fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina KRAKOV

Nova godina KRAKOV
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U KRAKOVU

Nova godina Krakov – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2018.-03.01.2019.

Krakov sa fakultativnim posetama Vroclav – Aušvic – rudnik soli Vilička

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA KRAKOV:

1. DAN putovanja (Subota 29.12.2018.): BEOGRAD /NOVI SAD / SUBOTICA – KRAKOV
Sastanak grupe u 18.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predvidjeno vreme polaska u 19h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. DAN (Nedelja 30.12.2018.): KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE.
3. DAN (Ponedeljak 31.12.2018.): KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet Aušvic. Za ostale goste napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd ili fakultativni obilazak Aušvica – potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov. U večernjim satima, individualni doček na ulicama Krakova. SREĆNA NOVA GODINA! Posle ponoći povratak u hotel (individualno). NOĆENJE.
4. DAN (Utorak 01.01.2019.): KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV
DORUČAK. Slobodan dan u Krakovu, a mi Vas pozivamo da ne propustite celodnevni, fakultativni izlet u Vroclav – grad patuljaka, smešten na obalama reke Odre. Očaraće vas ne samo bajkoviti prizori srednjevekovnog trga, fascinantna arhitektura već i bogat društveni život. Zbog armije sićušnih stanovnika “razbacanih” čak i po najneobičnijim mestima daju mu i epitet “grad patuljaka”. U večernjim satima povratak u Krakov. NOĆENJE.
5. DAN (Sreda 02.01.2019.): KRAKOV – RUDNIK SOLI VILIČKA – SUBOTICA / NOVI SAD / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za indivudalne aktivnosti, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta poseta rudniku soli Vilička – lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. Povratak u Krakov. Oko 21h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…
6. DAN (Četvrtak 03.01.2019.): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 149 €

OPIS SMEŠTAJA

KRAKOV ili okolina … SYSTEM 3* , RUCZAJ 3*,CHOPIN 3*,WILGA 3*, Q HOTEL 3*, FERRO EXPRESS 3*,VINCCI 3* ili slični u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta hotela i perioda boravka. … Nalaze se na liniji prevoza.Sve sobe imaju TWC, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar. Više informacija na http://www.system-hotels.pl/en/krakow http://www.ruczajhotel.pl/en https://www.viennahouse.com/pl/ http://www.hotelwilgakrakow.pl/en/ http://www.qhotels.pl/en/krakow http://fero.krakow.pl/en/mainpage/ http://www.vincihotel.pl/index.php?lang=en

Napomena za smeštaj: Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • tri noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv »švedski sto«) u isključivo dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa mogućnošću dodatnog ležaja (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u hotelu 3* ,
 • obilaske prema programu,
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja,
 • sve druge nepomenute troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Vilička-rudnik soli 35 €,
 • Aušvic 25 € (prijave za fakultativni izlet vrše se prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta ,a plaća se na licu mesta organizatoru),
 • Vroclav 40 €.
 • Za realizaciju izleta Vilička i Aušvic neophodan minimum je 20 putnika, a za Vroclav 30 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera (organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate)
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas, Willowa 8/10, Warszawa end_of_the_skype_highlighting Poland.
 • Molimo Vas da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled većeg broja posetilaca na određenom lokalitetu postoji mogućnost izmene termina u odnosu na termin predviđen programom putovanja.

POPUSTI i DOPLATE:

 • Treća osoba u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem ostvaruje popust 20 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
 • Rezervacije jednokrevetnih soba se rade ISKLJUČIVO na upit.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina Krakov ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button