fbpx

LAST MINUTE HALKIDIKI % Letovanje Hanioti Halkidiki Grčka

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

LAST MINUTE HALKIDIKI %

LAST MINUTE HALKIDIKI %
Autobuski prevoz
%

Last minute Halkidiki

Last minute Halkidiki – Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Neos Marmaras

Paket aranžman: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ

Program putovanja, uslovi i način plaćanja sadržani su u važećem cenovniku izabrane destinacije, na dan uplate, koji je sastavni deo ove specijalne ponude.

Termin: 24.08.2019.

POLIHRONO

Vila ATHANASIA MARIA Polihrono

Vila EUGENIA Polihrono

HANIOTI

Vila SOFIA Hanioti

Vila GRAMATIKI Hanioti

PEFKOHORI

Vila LEMONIA Pefkohori

Vila NIKOS Pefkohori

Program Last minute odnosi se na ograničen broj studija i apartmana, u isključivo u navedenim kućama definisanih ovim programom putovanja. Program putovanja, uslovi i način plaćanja sadržani su u važećim cenovnicima izabrane destinacije, na dan uplate, koji je sastavni deo ove last minute ponude. Last minute ponuda se ne može kombinovati sa aktuelnim promo ili specijlanim ponudama!!!!
Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. Doplata za 1/1 sobu iznosi 70% od cene iz Last minute programa.
POPUSTI ZA DECU: U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 ili 8 godina može da koristi zajednički ležaj u pratnji dve punoplatežne osobe plaća iznos definisan redovnim, važećim cenovnikom izabrane destnacije, ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete uzrasta do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj, ostvaruje popuste definisane redovnim, važećim cenovnikom br.9 od 30.07.2019, Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća punu cenu paket aranžmana definisanu važećim LAST MINUTE cenovnikom. Treća odrasla osoba i dete uzrasta do 12 god. na osnovnom ležaju plaća punu cenu po cenovniku iz programa Last minute i ima mesto u autobusu).

* Popusti u odnosu na mesto ulaska iz redovnog cenovnika br. 09 od 30.07.2019 ne mogu se kombinovati sa aktuelnim LAST MINUTE cenovnikom.

Program SPECIJALNA PONUDA važi ISKLJUČIVO ZA NOVE REZERVACIJE
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara zbog termina ili izbora hotela pogledajte redovne ponude hotela u letovalištu Halkidiki, ili kompletnu ponudu za letovanje u Grčkoj.

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije,  a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Za sva putovanja u inostranstvo preporučujemo Vam da obezbedite polisu putnog zdravstveno osiguranja. Detaljne informacije o osiguranju možete dobiti u agenciji.

Ukoliko nemate potrebu za smeštajem u nekom od letovališta na poluostrvu Halkidiki, već Vas interesuje samo autobuski prevoz na relaciji Novi Sad (Beograd) – Halkidiki, u terminima koji imamo u ponudi, pozovite nas telefonom ili pošaljite mail sa upitom.
Informacije vezane za redovne autobuske linije iz Srbije za Grčku možete pronaći na stranici

Call Now Button