Last minute ALANJA %

Last minute ALANJA %
Avio prevoz
%

Last minute Alanja

Last minute Alanja – avionom

SPECIJALNA PONUDA
Za polazak 09.07.2023.

SVAKA druga punoplatežna osoba – 200 € popusta !!!

Svako dete – 100 € popusta !!!

KOMPLETNA PONUDA HOTELA >>>

Last minute Alanja

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu Last minute ponudama za prelepi turski grad Alanja! Ako želite da uživate u sunčanom odmoru na obali Mediterana, istražujete fascinantnu istoriju i kulturu, kao i uživate u prelepim plažama i živopisnoj atmosferi, onda ste na pravom mestu. Naša agencija je posvećena pružanju najboljih Last minute ponuda za putovanje u poslednjem trenutku, kako biste iskusili nezaboravan odmor u Alanji.

Alanja je popularna turistička destinacija smeštena na južnoj obali Turske, koja privlači posetioce svojim prelepim peščanim plažama, tirkiznom vodom i bogatstvom kulturnih spomenika. Naša agencija sarađuje sa renomiranim hotelima i lokalnim partnerima u Alanji kako bismo vam obezbedili raznovrsne opcije smeštaja po pristupačnim cenama. Bez obzira da li tražite luksuzne hotele, porodične vile ili prijatne apartmane, mi ćemo vam pomoći da pronađete idealno mesto za odmor prema vašim željama i budžetu.

Alanja je poznata po svojim slikovitim plažama, poput Kleopatrine plaže i Damlatas plaže, gde možete uživati u sunčanju, plivanju i raznim vodenim aktivnostima. Takođe, ne propustite priliku da posetite Alanya Castle, utvrdu koja pruža spektakularan pogled na grad i okolinu. Uživajte u šetnji kroz Staru luku (Old Harbour) sa svojim karakterističnim brodićima i ribarskim brodovima.

Alanja takođe nudi raznoliku gastronomsku scenu, sa restoranima koji služe ukusna lokalna jela i internacionalne specijalitete. Probajte turske specijalitete kao što su kebab, pide i baklava, i uživajte u autentičnom turskom gostoprimstvu.

Da biste iskoristili naše Last minute ponude za putovanje u Alanju, jednostavno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Naš prijateljski tim će vam pružiti sve potrebne informacije, pomoći vam da izaberete najbolju ponudu i organizovati sve detalje vašeg putovanja.

Ne propustite priliku da otkrijete čari Alanje i provedete nezaboravno vreme na ovom prelepom turskom odredištu. Rezervišite svoju Last minute ponudu danas i spremite se za nezaboravan odmor.

Call Now Button