fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina BEČ

Nova godina BEČ
Autobuski prevoz
3 DANA | BEZ NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U BEČU

Nova godina Beč i Bratislava – autobusom / 3 dana / bez noćenja

BRATISLAVA – BEČ

TERMIN 30.12.2018. – 01.01.2019.

Paket aranžman – autobuski prevoz i razgledanja

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA BEČ

1.DAN putovanja (NEDELJA 30.12.2018.) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – BRATISLAVA
Sastanak grupe u 21.15 h sa (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2.DAN (PONEDELJAK 31.12.2018.) BRATISLAVA – BEČ
Dolazak u Bratislavu u ranim prepodnevnim satima , panoramsko razgledanje slovačke prestonice: Bratislavski dvorac, palata Graškalović, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom…Slobodno vreme do polaska za Beč. Po dolasku u austrijsku prestonicu, panoramsko razgledanje grada autobusom: palata Belvedere, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg,katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg…Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti i posetu nekom od muzeja i galerija. U večernjim satima doček na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet. Srećna Nova godina! …
3.DAN (UTORAK 01.01.2019.) BEČ – SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD
… Posle ponoći sastanak grupe (oko 01.30 h) i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada i sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA BEČ – 49 €

NAPOMENA ZA POLAZAK AUTOBUSA
Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce) , bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnika Argus Toursa, kod ulaska na perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane Argus Toursa, moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja.

ARANŽMAN NOVA GODINA BEČ OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
 • obilaske prema programu,
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NOVA GODINA BEČ NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU,te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja,
 • sve druge nepomenute troškove.

OSIGURANJE:

 • Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 336 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana).
 • U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina BEČ ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

Call Now Button