Nova godina SOLUN

Nova godina SOLUN
Avio prevoz
4 DANA | 3 NOĆENJA

SOLUN DOČEK NOVE GODINE 2023.

Nova godina SOLUN avionom / 4 dana / 3 noćenja

TERMIN: 30.12.2022. – 02.01.2023.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA SOLUN AVIONOM

1. DAN (petak 30.12.2022) – BEOGRAD – SOLUN:
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Air Srbija JU 522 za Solun, u 13.15h, sletanje u Solun u 15.30h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Organizovan transfer sa PANORAMSKIM RAZGLEDANJEM GRADA autobusom (crkve Sv.Dimitrija,Trijumfalne kapije, Aristotelovog trga, Bele Kule, Rotonde, Galerijevog luka, gradskih zidina…). Nakon razgledanja, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualne akrivnosti NOĆENJE.

2. DAN (subota 31.12.2022) – SOLUN – VERGINA – SOLUN:
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili preporučujemo fakultativni izlet do impozantne VERGINE, udaljene od Soluna oko 80km. Vergina se od 1996. godine nalazi na UNESCO-voj listi svetske baštine. Arheološki lokalitet na kome se putuje kroz vreme, gde se nalazi velika grobnica makedonskih kraljeva, uključujući i grobnicu Filipa II, oca Aleksandra Makedonskog, kao i ostaci drevnog izgubljenog grada Aigai (Αιγαί). Povratak u Solun. U večernjim satima individualni doček Nove godine. SREĆNA NOVA GODINA!!! NOĆENJE.

3. DAN (nedelja 01.01.2023) – SOLUN – METEORI – SOLUN:
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do veličanstvenih METEORA. Obilazak METEORA sa posetom jednom od srednjevekovnih vizantijskih manastira (Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori…) sagrađenih na visokim stenama, starim nekoliko miliona godina. Nakon posete jednom od manastira izlet nastavljamo posetom jednoj od poznatih radionica ikona u Kalambaki. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgrađene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4. DAN (ponedeljak 02.01.2023) – SOLUN – ZEJTILNIK – BEOGRAD:
DORUČAK. Odjava iz hotela. Napuštanje soba do 10.00 h. Poseta Srpskom vojničkom groblju ZEJTINLIK. Kompleks groblja podignut je na prostoru gde se od 1916. godine nalazila glavna vojna poljska bolnica za srpske vojnike. Danas se na tom mestu nalaze grobovi srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih i ruskih vojnika, koji su stradali u proboju Solunskog fronta, u I svetskom ratu. Nakon posete predviđeno je slobodno vreme za individualne aktivnosti do vremena predviđenog za organizovan transfer na aerodrom. Poletanje aviona JU 523 za Beograd u 16.15h i očekivano vreme sletanja na aerodrome Nikola Tesla oko 16.25h (lokalna vremena prema objavljenoj satnici avio kompanije). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA SOLUN AVIONOM

Hotel EL GRECO 3* – 369€
Hotel VERGINA 3* – 359€

OPISI HOTELA:

Hotel EL GRECO 3* superior – gradski hotel koji se nalazi u centru Soluna, od Aristotelovog trga udaljen oko 800 m. U sklopu hotela nalazi se restoran sala, Wi-Fi na recepciji hotela, teretana, sauna, parking (uz doplatu na licu mesta). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, satelit TV-om, telefonom, mini barom (uz doplatu na licu mesta). Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje). www.hotelelgreco.gr

Hotel VERGINA 3* – gradski hotel koji se nalazi u širem centru Soluna, od Aristotelovog trga udaljen oko 1 km. U sklopu hotela nalazi se restoran i bar. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća), WIFI. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje). www.vergina-hotel.gr

Napomena za smeštaj: – U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN NOVA GODINA SOLUN OBUHVATA:

 • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Solun-Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia,
 • Autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Solunu,
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*,
 • asistenciju lokalnog predstavnika

ARANŽMAN NOVA GODINA SOLUN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • Obavezna boravišna taksa u iznosima od 0,5 € za hotele sa 1* ili 2*, 1,5 € za hotele sa 3*, 3 € za hotele sa 4*, 4 € za hotele sa 5*, po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog objekta boravka, koja se plaća na licu mesta
 • fakultativne izlete i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata je prema cenovniku
 • Deca 2-12g po ovom programu ostvaruju popust prema cenovniku

FAKULTATIVNI PROGRAM

 • VERGINA (arheološko nalazište) – odrasli 20 € po osobi / deca do 11.99 god – 15 € (ulaznica nije uključene u cenu i iznosi oko 6 eur po osobi, plaća se na licu mesta)
 • METEORI – odrasli 35 € po osobi / deca do 11.99 god. – 30 € (ulaznice za manastire nisu uključene u cenu, iznose oko 3 eur po manastiru, plaćaju se na licu mesta)
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika, a za fakultativne izlete neophodan minimum je 20 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije inopartnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Molimo da uzmete u obzir da usled praznika, neki od manastira na Meteorima, neće biti otvoreni za posetioce.
 • CENA PAKET IZLETA (obuhvata obilazak VERGINE i METEORA) iznosi 50€ po osobi i 40€ po osobi, za decu uzrasta do 11.99 god. Cena PAKET IZLETA uključuje autobuski prevoz do navedenih lokaliteta koje obuhvata paket i vođenje. Ulaznice nisu uključene u cenu paket izleta. Prijave i plaćanje izleta vrše se na licu mesta predstavniku agencije inopartnera.

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.

Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaljučenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povećanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.

Ukoliko Vam program Nova godina SOLUN ne odgovara pogledajte ostale ponude za doček Nove godine 2023.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije, a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu (dostaviti fotokopiju prve strane pasoša). U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici !!!

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program Nova godina SOLUN ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button