fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina PARIZ

Nova godina PARIZ
Avio prevoz
4 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U PARIZU

Nova godina PARIZ – avionom / 4 dana / 3 noćenja

TERMIN 30.12.2018. – 02.01.2019.

Paket aranžman – avio prevoz, transfer i smeštaj

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA PARIZ

1.DAN (30.12.2018. nedelja) PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» dva sata pre poletanja aviona. Vreme poletanja aviona za Pariz je u 06:35h (let JU 310 kompanijom Air Serbia ), a vreme sletanja na pariski aerodrom je u 09:15h prema objavljenom redu letenja za sve polaske. Po završetku carinskih formalnosti i pasoške kontrole, organizovan transfer u pratnji predstavnika inopartnera na srpskom jeziku i odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). Nakon razgledanja smeštaj u hotel (posle 15.00h prema hotelskim pravilima). Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.
2.DAN (31.12.2018. ponedeljak) PARIZ
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam predlažemo da iskoristite vreme i individualno posetite muzej Luvr koji će Vas ostaviti bez daha. U večernjim satima doček najluđe noći na pariskim ulicama i trgovima (individualno). Srećna Nova godina !!! NOĆENJE.
3.DAN (01.01.2019. utorak) PARIZ
DORUČAK. Slobodan dan u gradu svetlosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska za Versaj – najluksuzniju kraljevsku palatu Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvorana ogledala… Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.
4.DAN (02.01.2019. sreda) PARIZ
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u Parizu do sastanka sa vodičem, a mi Vam preporučujemo da ga provedete u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (individualno). Organizovan transfer do aerodroma (u dogovoru sa lokalnim predstavnikom). Predviđeno poletanje aviona (let JU 315) za Beograd je u 20.35h. Očekivano sletanje na beogradski aerodrom «Nikola Tesla» je oko 22.55 h (prema objavljenom redu letenja avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA PARIZ

HOTELSPECIJALCENA
IBIS PARIS LA DEFENSE CENTRE 3*429 €499 €

OPIS HOTELA

Ibis Paris la Defense Centre 3*

 • hotel se nalazi u poslovnoj četvrti La Defense, ispred hotela je metro stanica “Esplanade de la Defense” sa koje metroom( linija 1) stižete do Trijumfalne kapije za oko 10 minuta vožnje. Hotel raspolaže sa barom,restoranom, salom za sastanke… Nedaleko od hotela je I tržni centar “Les Quatre temps” . Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem I klimatizovane, raspolažu sa TWC, SAT TV, telefon… Doručak je na bazi švedskog stola.

Ibis La Defence Paris

ARANŽMAN NOVA GODINA PARIZ OBUHVATA:

 • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, transfer (autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika ) na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u Parizu u hotelu 3*,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • asistenciju lokalnog predstavnika INOPARTNERA na srpskom jeziku,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NOVA GODINA PARIZ NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), sve avio takse 139.90 € (16.94 € taksa Bgd aerodroma, 53.50€ taksa aerodroma Charles de Gaulle u Parizu, 4.48€ bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98€ naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YQ taksa koja trenutno iznosi 64 € – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu), koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama). Deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu,
 • fakultativne izlete (neophodan minimum od 15 putnika u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT.
 • Deca do 2 godine plaćaju 30 € imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, nemaju ishranu u hotelu.
 • Deca od 2-12 godina po ovom programu ne ostvaruju popust.

OSIGURANJE:

Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134-G Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Versaj 70 € (Cena uključuje transfer autobusom ili mini busom u zavisnosti od broja putnika, uslugu asistencije vodiča i ulaznicu).
 • Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnog izleta je 15 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja,  organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate;  individualne troškove.
 • Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina PARIZ ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Pozovite nas