Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Izlet SEGEDIN

Izlet SEGEDIN
Autobuski prevoz
1550 din

Jednodnevni izlet u Segedin

IZLET SEGEDIN – ŠOPING / ODMOR U SEGEDINU

TERMIN:

Segedin (mađarski Szeged) je grad na obali reke Tise, u južnom delu Mađarske. Nalazi se veoma blizu granice sa Srbijom, u blizini graničnog prelaza Horgoš sa Srpske i Rozske sa Mađarske strane. Grad naseljava oko 160.000 stanovnika i po veličini Segedin je četvrti grad u Mađarskoj. Segedin je takođe i važan univerzitetski grad.
Od turističkih atrakcija u Segedinu se nalazi gradska kuća na Trgu Sečenji, Segedinska katedrala, Nova Sinagoga, Muzičkafontana na Dugonjićevom trgu, Muzej narodnih umetnina i tradicionalnih zanata i Srpska pravoslavna crkva Svetog Nikole.

PROGRAM PUTOVANJA IZLET SEGEDIN

Polazak iz Novog Sada u 06:30 h (leti i za vreme praznika 06:00 h), sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Segedinu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš , Kelebija ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 9 h). Odlazak u centar grada, do šoping centra Arkad ili do Akvapolisa. Slobodno vreme za izabrane individualne aktivnosti – šoping, kupanje ili razgledanje i šetnja gradom. Za putnike zainteresovane za odlazak u druge tržne centre u 14h se organizuje odlazak do hipermarketa Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. U 16:45h se polazi do Arkada/ Akvapolisa, odnosno po putnike koji su izabrali celodnevni šoping, kupanje ili uživali u razgledanju I šetnji gradom. U 17:00 h je povratak za Novi Sad. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

NE ZADRŽAVAMO SE NA GRANICI ZA POVRAT POREZA!

CENA IZLET SEGEDIN

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
  • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • putno osiguranje
  • individualne troškove
  • ulaznicu za korišćenje sadržaja u Aquapolisu za putnike koji se odluče da ga posete
  • nepomenute usluge.

NAPOMENE:

  • Cene ulaznica za Aquapolis, vikendom: 5250 forinti/ osoba (cca 17,5 eur) odrasli, 2700 forinti/ osoba (cca 9 eur) za decu 4-11,99 god, 4350 forinti/ osoba (cca 14.5 eur) za đake I studente 12-22.99 g
  • Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.

OSIGURANJE:

Agencija preporučuje da putnici imaju polisu putnog osiguranja, jer mađarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja i vraćaju putnike koji ga nemaju.

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo organizovanja programa minibusom ili kombi vozilom.
Uz ovaj program su važeći Opsti uslovi putovanja agencije Astra tours

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad