fbpx

LAST MINUTE KUŠADASI % Letovanje Kušadasi Turska

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

LAST MINUTE KUŠADASI %

LAST MINUTE KUŠADASI %
Autobuski prevoz
%

Last minute Kušadasi Turska

Last minute Kušadasi – autobusom

Paket aranžman: AUTOBUSKI PREVOZ + TRAJEKT + SMEŠTAJ

Termin: 04.06., 13.06. i 16.06.

Program putovanja, uslovi i način plaćanja sadržani su u važećem cenovniku izabrane destinacije, na dan uplate, koji je sastavni deo ove specijalne ponude.

SVAKA DRUGA punoplatežna osoba -60 € popusta
SVAKA TREĆA ili ČETVRTA osoba -70 € popusta

SPISAK HOTELA…

Program ULTRA LAST MINUTE Svaka DRUGA punoplatežna osoba ostvaruje popust od 60 €, Svaka TREĆA ILI ČETVRTA osoba-uključujući i decu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem , ostvaruje popust od 70 € , na cenu paket aranžmana po izboru ,a prema važećem redovnom cenovniku .

Za navedene polaske 04.06, 13.06, i 16.06. ponuda ULTRA LAST MINUTE odnosi se na ograničen broj soba – dvokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem i ne može se kombinovati sa drugim važećim specijalnim ponudama.
Program putovanja, uslovi i način plaćanja sadržani su u važećem cenovniku izabrane destinacije, na dan uplate, koji je sastavni deo ove ponude.

Program SPECIJALNA PONUDA odnosi se na polaske 04.06., 13.06. i 16.06., na ograničen broj soba – dvokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem i ne može se kombinovati sa drugim važećim last minute ili specijalnim ponudama.

Program putovanja, uslovi i način plaćanja sadržani su u važećem cenovniku izabrane destinacije, na dan uplate, koji je sastavni deo ove specijalne ponude.

Program SPECIJALNA PONUDA važi ISKLJUČIVO ZA NOVE REZERVACIJE

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara zbog termina ili izbora hotela pogledajte redovne ponude hotela u letovalištu Kušadasi, ili kompletnu ponudu za letovanje u Turskoj.

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENA

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Za sva putovanja u inostranstvo preporučujemo Vam da obezbedite polisu putnog zdravstveno osiguranja. Detaljne informacije o osiguranju možete dobiti u agenciji.


Slične ponude

Call Now Button