Krstarenje NILOM

Krstarenje NILOM
Avio prevoz
8 DANA | 7 NOĆENJA

HURGADA – ASUAN – ABU SIMBEL – KOMOMBO – EDFU – LUKSOR

Krstarenje Nilom / 8 dana / 7 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN PUTOVANJA: 20.11.

Krstarenje Nilom
Krstarenje Nilom

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: BEOGRAD–HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera broj 703 ili 702, dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9790 oko 08.00h. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) oko 11.25h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.
2. DAN: HURGADA: Doručak. Boravak u hotelu na bazi All inclusive usluge. Mogućnost za neki od brojnih fakultativnih izleta: ronjenje u predivnom ambijentu Crvenog mora, koralno ostrvo, safari… Noćenje.
3. DAN: HURGADA – ASUAN: Rani jutarnji odlazak autobusom za Asuan preko Marsa Alam. U Asuan se stiže oko podneva. Ukrcavanje na brod. Ručak. Posle ručka obilazak hrama Fila. Povratak na brod. Usluga: pun pansion. Noćenje.
4. DAN: ASUAN – ABU SIMBEL – KRSTARENJE NILOM – KOMOMBO – EDFU: Doručak. U ranim jutarnjim časovima fakultativan izlet i obilazak jedinstvenog i grandioznog Abu Simbel hrama, lokaliteta starog preko 3000 godina, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak na brod oko 13:30h i ručak, a za to vreme polako plovimo ka Komombu. Oko 18.00h predviđen obilazak hrama Komombo (poseta dvojnom Horusovom i Sobekovom hramu iz Ptolomejskog perioda). Povratak na brod, a posle toga nastavak plovidbe do Edfu-a, gde i provodimo noć. Usluga: pun pansion. Noćenje.
5. DAN: KRSTARENJE NILOM – EDFU – LUKSOR: DORUČAK. Obilazak Edfu – hrama posvećenog bogu Horusu. Krstarenje do Luksora. Ručak. Planiran dolazak u Luksor oko 16.30h. Obilazak istočne obale i hrama Luksor. Povratak na brod. Usluga: pun pansion. Noćenje.
6. DAN: LUKSOR-HURGADA: Doručak. Poseta zapadnoj obali gde su grobnice egipatskih farona u Dolini kraljeva, Memnonovi kolosi kao i pogrebni hram kraljice Hatšepsut. Ručak u nekom od lokalnih restorana, a potom obilazak istočne obale i hrama Karnak. Transfer do Hurgade, najpoznatijeg letovališta na Crvenom moru. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
7. DAN: HURGADA: Doručak. Boravak u hotelu na bazi All inclusive usluge. Mogućnost za neki od brojnih fakultativnih izleta: ronjenje u predivnom ambijentu Crvenog mora, koralno ostrvo, safari. Večera. Noćenje.
08. DAN: HURGADA-BEOGRAD: Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma.Let za Beograd. Predviđeno poletanje za Beograd (po lokalnom vremenu) letom JU 9791 oko 12.25h. Let za Beograd. Sletanje u Beograd predviđeno oko 16.05h. Sva vremena su lokalna. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA KRSTARENJE NILOM – 699 €

Krstarenje Nilom
Krstarenje Nilom

OPISI:

M/S Carnival 5* i slični sa 5* brodovi, koji imaju nekoliko paluba, restoran, nekoliko barova, bazen na gornjoj palubi sa ležaljakama i suncobranima, sefove na recepciji broda… Sve standardne kabine su dvokrevetne, klimatizovane, opremljene TWC, TV, mini barom… Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. Usluga: pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje)
CORAL BEACH HURGHADA HOTEL 4* Ovaj hotelski kompleks se nalazi na oko 22 km od centralnog dela Hurgade, sa sopstvenom peščanom plažom dugom 1200m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Sastoji se od glavne zgrade i brojnih vila, koje mogu biti udaljene od centralne zgrade. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade, plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak u pojedinim delovima znatan. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana, tematskih barova (pub, bar pored bazena, american, bar na plaži, orijental…), 2 bazena, 2 stoni tenis, 2 bilijar, health centar (fitnes, masaža, sauna, jacuzzi, hamam…), diving centar 2, mini klub za decu, animacioni tim, 2 prodavnica suvenira… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, TV, telefonom, mini barom, sefom…U standardnoj sobi mogu da se smeste 2 odrasle osobe u pratnji dvoje dece. Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

Long Beach RESORT 4* (ЕX HILTON LONG BEACH) Ovaj hotelski kompleks (resort) se nalazi na oko 20 km od centralnog dela Hurgade, sa sopstvenom peščanom plažom dugom 1100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Sastoji se od glavne zgrade i brojnih vila, koje mogu biti udaljene od centralne zgrade. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. Kao i u većini hotela u južnom delu Hurgade, plažu karakteriše izražena smena plime i oseke, te je plićak u pojedinim delovima znatan. Standardne sobe se ne nalaze u glavnoj zgradi. Sobe u glavnoj zgradi se doplaćuju. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana, tematskih barova (pub, bar pored bazena, american, bar na plaži, orijental…), 4 bazena, bazen za decu, tereni za tenis, stoni tenis, odbojku na pesku, mini golf, bilijar, health centar ( fitnes, masaža, sauna, jacuzzi, hamam…), diving centar i škola ronjenja, mini klub za decu, animacioni tim, diskoteka, prodavnica suvenira… Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, TV, telefonom, mini barom, sefom…U standardnoj sobi mogu da se smeste 2 odrasle osobe u pratnji dvoje dece do 13.99 god., 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jedno dete do 13.99 god. Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).
SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK 4* Nalazi se na oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodrome, u delu između starog centra Dahar i nove marine. Hotel je otvoren 1991. a poslednji put delimično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². Hotel poseduje dve plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. U sklopu resorta nalaze se 4 bazena, lobi, sala za sastanke, 3 glavna i 6 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe, spa centar, fitness…. Od ostalih animacija tu su: stoni tenis, dva terena za odbojku, dva terena za skvoš, jutarnja gimnastika, gimnastika u vodi, joga, odbojka na plaži, časovi plesa, trbušni ples, step aerobik, zumba, boćanje i večernje animacije… Wi-Fi internet je besplatan u lobiju. Hotel ima i novi aqua park (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i porodicama sa decom. Za decu tu su i dečiji klub (za decu 4-12 godina), igralište, mini disko. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, smeštene su u delu hotela “Palacio”, mogu imati pogled na more, pogled na lagunu, a sobe sa zadnje strane hotela pogled na ulicu i na deo hotela “Palma”, klimatizovane, opremljene TWC, TV, telefonom, sefom… Premium sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, smeštene su u delu hotela “Palma”, mogu imati pogled na more ili baštu. U svim sobama je kupatilo sa tuš kabinom. I pored svega, hotel zadržava pravo smeštaja po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice. I u standardnoj i u premium sobi mogu da se smeste 2 odrasle osobe u pratnji dvoje dece do 13.99 god., 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jedno dete do 13.99 god. Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN KRSTARENJE NILOM OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd avio kompanijom AIR Serbia (čarter let),
 • grupne transfere autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika,
 • smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 2+2 noći sa All inclusive uslugom u hotelu 4* u Hurgadi, Makadi Bey-u, Sahl Hasheesh-u, Soma Bay-u ili El Gouna-i (Coral Beach, Long Beach, Sunny Days El Palacio ili sličan sa 4*),
 • krstarenje brodom sa 5* na bazi 3 puna pansiona ( M/S Carnival ili sličan sa 5*),
 • obilaske prema programu,
 • avio takse koje na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 51 € ((takse aerodroma Nikola Tesla i taksa aerodroma u Hurgadi) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo) koja na dan objavljivanja programa iznosi 20€ – ukupan iznos takse iznosi 71 € na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene
  goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju),
 • asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana za grupe od minimum 14 putnika ili predstavnika lokalne agencije na srpskom jeziku za grupe od 15 i više putnika za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN KRSTARENJE NILOM NE OBUHVATA:

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19,
 • obavezni bakšiš redovnog programa oko 30 $ ili oko 27 € po osobi koji se plaća isključivo u Egiptu predstavniku ino partnera,
 • egipatsku vizu,
 • obroke u avionu,
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera),
 • individualne troškove,
 • ekstra hotelske troškove.

Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Cena za jednokrevetnu sobu (1/1) 815 € ,
 • mogućnost smeštaja jednog deteta 02-11.99 godina (isključivo u zajedničkom ležaju), u pratnji 2 odrasle osobe i jedino u tom slučaju ostvaruje popust i plaća 385 € .
 • Ne postoji mogućnost smeštaja 3 odrasle osobe u standardnoj sobi.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Abu Simbel – 95 € (deca 2-5.99 god. GRATIS; deca 06-11.99 god plaćaju 50 % od cene) rezervišu se i plaćaju isključivo u Egiptu predstavniku ino partnera.

U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program KRSTARENJE NILOM ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Slične ponude

Call Now Button