Krstarenje DRINOM

Krstarenje DRINOM
Autobuski prevoz Brod

KRSTARENJE DRINOM I POSETA NACIONALNOM PARKU TARA

Izlet Krstarenje Drinom autobusom / brodom / 1 dan

Polazak iz Novog Sada kod lokomotive na železničkoj stanici u 05.30h. Polazak iz Beograda sa autobuskog stajališta kod Sava Centra u 06:40h. Sa kraćom usputnom pauzom u Čačku, vožnja preko Užica do kafane „Kod Loja“ gde ćemo napraviti pauzu za doručak. Imaćete priliku da probate čuvenu zlatiborsku komplet lepinju. Uz priču o Kremanskoj misteriji u selu proroka, krivudavim planinskim putem, stižemo do središnjeg dela Nacionalnog parka Tara, na Mitrovac. Doživljaj planine ne bi bio potpun bez posete nekog od mnogobrojnih vidikovaca. Posetićemo vidikovac Kozja stena ili Krtica. Slobodno vreme za uživanje i fotografisanje. Očaraće vas pogled na jezero Perućac. Uz panoramsko razgledanje HE “Bajina Bašta“ autobusom ćemo se spustiti do jezera Perućac. A onda, najlepši trenutak dana… ukrcavanje na brod „Grizzly“ i krstarenje kanjonom Drine, jednim od najdubljih na svetu, koga krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice. Ovo je mesto gde se nebo spaja sa vodom, a provode nestvarni i nezaboravni trenuci. Nakon tri sata uživanja u plovidbi, povratak na mesto polaska, gde će nas čekati autobus. Kratka vožnja do reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, koju još zovu i godina zbog svoje dužine od 365m. Prošetaćemo od njenog izvora do ušća u Drinu. Zatim, odlazak u Bajinu Baštu gde čete imati priliku da fotografišete čuvenu kučicu na Drini. Slobodno vreme za fakultativni ručak na obali Drine. Polazak je planiran oko 19:00 časova. Dolazak u Novi Sad u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA KRSTARENJE DRINOM

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa;
 • Krstarenje kanjonom Drine na brodu „Grizlly“;
 • Doručak „kod Loja“ – po izboru: Komplet lepinju ili lepinju sa kajmakom i pršutom ili lepinju sa kajmakom i šunkom ili lepinju sa kajmakom (izjašnjavanje prilikom prijave u agenciji);
 • Obilasci prema programu uz tumačenje turističkog vodiča;
 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča za sve vreme trajanja putovanja;
 • Organizacioni troškovi;

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Individualni troškovi;
 • Ručak u restoranu na obali Drine u Bajinoj Bašti po ceni od 890,00 po osobi (gulaš, salata, hleb, dezert);
 • Sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija organizator KOMPAS zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Ukoliko Vam ovo putovanje ne odgovara zbog destinacije ili termina pogledajte ostale ponude za putovanja po Srbiji

Call Now Button