovanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja.
    • Ukoliko odluka o besplatnim vizama ne bude produžena, važi sledeće: za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju) se dobija prilikom ulaska u Egipat (25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel. 011/2650-585 uz potvrdu o putovanja, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu. Košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura u letnjoj sezoni traje minimum 10 radnih dana, a pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

    4 NOĆENJA

    Termini 11.09.-15.09., 18.09.-22.09., 25.09.-29.09., 02.10.-06.10., 09.10.-13.10., 16.10.-20.10., 23.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-4. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    5. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    6. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    7 NOĆENJA

    Termini 11.09.-18.09., 15.09.-22.09., 18.09.-25.09., 22.09.-29.09., 25.09.-02.10., 29.09.-06.10., 02.10.-09.10., 06.10.-13.10., 09.10.-16.10., 13.10.-20.10., 16.10.-23.10., 20.10.-27.10., 23.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-7. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    9. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    10 NOĆENJA

    Termini 15.09.-25.09., 22.09.-02.10., 29.09.-09.10., 06.10.-16.10., 13.10.-23.10., 20.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-10. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    12. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    11 NOĆENJA

    Termini 11.09.-22.09., 18.09.-29.09., 25.09.-06.10., 02.10.-13.10., 09.10.-20.10., 16.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 99483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    13. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    14 NOĆENJA

    Termini 11.09.-25.09., 15.09.-29.09., 18.09.-02.10., 22.09.-06.10., 25.09.-09.10., 29.09.-13.10., 02.10.-16.10., 06.10.-20.10., 09.10.-23.10., 13.10.-27.10., 16.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-14. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    15. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    16. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    Važna napomena za vreme poletanja:
    Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (čarter let),
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe,
    • 4, 7, 10, 11 ili 14 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, za vreme boravka na destinaciji (u zavisnosti od broja putnika),
    • avio takse koje na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 52.96 € ( 22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla i 30.37 € taksa aerodroma u Hurgadi) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo) koja prema obaveštenju Air SERBIA-e trenutno iznosi 50€ – tako da ukupan iznos takse iznosi 102.96 € na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.Tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19,
    • egipatsku vizu,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi.
    • Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT ne prima osobe ispod 16 godina.
    • Ukoliko su 2 deteta uzrasta od 0-2 godine, oba deteta plaćaju po 49€.
    • Prvo dete od 2 – 06.99/07.99/11.99/12.99/14/14.99 godina (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju. NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu, plaćaju 49€.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana).
    • Hoteli Pickalbatros ROYAL STAR BEACH RESORT ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba).
    • U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe.
    • FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: ROYAL STAR BEACH RESORT, ROYAL STAR BEACH RESORT, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • Iako je cena za treću odraslu osobu data u cenovniku za većinu hotela, zbog trenutno važećih epidemioloških mera, smeštaj tri odrasle osobe u istoj sobi se radi isključivo na UPIT i moguć je u vrlo malom broju hotela.
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi, a ručnog prtljaga 8kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana). Hoteli Pickalbatros ROYAL STAR BEACH RESORT ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba). U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe. FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: ROYAL STAR BEACH RESORT, ROYAL STAR BEACH RESORT, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel ROYAL STAR BEACH RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT Hurgada

    Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT Hurgada je kategorisan sa 4* i nalazi se na sopstvenoj plaži, u južnom delu letovališta na 15 kilometara udaljenosti od centra letovališta Hurgada. Nekadašnji naziv hotela je bio HOSTMARK.

    U sastavu hotela se nalazi recepcija, restoran, nekoliko barova, bazen sa ležaljkama i suncobranima, fitness centar, sauna, tereni za tenis, diskoteka, konferencijska sala, mogućnost bavljenja sportovima na vodi,…

    HOTEL PROTELS GRAND SEAS RESORT HURGADA SMEŠTAJ

    Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT poseduje standardne, superior i deluxe family sobe.
    Standard soba je površine 42m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i dete do 12 godina ili 3 odrasle osobe.
    Superior soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i dete do 12 godina ili 3 odrasle osobe.
    Deluxe family soba može imati pogled na more ili vrt, površine je 70m2 i poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klimu, balkon ili terasu. Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina ili 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i dete do 12 godina.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela.

    Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i all inclusive koncepta), kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT

    Pogledajte Koncept All Inc

    HOTEL PROTELS GRAND SEAS RESORT HURGADA GALERIJA

    HOTEL PROTELS GRAND SEAS RESORT HURGADA CENOVNIK

    TERMINI.2022/2325.12. 19.12.25.12. 01.01.25.12. 05.01.25.12. 01.29.12. 05.01.29.12. 08.01.29.12. 12.01.01.01. 05.01.01.01. 08.01.01.01. 12.01.01.01. 15.01.05.01. 12.01.05.01. 15.01.05.01. 19.01.08.01. 12.01.08.01. 15.01.08.01. 19.01.08.01. 22.01.12.01. 19.01.12.01. 22.01.15.01. 19.01.15.01. 22.01.
    br noćenja471114710144711147101447111471047
    Standard 1/2729869101510898399151015699775879955735809909659735835909735809659735
    Soba 1/1815102512391349979108912397698851035114581992910797058199691079819929705819
    +1 ležaj7258559891059825895985689759855925719789879649719809879719789649719
    1.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 0-2g zl55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 2-12g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    1.dete 2-12g zl539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    Superior 1/2 SV7559091075116587996910957258159391029775865989679775895989775865679775
    Soba 1/18491079132514651035116913558059391119125987510151195739875105911958751015739875
    +1 ležaj745895104911358599491059715799915999759845959669759869959759845669759
    1.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 0-2g zl55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 2-12g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    1.dete 2-12g zl539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539

    CENA PO OSOBI – 4, 7, 10 ili 11 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    TERMINI.2022/2325.12. 19.12.25.12. 01.01.25.12. 05.01.25.12. 01.29.12. 05.01.29.12. 08.01.29.12. 12.01.01.01. 05.01.01.01. 08.01.01.01. 12.01.01.01. 15.01.05.01. 12.01.05.01. 15.01.05.01. 19.01.08.01. 12.01.08.01. 15.01.08.01. 19.01.08.01. 22.01.12.01. 19.01.12.01. 22.01.15.01. 19.01.15.01. 22.01.
    br noćenja471114710144711147101447111471047
    Family deluxe PV84910851325144910291155132579592510891215849975113972584910151139849975725849
    +1 ležaj8391069129914191015113512957899051065118583595511097158359951109835955715835
    1.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 0-2g zl55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 2-12g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    1.dete 2-12g zl539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    2.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    2.dete 2-6g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    2.dete 6-12g685799919985775835919659719805865685745829619685769829685745619685
    Family deluxe PM8691125138515251069120913998199591149128988910291219745889107912198891029745889
    +1 ležaj8651105135914951055118913698099451125125987510091189739875105511898751009739875
    1.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 0-2g zl55555555555555555555555555555555555555555555
    1.dete 2-12g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    1.dete 2-12g zl539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    2.dete 0-2g55555555555555555555555555555555555555555555
    2.dete 2-6g539539545545539545545539539545545539545545539539545545539545539539
    2.dete 6-12g6958199491019795865959669739835905705775869629705799869705775629705

    HOTEL PROTELS GRAND SEAS RESORT HURGADA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM PROLEĆE

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00h i napuštaju se do 12.00h poslednjeg dana boravka u hotelu.
    • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela.
    • Jedan hotelski dan/noć kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 12.00h sledećeg dana aranžmana, bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.
    • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
    • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
    • Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote i biće tačno poznato 24h pred put.
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
    • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Egiptu su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
    • U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    VIZA I VAŽENJE PASOŠA

    • Za državljane Srbije vize su besplatne do 30.04.2021.
    • putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
    • Pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta.
    • Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih, a neiskorišćenih usluga nastalih usled neposedovanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja.
    • Ukoliko odluka o besplatnim vizama ne bude produžena, važi sledeće: za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju) se dobija prilikom ulaska u Egipat (25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel. 011/2650-585 uz potvrdu o putovanja, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu. Košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura u letnjoj sezoni traje minimum 10 radnih dana, a pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

    4 NOĆENJA

    Termini 11.09.-15.09., 18.09.-22.09., 25.09.-29.09., 02.10.-06.10., 09.10.-13.10., 16.10.-20.10., 23.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-4. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    5. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    6. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    7 NOĆENJA

    Termini 11.09.-18.09., 15.09.-22.09., 18.09.-25.09., 22.09.-29.09., 25.09.-02.10., 29.09.-06.10., 02.10.-09.10., 06.10.-13.10., 09.10.-16.10., 13.10.-20.10., 16.10.-23.10., 20.10.-27.10., 23.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-7. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    9. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    10 NOĆENJA

    Termini 15.09.-25.09., 22.09.-02.10., 29.09.-09.10., 06.10.-16.10., 13.10.-23.10., 20.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-10. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    12. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    11 NOĆENJA

    Termini 11.09.-22.09., 18.09.-29.09., 25.09.-06.10., 02.10.-13.10., 09.10.-20.10., 16.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 99483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    13. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    14 NOĆENJA

    Termini 11.09.-25.09., 15.09.-29.09., 18.09.-02.10., 22.09.-06.10., 25.09.-09.10., 29.09.-13.10., 02.10.-16.10., 06.10.-20.10., 09.10.-23.10., 13.10.-27.10., 16.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-14. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    15. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    16. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    Važna napomena za vreme poletanja:
    Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (čarter let),
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe,
    • 4, 7, 10, 11 ili 14 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, za vreme boravka na destinaciji (u zavisnosti od broja putnika),
    • avio takse koje na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 52.96 € ( 22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla i 30.37 € taksa aerodroma u Hurgadi) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo) koja prema obaveštenju Air SERBIA-e trenutno iznosi 50€ – tako da ukupan iznos takse iznosi 102.96 € na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.Tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19,
    • egipatsku vizu,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi.
    • Hotel Premier La Reve ne prima osobe ispod 16 godina.
    • Ukoliko su 2 deteta uzrasta od 0-2 godine, oba deteta plaćaju po 49€.
    • Prvo dete od 2 – 06.99/07.99/11.99/12.99/14/14.99 godina (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju. NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu, plaćaju 49€.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana).
    • Hoteli Pickalbatros PROTELS GRAND SEAS RESORT ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba).
    • U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe.
    • FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: PROTELS GRAND SEAS RESORT, PROTELS GRAND SEAS RESORT, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • Iako je cena za treću odraslu osobu data u cenovniku za većinu hotela, zbog trenutno važećih epidemioloških mera, smeštaj tri odrasle osobe u istoj sobi se radi isključivo na UPIT i moguć je u vrlo malom broju hotela.
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi, a ručnog prtljaga 8kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana). Hoteli Pickalbatros PROTELS GRAND SEAS RESORT ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba). U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe. FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: PROTELS GRAND SEAS RESORT, PROTELS GRAND SEAS RESORT, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel PROTELS GRAND SEAS RESORT Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Hotel BEL AIR AZUR Hurgada

    Hotel BEL AIR AZUR Hurgada je kategorisan sa 4* i nalazi na sopstvenoj plaži, između starog centra Dahar i nove marine, na 3000 metara udaljenosti od centra letovališta Hurgada. Aerodrom u Hurgadi nalazi se na 7 kilometara udaljenosti. Plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te voda u pojedinim delovima može biti plića.

    PREMA HOTELSKIM PRAVILIMA HOTEL NE PRIMA DECU ISPOD 18 GODINA.

    U sastavu hotela se nalazi recepcija, nekoliko barova i restorana, bazen koji se i dogreva tokom zime, spa centar, sportove na vodi, teren za odbojku na plaži, WIFI u lobiju.

    HOTEL BEL AIR AZUR HURGADA SMEŠTAJ

    Hotel BEL AIR AZUR poseduje standard, koje su površine oko 42m2 i poseduju LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela.

    Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i all inclusive koncepta), kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel BEL AIR AZUR

    Pogledajte Koncept All Inc

    HOTEL BEL AIR AZUR HURGADA GALERIJA

    HOTEL BEL AIR AZUR HURGADA CENOVNIK

    LETOVANJE.202217.06. 28.06.28.06. 08.07.08.07. 19.07.19.07. 29.07.29.07. 09.08.09.08. 19.08.19.08. 30.08.30.08. 09.09.09.09. 20.09.20.09. 30.09.30.09. 11.10.11.10. 21.10.
    noćenja111011101110111011101110
    Standard749719749719779759795745769739789759
    Soba 1/194589594589599595910159359799291009959
    +1 ležaj725699725699759739769725749719769739
    1. i 2.dete 0-2g494949494949494949494949
    1.dete 2-14g415415415415415415415415415415415415
    2.dete 2-7g415415415415415415415415415415415415
    2.dete 7-14g575559575559589579595569585569595579
    Family919875919875955919965899945895965919
    +1 ležaj899855899855929895945879919875939895
    1., 2. i 3.dete 0-2g494949494949494949494949
    1.dete 2-14g415415415415415415415415415415415415
    2. i 3.dete 2-7g415415415415415415415415415415415415
    2. i 3.dete 7-14g659639659639675659685649669649679659

    CENA PO OSOBI – 4, 7, 10 ili 11 NOĆENJA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL BEL AIR AZUR HURGADA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM PROLEĆE

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00h i napuštaju se do 12.00h poslednjeg dana boravka u hotelu.
    • Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela.
    • Jedan hotelski dan/noć kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 12.00h sledećeg dana aranžmana, bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u hotel.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.
    • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
    • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
    • Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote i biće tačno poznato 24h pred put.
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
    • Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Egiptu su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
    • U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu.
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    VIZA I VAŽENJE PASOŠA

    • Za državljane Srbije vize su besplatne do 30.04.2021.
    • putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
    • Pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta.
    • Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih, a neiskorišćenih usluga nastalih usled neposedovanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja.
    • Ukoliko odluka o besplatnim vizama ne bude produžena, važi sledeće: za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju) se dobija prilikom ulaska u Egipat (25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel. 011/2650-585 uz potvrdu o putovanja, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu. Košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura u letnjoj sezoni traje minimum 10 radnih dana, a pasoš mora da važi MINIMUM 6 MESECI od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

    4 NOĆENJA

    Termini 11.09.-15.09., 18.09.-22.09., 25.09.-29.09., 02.10.-06.10., 09.10.-13.10., 16.10.-20.10., 23.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-4. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    5. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    6. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    7 NOĆENJA

    Termini 11.09.-18.09., 15.09.-22.09., 18.09.-25.09., 22.09.-29.09., 25.09.-02.10., 29.09.-06.10., 02.10.-09.10., 06.10.-13.10., 09.10.-16.10., 13.10.-20.10., 16.10.-23.10., 20.10.-27.10., 23.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-7. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    9. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    10 NOĆENJA

    Termini 15.09.-25.09., 22.09.-02.10., 29.09.-09.10., 06.10.-16.10., 13.10.-23.10., 20.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-10. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan: Hurgada-Beograd. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    12. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    11 NOĆENJA

    Termini 11.09.-22.09., 18.09.-29.09., 25.09.-06.10., 02.10.-13.10., 09.10.-20.10., 16.10.-27.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 99483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    13. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    14 NOĆENJA

    Termini 11.09.-25.09., 15.09.-29.09., 18.09.-02.10., 22.09.-06.10., 25.09.-09.10., 29.09.-13.10., 02.10.-16.10., 06.10.-20.10., 09.10.-23.10., 13.10.-27.10., 16.10.-30.10.

    1.dan: Beograd – Hurgada Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Argus Tours-a broj 703, tri sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9480 ili JU 9482 oko 18.30h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 21.55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-14. dan: Hurgada – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    15. dan: Hurgada. Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje za Beograd letom JU 9481 ili JU 9483 (po lokalnom vremenu) oko 22.40h. Let za Beograd.
    16. dan: Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 02.20h. Kraj programa.

    Važna napomena za vreme poletanja:
    Prema obaveštenju avio kompanije Air Serbia zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana. Molimo vas da se o uslovima prelaska državne granice detaljno informišete pre početka putovanja.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd avio kompanijom AIR SERBIA (čarter let),
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe,
    • 4, 7, 10, 11 ili 14 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, za vreme boravka na destinaciji (u zavisnosti od broja putnika),
    • avio takse koje na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 52.96 € ( 22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla i 30.37 € taksa aerodroma u Hurgadi) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo) koja prema obaveštenju Air SERBIA-e trenutno iznosi 50€ – tako da ukupan iznos takse iznosi 102.96 € na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.Tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19,
    • egipatsku vizu,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi.
    • Hotel Premier La Reve ne prima osobe ispod 16 godina.
    • Ukoliko su 2 deteta uzrasta od 0-2 godine, oba deteta plaćaju po 49€.
    • Prvo dete od 2 – 06.99/07.99/11.99/12.99/14/14.99 godina (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju. NEMAJU mesto u avionu i autobusu, imaju ishranu u hotelu, plaćaju 49€.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana).
    • Hoteli Pickalbatros BEL AIR AZUR ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba).
    • U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe.
    • FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: BEL AIR AZUR, BEL AIR AZUR, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • Iako je cena za treću odraslu osobu data u cenovniku za većinu hotela, zbog trenutno važećih epidemioloških mera, smeštaj tri odrasle osobe u istoj sobi se radi isključivo na UPIT i moguć je u vrlo malom broju hotela.
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi, a ručnog prtljaga 8kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Rezeravacija jednokrevetnih (1/1) soba, kao i iznos doplate je isključivo na upit (okvirna cena 30 % od ukupne cene aranžmana). Hoteli Pickalbatros BEL AIR AZUR ne dozvoljava rezervaciju jednokrevetnih (1/1) soba). U family sobama ne mogu da se rezervišu jednokrevetne sobe. FAMILY SOBE (sa strukturom 2 odrasle osobe + 3 dece na raspolaganju u hotelima: BEL AIR AZUR, BEL AIR AZUR, PRIMA LIFE, a sa strukturom 2 odrasle osobe + 2 dece u hotelima: STEIGENBERGEER AL DAU BEACH) SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT, zbog ograničenog broja ovog tipa smeštaja u hotelima.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel BEL AIR AZUR Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel BEL AIR AZUR Hurgada ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Hurgada

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB Belek

    Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB Belek je kategorisan sa 5* i nalazi se na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, na 3000 metara udaljenosti od centra letovališta Belek. U neposrednoj blizini nalaze se golf tereni.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, 4 otvorena bazena, 2 otvorena bazena, 2 dečija bazena i 3 vodena tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, gimnastika, odbojka na plaži, mini klub za decu. Uz doplatu su: sportovi na vodi, masaža, bilijar, wellness i spa, kompjuterske igre, lekar, vešeraj, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kafe.

    HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB BELEK SMEŠTAJ

    Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju TV, mini bar (sveža voda besplatno, ostalo uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uređaj, fen za kosu, TWC, balkon.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

    Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

    WIFI: Bez doplate u lobiju hotela. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB

    HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB BELEK GALERIJA

    HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB BELEK CENOVNIK 7 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202218.06. 25.06.25.06. 02.07.02.07. 09.07.09.07. 16.07.16.07. 23.07.23.07. 30.07.30.07. 06.08.06.08. 13.08.13.08. 20.08.20.08. 27.08.27.08. 03.09.03.09. 10.09.10.09. 17.09.17.09. 24.09.24.09. 01.10.
    NOĆI777777777777777
    Standard819825865869869879879869869855825819805799785
    1 osoba118511891255126512651285128512691265124511891185114911451125
    +1 ležaj685685715719719725725719719709685685669669659
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-3g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 3-12g585585605605605609609609605599585585575575569
    Family899899945949949965965955949939899899875869859
    +1 ležaj899899945949949965965955949939899899875869859
    1. i 2.dete 0-2g269269289295295299299295295285269269255255249
    1. i 2.dete 2-12g625625645649649655655649649639625625609609605
    3.dete 2-3g359359359359359359359359359359359359359359359
    3.dete 3-12g465465475475475475479475475469465465459459455

    CENA PO OSOBI – 8 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB BELEK CENOVNIK 10/11 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202211.06. 21.06.21.06. 02.07.25.06. 05.07.02.07. 12.07.05.07. 16.7.12.07. 23.07.16.07. 26.07.23.07. 02.08.26.07. 06.08.02.08. 13.08.06.08. 16.08.13.08. 23.08.16.08. 27.08.23.08. 03.09.27.08. 06.09.03.09. 13.09.06.09. 17.09.13.09. 24.09.17.09. 27.09.
    NOĆI10111010111110101111101011111010111110
    Standard99910891039108511591159108910991179116910891089114911051025100910691059989
    1 osoba1505166515691645178917891665167918191799165916591765168515451525162516051485
    +1 ležaj809875839869929929879885939935875875919885829819859855799
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-3g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 3-12g669715689709749749715719759755715715745725685679705699669
    Family1105121511491199129512951209122913151305120912091279122511351119118511751089
    +1 ležaj1105121511491199129512951209122913151305120912091279122511351119118511751089
    1. i 2.dete 0-2g369419389415459459419425469465419415449429385375405399365
    1. i 2.dete 2-12g725779745769815815775785825819775775809785739729765759719
    3.dete 2-3g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    3.dete 3-12g505525515525539539525529545545525525539529509509519519505

    CENA PO OSOBI – 11/12 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB BELEK MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOM

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    Napominjemo putnicima da se Kurban Bajram slavi od 09.07.-13.07.2022. te u tim periodima kao i za sve vreme trajanja praznika, a shodno striktnom poštovanju verskih običaja u islamskim zemljama, može doći do promene-opadanja u kvalitetu pružanja pojednih usluga.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
    • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 7 NOĆENJA

    Polasci: 18.06., 25.06., 02.07., 09.07., 16.07., 23.07., 30.07., 06.08., 13.08., 20.08., 27.08., 03.09., 10.09., 17.09., 24.09. – 8 dana boravka – 7 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2. – 7. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 10 NOĆENJA

    Polasci: 25.06., 02.07., 16.07., 23.07., 06.08., 13.08., 27.08., 03.09., 17.09. – 11 dana boravka – 10 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2.-10. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 11 NOĆENJA

    Polasci: 14.06., 21.06., 05.07., 12.07., 26.07., 02.08., 16.08., 23.08., 06.09., 13.09. – 12 dana boravka – 11 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju , i organizovn transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz – čarter let, na relaciji Beograd – Antalija – Beograd,
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe u trajanju od 7, 10 ili 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije za vreme boravka na destinaciji,
    • Avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 37.59 € (22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla , 15 € taksa aerodroma u Antaliji) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo ) koja na dan objavljivanja programa iznosi 0 € – tako da ukupan iznos takse iznosi 37.59 € na dan objavljivanja programa.
    • Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu.
    • Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
    • osiguranje od otkaza putovanja,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • POPUSTI ZA DECU se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi!
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu prilkom transfera, borave GRATIS, ukoliko u programu nije drugačije određeno.
    • Deca 0-6 godina NEMAJU mesto u autobusu u toku transfera aerodrom-hotel-aerodrom.
    • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete može da koristi zajednički ležaj.
    • Ako su dva deteta istog uzrasta prvo dete plaća cenu prvog deteta, a drugo dete plaća cenu drugog deteta iz tabele.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • U nekim hotelima postoji mogućnost određenog popusta za dete koji se primenjuje u pratnji jedne punoplatežne osobe sa smeštajem u 1/1 sobi i radi se isključivo na upit!
    • Prvo dete uzrasta predviđenog u tabeli (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • U hotelima gde postoji mogućnost smeštaja dvoje dece od 0 do 12 godina (11,99), ili 13 godina (12,99) u pratnji dve punoplatežne osobe u standardnoj sobi, oba deteta plaćaju iznos koji je naveden u tabeli programa putovanja, s tim što jedno dete ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu, dok drugo dete ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
    • U hotelima koji imaju mogućnost smeštaja 3 punoplatežne (odrasle) osobe, i jednog deteta u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa jednim pomoćnim ležajem, po pravilu dete koristi zajednički ležaj.
    • Svi tipovi soba gde je cenovnikom predviđen smeštaj za 2 odrasle osobe i 2 dece uzrasta definisanog u tabeli rade se isključivo na upit.
    • U promo sobama deca od 7-12 kao i treća odrasla osoba ne ostvaruju popust.
    • Doplata za korišćenje klima uređaja se vrši u agenciji prilikom rezervacije kod hotela kod kojih je uz opis naglašeno da se ista dodatno naplaćuje !
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi (INF 10kg i sklopiva kolica do 7kg), a ručnog prtljaga 8kg po osobi.
    • Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 40-90 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB Belek ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Belek ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB Belek ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Belek ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel BELEK SOHO BEACH CLUB Belek ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Belek ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE Kemer

    Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE Kemer je kategorisan sa 5* i nalazi se na sopstvenom delu plaže, u oblasti Tekirova na 16 kilometara udaljenosti od centra letovališta Kemer. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i anex zgrade.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, loby bar, French Caffe, SPA centar, bazen za odrasle i decu.

    Aktivnosti i usluge bez doplate: pikado, odbojka na plaži, fitness centar, razne animacije u toku dana i večeri, ulaz u saunu i tursko kupatilo.

    Aktivnosti i usluge uz doplatu: sportovi na vodi, razne vrste masaža.

    HOTEL FUN & SUN CLUB SAPHIRE KEMER SMEŠTAJ

    Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uređaj, fen za kosu, TWC, balkon.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

    Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

    WIFI: Bez doplate u lobiju hotela. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE

    HOTEL FUN & SUN CLUB SAPHIRE KEMER GALERIJA

    HOTEL FUN & SUN CLUB SAPHIRE KEMER CENOVNIK 7 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202218.06. 25.06.25.06. 02.07.02.07. 09.07.09.07. 16.07.16.07. 23.07.23.07. 30.07.30.07. 06.08.06.08. 13.08.13.08. 20.08.20.08. 27.08.27.08. 03.09.03.09. 10.09.10.09. 17.09.17.09. 24.09.24.09. 01.10.
    NOĆI777777777777777
    Standard789789795805805805805805805779765765765745745
    1/1100510051009101910191019101910191019979965965959935935
    +1 ležaj709709709715715715715715715695685685685665665
    1.dete 2-13g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-7g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 7-13g569569569575575575575575575559555555555549549

    CENA PO OSOBI – 8 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL FUN & SUN CLUB SAPHIRE KEMER CENOVNIK 10/11 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202211.06. 21.06.21.06. 02.07.25.06. 05.07.02.07. 12.07.05.07. 16.7.12.07. 23.07.16.07. 26.07.23.07. 02.08.26.07. 06.08.02.08. 13.08.06.08. 16.08.13.08. 23.08.16.08. 27.08.23.08. 03.09.27.08. 06.09.03.09. 13.09.06.09. 17.09.13.09. 24.09.17.09. 27.09.
    NOĆI10111010111110101111101011111010111110
    Standard959103997998510551059995995105910599959891035999939939995979909
    1/11255137512851289138913951299129913951395129912951359130912251225130512791179
    +1 ležaj845909859865919925869869925925869865905875825825869859799
    1.dete 2-13g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-7g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 7-13g655689659665695695665665695695665665685669639639669659629

    CENA PO OSOBI – 11/12 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL FUN & SUN CLUB SAPHIRE KEMER MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOM

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    Napominjemo putnicima da se Kurban Bajram slavi od 09.07.-13.07.2022. te u tim periodima kao i za sve vreme trajanja praznika, a shodno striktnom poštovanju verskih običaja u islamskim zemljama, može doći do promene-opadanja u kvalitetu pružanja pojednih usluga.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
    • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 7 NOĆENJA

    Polasci: 18.06., 25.06., 02.07., 09.07., 16.07., 23.07., 30.07., 06.08., 13.08., 20.08., 27.08., 03.09., 10.09., 17.09., 24.09. – 8 dana boravka – 7 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2. – 7. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 10 NOĆENJA

    Polasci: 25.06., 02.07., 16.07., 23.07., 06.08., 13.08., 27.08., 03.09., 17.09. – 11 dana boravka – 10 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2.-10. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 11 NOĆENJA

    Polasci: 14.06., 21.06., 05.07., 12.07., 26.07., 02.08., 16.08., 23.08., 06.09., 13.09. – 12 dana boravka – 11 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju , i organizovn transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz – čarter let, na relaciji Beograd – Antalija – Beograd,
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe u trajanju od 7, 10 ili 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije za vreme boravka na destinaciji,
    • Avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 37.59 € (22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla , 15 € taksa aerodroma u Antaliji) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo ) koja na dan objavljivanja programa iznosi 0 € – tako da ukupan iznos takse iznosi 37.59 € na dan objavljivanja programa.
    • Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu.
    • Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
    • osiguranje od otkaza putovanja,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • POPUSTI ZA DECU se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi!
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu prilkom transfera, borave GRATIS, ukoliko u programu nije drugačije određeno.
    • Deca 0-6 godina NEMAJU mesto u autobusu u toku transfera aerodrom-hotel-aerodrom.
    • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete može da koristi zajednički ležaj.
    • Ako su dva deteta istog uzrasta prvo dete plaća cenu prvog deteta, a drugo dete plaća cenu drugog deteta iz tabele.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • U nekim hotelima postoji mogućnost određenog popusta za dete koji se primenjuje u pratnji jedne punoplatežne osobe sa smeštajem u 1/1 sobi i radi se isključivo na upit!
    • Prvo dete uzrasta predviđenog u tabeli (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • U hotelima gde postoji mogućnost smeštaja dvoje dece od 0 do 12 godina (11,99), ili 13 godina (12,99) u pratnji dve punoplatežne osobe u standardnoj sobi, oba deteta plaćaju iznos koji je naveden u tabeli programa putovanja, s tim što jedno dete ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu, dok drugo dete ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
    • U hotelima koji imaju mogućnost smeštaja 3 punoplatežne (odrasle) osobe, i jednog deteta u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa jednim pomoćnim ležajem, po pravilu dete koristi zajednički ležaj.
    • Svi tipovi soba gde je cenovnikom predviđen smeštaj za 2 odrasle osobe i 2 dece uzrasta definisanog u tabeli rade se isključivo na upit.
    • U promo sobama deca od 7-12 kao i treća odrasla osoba ne ostvaruju popust.
    • Doplata za korišćenje klima uređaja se vrši u agenciji prilikom rezervacije kod hotela kod kojih je uz opis naglašeno da se ista dodatno naplaćuje !
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi (INF 10kg i sklopiva kolica do 7kg), a ručnog prtljaga 8kg po osobi.
    • Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 40-90 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE Kemer ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Kemer ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE Kemer ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Kemer ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel FUN & SUN CLUB SAPHIRE Kemer ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Kemer ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Hotel TITANIC MARDAN PALACE Antalija

    Hotel TITANIC MARDAN PALACE Antalija je kategorisan sa 5* i nalazi se na plaži, na 25 kilometara udaljenosti od centra letovališta Antalija. Hotel TITANIC MARDAN PALACE je luksuzni hotelski kompleks.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, glavni i a la carte restorani (uz doplatu), više barova, više spoljašnjih bazena sa ležaljkama i suncobranima, unutrašnji bazen, vodeni tobogan, spa centar, stoni tenis, tursko kupatilo (hamam), sauna, aerobik, pikado, teretana, mini golf, teniski tereni, odbojka na pesku, dečiji klub, dečije igralište.

    Aktivnosti i usluge uz doplatu: usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, dadilja, doktor, frizer, masaža, časovi tenisa, bilijar, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, motorizovani sportovi na vodi.

    HOTEL TITANIC MARDAN PALACE ANTALIJA SMEŠTAJ

    Premium ili Deluxe sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju TV, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen za kosu, TWC, balkon.
    Family sobe su opremljene kao i premium sobe, veće su kvadrature i predviđene su za smeštaj minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen. Doplata za korišćenje paviljona na licu mesta.

    Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

    WIFI: Bez doplate. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel TITANIC MARDAN PALACE

    HOTEL TITANIC MARDAN PALACE ANTALIJA GALERIJA

    HOTEL TITANIC MARDAN PALACE ANTALIJA CENOVNIK 7 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202218.06. 25.06.25.06. 02.07.02.07. 09.07.09.07. 16.07.16.07. 23.07.23.07. 30.07.30.07. 06.08.06.08. 13.08.13.08. 20.08.20.08. 27.08.27.08. 03.09.03.09. 10.09.10.09. 17.09.17.09. 24.09.24.09. 01.10.
    NOĆI777777777777777
    Premium196521052109225522552255225522552255225519651965196517951669
    1 osoba275929752979319531953195319531953195319527592759275925092325
    +1 ležaj148515851589168916891689168916891689168914851485148513651279
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-9g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 9-12g115512251225129912991299129912991299129911551155115510751009
    Deluxe236925492549272927292729272927292729272923692369236921592005
    +1 ležaj156916751679178917891789178917891789178915691569156914391349
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g115912291229129912991299129912991299129911591159115910751015
    Family223523992405256925692569256925692569256922352235223520391895
    +1 ležaj223523992405256925692569256925692569256922352235223520391895
    1. i 2.dete 0-2g935101910191099109910991099109910991099935935935839765
    1. i 2.dete 2-12g128913751375145514551455145514551455145512891289128911951125

    CENA PO OSOBI – 8 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL TITANIC MARDAN PALACE ANTALIJA CENOVNIK 10/11 NOĆI AVION

    TERMINI.202214.06. 25.06.21.06. 02.07.25.06. 05.07.02.07. 12.07.05.07. 16.7.12.07. 23.07.16.07. 26.07.23.07. 02.08.26.07. 06.08.02.08. 13.08.06.08. 16.08.13.08. 23.08.16.08. 27.08.23.08. 03.09.27.08. 06.09.03.09. 13.09.06.09. 17.09.13.09. 24.09.17.09. 27.09.
    NOĆI11111010111110101111101011111010111110
    Premium2649302528592925325533393065306533393339306530653339304526492649287927152359
    1 osoba3789434940994195469548154409440948154815440944094815437937893789413538853355
    +1 ležaj1969222921152159239524492259225924492449225922592449224519691969212920151759
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-9g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 9-12g1495168515991629179518351699169918351835169916991835169514951495160915291355
    Family3039347532793355373938353519351938353835351935193835349930393039330931152695
    +1 ležaj3039347532793355373938353519351938353835351935193835349930393039330931152695
    1. i 2.dete 0-2g1335154914551489167917291569156917291729156915691729156513351335146913751169
    1. i 2.dete 2-12g1689190918091845203920851929192920852085192919292085191916891689182517291525
    Deluxe3229369934893569398540893749374940894089374937494089372532293229351933152865
    +1 ležaj2089236922452295254526052399239926052605239923992605238520892089225921391865
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g1499168516051635179918391705170518391839170517051839169914991499161515351359

    CENA PO OSOBI – 11/12 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL TITANIC MARDAN PALACE ANTALIJA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOM

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    Napominjemo putnicima da se Kurban Bajram slavi od 09.07.-13.07.2022. te u tim periodima kao i za sve vreme trajanja praznika, a shodno striktnom poštovanju verskih običaja u islamskim zemljama, može doći do promene-opadanja u kvalitetu pružanja pojednih usluga.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
    • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 7 NOĆENJA

    Polasci: 18.06., 25.06., 02.07., 09.07., 16.07., 23.07., 30.07., 06.08., 13.08., 20.08., 27.08., 03.09., 10.09., 17.09., 24.09. – 8 dana boravka – 7 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2. – 7. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 10 NOĆENJA

    Polasci: 25.06., 02.07., 16.07., 23.07., 06.08., 13.08., 27.08., 03.09., 17.09. – 11 dana boravka – 10 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2.-10. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 11 NOĆENJA

    Polasci: 14.06., 21.06., 05.07., 12.07., 26.07., 02.08., 16.08., 23.08., 06.09., 13.09. – 12 dana boravka – 11 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju , i organizovn transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz – čarter let, na relaciji Beograd – Antalija – Beograd,
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe u trajanju od 7, 10 ili 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije za vreme boravka na destinaciji,
    • Avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 37.59 € (22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla , 15 € taksa aerodroma u Antaliji) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo ) koja na dan objavljivanja programa iznosi 0 € – tako da ukupan iznos takse iznosi 37.59 € na dan objavljivanja programa.
    • Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu.
    • Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
    • osiguranje od otkaza putovanja,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • POPUSTI ZA DECU se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi!
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu prilkom transfera, borave GRATIS, ukoliko u programu nije drugačije određeno.
    • Deca 0-6 godina NEMAJU mesto u autobusu u toku transfera aerodrom-hotel-aerodrom.
    • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete može da koristi zajednički ležaj.
    • Ako su dva deteta istog uzrasta prvo dete plaća cenu prvog deteta, a drugo dete plaća cenu drugog deteta iz tabele.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • U nekim hotelima postoji mogućnost određenog popusta za dete koji se primenjuje u pratnji jedne punoplatežne osobe sa smeštajem u 1/1 sobi i radi se isključivo na upit!
    • Prvo dete uzrasta predviđenog u tabeli (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • U hotelima gde postoji mogućnost smeštaja dvoje dece od 0 do 12 godina (11,99), ili 13 godina (12,99) u pratnji dve punoplatežne osobe u standardnoj sobi, oba deteta plaćaju iznos koji je naveden u tabeli programa putovanja, s tim što jedno dete ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu, dok drugo dete ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
    • U hotelima koji imaju mogućnost smeštaja 3 punoplatežne (odrasle) osobe, i jednog deteta u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa jednim pomoćnim ležajem, po pravilu dete koristi zajednički ležaj.
    • Svi tipovi soba gde je cenovnikom predviđen smeštaj za 2 odrasle osobe i 2 dece uzrasta definisanog u tabeli rade se isključivo na upit.
    • U promo sobama deca od 7-12 kao i treća odrasla osoba ne ostvaruju popust.
    • Doplata za korišćenje klima uređaja se vrši u agenciji prilikom rezervacije kod hotela kod kojih je uz opis naglašeno da se ista dodatno naplaćuje !
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi (INF 10kg i sklopiva kolica do 7kg), a ručnog prtljaga 8kg po osobi.
    • Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 40-90 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC MARDAN PALACE Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC MARDAN PALACE Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC MARDAN PALACE Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Hotel TITANIC BEACH LARA Antalija

    Hotel TITANIC BEACH LARA Antalija je kategorisan sa 5* i nalazi se na plaži, u oblasti Lara na 12 kilometara udaljenosti od centra letovališta Antalija. Hotel TITANIC BEACH LARA se sastoji od glavne zgrade i anex zgrade.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, više barova i restorana, bazeni sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo, fitnes, mini klub, dečije igralište, stoni tenis, kuglana (uz doplatu), bilijar (uz doplatu).

    HOTEL TITANIC BEACH LARA ANTALIJA SMEŠTAJ

    Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju TV, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen za kosu, TWC, balkon.
    Family sobe su opremljene kao i standardne sobe, nalaze se u annex zgradi, veće su kvadrature i predviđene su za smeštaj minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen. Doplata za korišćenje paviljona na licu mesta.

    Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

    WIFI: Bez doplate u lobiju hotela. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

    Više informacija možete pronaći na sajtu Hotel TITANIC BEACH LARA

    HOTEL TITANIC BEACH LARA ANTALIJA GALERIJA

    HOTEL TITANIC BEACH LARA ANTALIJA CENOVNIK 7 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202218.06. 25.06.25.06. 02.07.02.07. 09.07.09.07. 16.07.16.07. 23.07.23.07. 30.07.30.07. 06.08.06.08. 13.08.13.08. 20.08.20.08. 27.08.27.08. 03.09.03.09. 10.09.10.09. 17.09.17.09. 24.09.24.09. 01.10.
    NOĆI777777777777777
    Standard133914991505166516651665166516651665166514991499149913851299
    1 osoba182920692069230923092309230923092309230920692069206918951765
    +1 ležaj104911591165127512751275127512751275127511591159115910751019
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g8459259251005100510051005100510051005925925925869825
    Standard BPM137915391545170517051705170517051705170515391539153914251339
    1 osoba189921392145238523852385238523852385238521392139213919651835
    +1 ležaj107911891195130513051305130513051305130511891189118911051045
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g8659459451025102510251025102510251025945945945889845
    Anex family155517391745192919291929192919291929192917391739173915991499
    +1 ležaj155517391745192919291929192919291929192917391739173915991499
    1. i 2.dete 0-2g595689689779779779779779779779689689689619569
    1. i 2.dete 2-12g949104510451135113511351135113511351135104510451045975925

    CENA PO OSOBI – 8 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL TITANIC BEACH LARA ANTALIJA CENOVNIK 10/11 NOĆI AVION

    LETOVANJE.202211.06. 21.06.21.06. 02.07.25.06. 05.07.02.07. 12.07.05.07. 16.7.12.07. 23.07.16.07. 26.07.23.07. 02.08.26.07. 06.08.02.08. 13.08.06.08. 16.08.13.08. 23.08.16.08. 27.08.23.08. 03.09.27.08. 06.09.03.09. 13.09.06.09. 17.09.13.09. 24.09.17.09. 27.09.
    NOĆI10111010111110101111101011111010111110
    Standard1765206519952065231924152225222524152415222522252415224519891989215520391785
    1 osoba2459290928052909328934293149314934293429314931493429318527992799304528752495
    +1 ležaj1345155915091559173918051669166918051805166916691805168515051505161915391359
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g1055120511691199132913751279127913751375127912791375129511691169124911891069
    Standard BPM1819212920492125238524752285228524752475228522852475230920492049221921051845
    1 osoba2559301929053015340535453255325535453545325532553545329529052905315929852595
    +1 ležaj1385159915491599178518451709170918451845170917091845172915451545166515851399
    1.dete 2-12g359359359359359359359359359359359359359359359359359359359
    2.dete 2-12g1079123511951229135914051309130914051405130913091405132511951195127912251095
    Anex family2065242523352419271928252599259928252825259925992825263523352335252923992095
    +1 ležaj2065242523352419271928252599259928252825259925992825263523352335252923992095
    1. i 2.dete 0-2g84910259851019117512251115111512251225111511151225113598598510791015865
    1. i 2.dete 2-12g1205138513391379152915791469146915791579146914691579148913391339143513691219

    CENA PO OSOBI – 11/12 DANA – PAKET ARANŽMAN – AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER NA DESTINACIJI + SMEŠTAJ

    HOTEL TITANIC BEACH LARA ANTALIJA MAPA


    [divi_library_layout id=”66172″]
    [divi_library_layout id=”66175″]
    NAPOMENEUSLOVI PLAĆANJAPROGRAM AVIONOM

    FIRST (RANI BUKING) i LAST MINUTE ponude

    • Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije.
    • Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

    Napominjemo putnicima da se Kurban Bajram slavi od 09.07.-13.07.2022. te u tim periodima kao i za sve vreme trajanja praznika, a shodno striktnom poštovanju verskih običaja u islamskim zemljama, može doći do promene-opadanja u kvalitetu pružanja pojednih usluga.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
    • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

    NAPOMENA:

    • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana.
    • Programom predviđene usluge (noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel (sobu), do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.
    • U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 15h i napuštaju se do 12h poslednjeg dana boravka!!!
    • Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja.
    • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
    • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.
    • Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja.
    • Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.
    • Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata.

    USLOVI PLAĆANJA:

    • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
    • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

    NAPOMENA

    • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja Argus tours zadržava pravo na korekciju cena.

    NAČIN PLAĆANJA:

    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 21 dana pre putovanja;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
    • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 7 NOĆENJA

    Polasci: 18.06., 25.06., 02.07., 09.07., 16.07., 23.07., 30.07., 06.08., 13.08., 20.08., 27.08., 03.09., 10.09., 17.09., 24.09. – 8 dana boravka – 7 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2. – 7. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    8. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 10 NOĆENJA

    Polasci: 25.06., 02.07., 16.07., 23.07., 06.08., 13.08., 27.08., 03.09., 17.09. – 11 dana boravka – 10 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju, i organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.
    2.-10. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    11. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM 11 NOĆENJA

    Polasci: 14.06., 21.06., 05.07., 12.07., 26.07., 02.08., 16.08., 23.08., 06.09., 13.09. – 12 dana boravka – 11 noćenja

    1.dan: Beograd – Antalija. Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera Argus Tours-a, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let za Antaliju. Posluženje u avionu. Sletanje u Antaliju , i organizovn transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje
    2.-11. dan: Antalijska regija – Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.
    12. dan Antalija – Beograd – Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

    ARANŽMAN OBUHVATA:

    • Avio prevoz – čarter let, na relaciji Beograd – Antalija – Beograd,
    • grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom,
    • smeštaj u odabranom tipu sobe u trajanju od 7, 10 ili 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
    • usluge predstavnika agencije za vreme boravka na destinaciji,
    • Avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 37.59 € (22.59 € takse aerodroma Nikola Tesla , 15 € taksa aerodroma u Antaliji) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo ) koja na dan objavljivanja programa iznosi 0 € – tako da ukupan iznos takse iznosi 37.59 € na dan objavljivanja programa.
    • Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu.
    • Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    • Polisu Međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja,
    • osiguranje od otkaza putovanja,
    • obroke u avionu,
    • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
    • individualne troškove,
    • ekstra hotelske troškove.

    VAŽNA NAPOMENA:

    • Kod transfera aerodrom- hotel- aerodrom autobus po dolasku, kao i u odlasku, staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.
    • Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
    • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u kursu razmene valuta ili do promene u tarifama prevoznika (promena cene goriva, promena cene aerodromske takse, uvođenje novih taksi ili izmene postojećih) koje utiču na cenu putovanja.
    • POPUSTI ZA DECU se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi!
    • Deca do 2 godine imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu prilkom transfera, borave GRATIS, ukoliko u programu nije drugačije određeno.
    • Deca 0-6 godina NEMAJU mesto u autobusu u toku transfera aerodrom-hotel-aerodrom.
    • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete može da koristi zajednički ležaj.
    • Ako su dva deteta istog uzrasta prvo dete plaća cenu prvog deteta, a drugo dete plaća cenu drugog deteta iz tabele.
    • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
    • U nekim hotelima postoji mogućnost određenog popusta za dete koji se primenjuje u pratnji jedne punoplatežne osobe sa smeštajem u 1/1 sobi i radi se isključivo na upit!
    • Prvo dete uzrasta predviđenog u tabeli (zavisno od hotela), ukoliko u programu nije drugačije određeno, u svim hotelima koristi zajednički ležaj.
    • U hotelima gde postoji mogućnost smeštaja dvoje dece od 0 do 12 godina (11,99), ili 13 godina (12,99) u pratnji dve punoplatežne osobe u standardnoj sobi, oba deteta plaćaju iznos koji je naveden u tabeli programa putovanja, s tim što jedno dete ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu, dok drugo dete ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
    • U hotelima koji imaju mogućnost smeštaja 3 punoplatežne (odrasle) osobe, i jednog deteta u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa jednim pomoćnim ležajem, po pravilu dete koristi zajednički ležaj.
    • Svi tipovi soba gde je cenovnikom predviđen smeštaj za 2 odrasle osobe i 2 dece uzrasta definisanog u tabeli rade se isključivo na upit.
    • U promo sobama deca od 7-12 kao i treća odrasla osoba ne ostvaruju popust.
    • Doplata za korišćenje klima uređaja se vrši u agenciji prilikom rezervacije kod hotela kod kojih je uz opis naglašeno da se ista dodatno naplaćuje !
    • Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi (INF 10kg i sklopiva kolica do 7kg), a ručnog prtljaga 8kg po osobi.
    • Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
    • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu u većini hotela iznosi od 40-90 % od ukupne cene aranžmana i radi se isključivo na upit.
    • U slučaju spajanja dve smene ne ostvaruje se popust.
    • Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano.
    • Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd.) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC BEACH LARA Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Za razliku od naše, u ponudi kuhinje može biti više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet i izbor hrane zavisi od kategorije hotela!!

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC BEACH LARA Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

    VAŽNO:

    • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
    • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
    • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
    • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
    • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

    Ukoliko Vam ponuda za Hotel TITANIC BEACH LARA Antalija ne odgovara pogledajte ponudu ostalih smeštaja u letovalištu Antalija ili kompletnu ponudu letovališta Turske

    Hotel ARMAS LARA Antalija

    Hotel ARMAS LARA Antalija je kategorisan sa 5* i nalazi se na 750 metara udaljenosti od plaže, do koje je organizovan besplatan prevoz, u oblasti Kundu, na 27 kilometara od centra letovališta Antalija.

    U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, vodeni tobogan, bar kod bazena, bar na plaži.

    Aktivnosti i usluge bez doplate: fitness centar, ulaz u tursko kupatilo i saunu, aerobik, raznovrsan program animacija.

    Aktivnosti i usluge uz doplatu: sportovi na vodi, doktor, masaže i tretmani u turskom kupatilu.

    HOTEL ARMAS LARA ANTALIJA SMEŠTAJ

    Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju TV, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen za kosu, TWC, balkon.
    Family sobe su opremljene kao i standardne sobe, veće su kvadrature i predviđene su za smeštaj minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 ili 3 dece do 14 godina.

    Ležaljke i suncobrani: na plaži bez doplate za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

    Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

    WIFI: Uz doplatu. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

    Opšte napomene: Za vreme trajanja pand