fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina CIRIH

Nova godina CIRIH
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U CIRIHU

Nova godina CIRIH – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN 29.12.2018. – 03.01.2019.

Paket aranžman – autobuski prevoz i panoramsko razgledanje grada

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA CIRIH

1.DAN putovanja (29.12. 2018. subota) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – CIRIH
Sastanak grupe u 16.45 h sa ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 17.30 h. Vožnja autobusom kroz Mađarsku, Austriju i Nemačku prema Švajcarskoj.
2.DAN (30.12.2018. nedelja) CIRIH
Dolazak u Cirih – grad koji je smešten na obalama reka Limat, Šil i Ciriškog jezera, grad čokolade, sireva, satova i banaka. Panoramsko razgledanje Ciriha autobusom ( vožnja kroz gradske četvrti na obodima Ciriškog jezera). Smeštaj u hotel u poslepodnevnim satima (posle 15 h po hotelskim pravilima). NOĆENJE.
3.DAN (31.12.2018. ponedeljak) CIRIH – BERN – LUCERN – CIRIH
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Bern i Lucern . Bern – prestonica Švajcarske, sedište svih većih političkih I kulturnih dešavanja i mesto Ajnštajnove inspiracije, glavni grad ove prelepe zemlje neće vas ostaviti ravnodusnim. Po dolasku panoramski obilazak grada: Vrt ruža, Berengraben – dom medveda koji je zaštitni znak grada, zgrade Parlamenta, kuće Alberta Ajnštajna, kule sa čuvenim satnim mehanizmom iz XVI veka – simbola ovog grada. Slobodno vreme za upoznavanje Berna. U dogovoreno vreme polazak za Lucern, grad koji je pun prelepih i važnih kulturno-istorijskih spomenika i mesta koja su prava atrakcija za turiste. Po dolasku, odlazak u šetnju obalom jezera Četiri kantona, razgledanje stare gradske četvrti, prelazak preko poznatog mosta Kapellebrucke, najstarijeg pokrivenog drvenog mosta u Evropi, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima. Doček najluđe noći na peštanskim ulicama i trgovima (individualno). Srećna Nova godina!!! NOĆENJE.
4.DAN (01.01.2019. utorak) CIRIH – ŽENEVA – CIRIH
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo fakultativnu posetu Ženevi, gradu čije prirodne lepote ostavljaju bez daha, gradu prelepe arhitekture.. Dolazak u drugi po veličini grad Švajcarske, grad koji je ujedno i jedan od svetskih diplomatskih, poslovnih i naučnih sedišta i odlazak na panoramsko razgledanje grada: Palata naroda, zgrada Međunarodnog Crvenog krsta i sedišta različitih međunarodnih organizacija. Šetnja starim jezgrom grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo da obidjete Vodenu fontanu najveću u Evropi.. Povratak u Cirih u večernjim časovima.  NOĆENJE.
5.DAN (02.01.2019. sreda) CIRIH – BEOGRAD
DORUČAK. Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Cirihu do polaska za Srbiju. Predvidjen polazak za Srbiju oko 15.00 h. Noćna vožnja kroz Nemacku, Austriju i Madjarsku uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti…..
6.DAN (03.01. 2019. četvrtak) BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA CIRIH – 249 €

PROMO CENA – 229 € – ograničen broj mesta

OPIS HOTELA:

IBIS Zurich Adliswil hotel 2* u blizini autobuske stanice (oko 100 m) , kojom se u konekciji sa tramvajem za oko tridesetak minuta stiže do centra grada. Sve sobe sa TWC-om, TV-om. U sastavu hotela nalazi se sala za doručak. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1989-ibis-zurich-adliswil/index.shtml

Hotel Ibis Zurich Adliswil

ARANŽMAN NOVA GODINA CIRIH OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smestaj u isključivo dvokrevetnim bez mogućnosti pomoćnog ležaja na bazi tri noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NOVA GODINA CIRIH NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu 2,5 CHF (oko 2,5 €) dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 149 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

OSIGURANJE:

 • Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 672 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana).
 • U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Bern i Lucern 35 € odrasli /deca do 11,99, -30 €,
 • Ženeva -35 € odrasli /deca do 11,99, – 30 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina CIRIH ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Slične ponude

Call Now Button