Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina NICA 2020

Nova godina NICA 2020
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U NICI

Nova godina Nica: autobusom / 6 dana/ 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2019.-03.01.2020.

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Nice i Đenove i fakultativna poseta Kanu, Antibu, Monaku, Monte Karlu

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA NICA:

1.DAN putovanje (29.12. nedelja): BEOGRAD – NICA
Sastanak grupe u 12.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 13.30h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (30.12. ponedeljak): NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela. Odlazak na panoramsko razgledanje Nice (odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) – grada koji čini čaroban miks Italijanske i Francuske kulture, gastronomije i arhitekture, poznatog po čuvenom engleskom šetalištu, Trgu Masena… Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Mi Vam predlažemo šetnju do parka Colline du Château odakle se pruža spektakularan pogled na Zaliv anđela i ceo grad, nakon toga prošetajte poznatim šetalištem duž obale, starim gradom Nice kako biste osetili pravu atmosferu ovog šarmantnog grada… NOĆENJE.

3. DAN (31.12. utorak): NICA – KAN – ANTIB – NICA
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za poznato letovaliste francuske rivijere Kan – videćete poznato šetalište Kroaset, Filmsku palatu, Srpsku ulicu. Slobodno vreme. Nastavak puta ka šarmantnom gradu Antib. U istorijskom centru grada smeštene su najlepše i najstarije građevine. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u Nicu. Doček najluđe noći (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE.

4.DAN (01.01. sreda): NICA – MONACO – MONTE KARLO – NICA
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Monaka gde mozete videti katedralu u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, Okeanografski muzej. Nastavak stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenim kazinom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Nicu. NOĆENJE.

5.DAN (02.01. četvrtak): NICA – ĐENOVA – BEOGRAD
Rani DORUČAK. Napuštanje hotela, i polazak za Đenovu u jutarnjim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada koji je pod zaštitom UNESCO-a. Videćete Trg de Ferari, Trg de Mateoti, Duždevu palatu, Katedralu Sv. Lorenca, via Garibaldi, Trg pobede, staru luku, via Balbi, Kraljevsku palatu… U večernjim satima oko 20.00h nastavak putovanja za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

6. DAN putovanja (03.01. petak): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u popodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA NICA – 219 €

PROMO CENA 199 € – OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS SMEŠTAJA

 • IBIS Nice Promenade des Anglais, Hotel Ibis Nice Aéroport 3*, Promenade Hotel 3*, Hotel Kyriad Nice Port 3*, Ibis Nice Palais des Congrès 3*, Busby 3*, Days inn Nice Centre 3* ili slični – nalaze se u blizini centra Nice, u blizini aerodroma, 5km od centra Nice. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om. U sklopu hotela se nalazi sala za doručak, bar. Usluga: noćenje sa doručkom – doručak –kontinentalni. https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0749-ibis-nice-airport-promenade/index.shtml, http://www.busby-hotel.com/, https://www.kyriad.com/en/hotels/kyriad-nice-port, http://www.accorhotels.com/gb/hotel-7495-ibis-nice-palais-des-congres-vieux-nice/index.shtml, https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0749-ibis-nice-aeroport-promenade/index.shtml

NAPOMENA za smestaj: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA NICA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA NICA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 560 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja iznosi 1,50 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Kan i Antib -30€,
 • Monako i Monte Karlo – 25€.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 89 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.