Nova godina SOLUN

Nova godina SOLUN
Autobuski prevoz
5 DANA / 2 NOĆENJA

SOLUN – METEORI- OLIMP

Nova godina Solun autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TERMIN: 30.12.2021. – 03.01.2022.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA SOLUN 2022.:

1.DAN putovanja ( četvrtak 30.12. ): BEOGRAD – SOLUN
Sastanak grupe u 21.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22.00 časa. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora.

2.DAN (petak 31.12. ): SOLUN
Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojničkom groblju ZEJTINLIK. PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA autobusom (crkve Sv.Dimitrija,Trijumfalne kapije, Aristotelovog trga, Bele Kule, Rotonde, Galerijevog luka, gradskih zidina…). Nakon razgledanja, smeštaj u hotel posle 14 časova (po hotelskim pravilima). Slobodno popodne za individualne aktivnosti (predlažemo šoping u glavnoj šoping zoni Soluna u ulici “Tzimitzki” ili odmor u nekom od kafića sa pogledom na more i Belu kulu). U večernjim satima individualni doček Nove godine 2022. SREĆNA NOVA GODINA!!!
NOĆENJE.

3.DAN (subota 01.01. ): SOLUN – METEORI – SOLUN
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do veličanstvenih METEORA. Obilazak METEORA sa posetom jednom od srednjevekovnih vizantijskih manastira ( Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori…) sagrađenih na visokim stenama, starim nekoliko miliona godina. Po završetku poseta poznatim radionicama ikona. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgradjene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja 02.01. ): SOLUN -OLIMP – SOLUN- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba do 10.00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet poseta Olimpu planini bogova – videćete novi manastir Svetog Dionisija , mesto Litohoro. Slobodno vreme . Povratak u Solun po ostatak grupe. Polazak za Beograd oko 20.00 časova po lokalnom vremenu. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju sa kraćim usputnim pauzama.

5.DAN (ponedeljak 03.01. ): BEOGRAD
Očekivano vreme dolaska u Beograd je u ranim jutarnjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

CENA ARANŽMANA

Hotel ESPERIA 2* – 79€
Hotel TELIONI 3* – 99€
Hotel EL GRECO 3* superior – 119 €

 

OPIS HOTELA:

Napomena: Prilikom prijave u hotel putnici moraju pokazati sertifikat o vakcinaciji ili negativan PCR test.

Hotel ESPERIA 2* gradski hotel koji je smešten u centru Soluna, na oko 900 metara od luke i 18 km od aerodroma. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om,  TV-om, telefonom. Usluga: noćenje sa doručkom noćenje sa doručkom – doručak se služi kao lunch box, vecć spakovan (zbog propisa koje izdaje država u cilju suzbijanja širenja korona virusa). Napomena: Prilikom prijave u hotel hotel moze traziti da putnici pokazati sertifikat o vakcinaciji ili negativan PCR test. https://www.hotelesperia.gr/en-us

Hotel TELIONI 3* gradski hotel koji je smešten u širem centru Soluna, u neposrednoj bliizini crkve Sv. Dimitrija. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om,  TV-om, telefonom, mini barom(uz doplatu). Hotel u svom sastavu ima recepciju I restoran. . Usluga: noćenje sa doručkom – doručak se služi kao lunch box, vecć spakovan (zbog propisa koje izdaje država u cilju suzbijanja širenja korona virusa). Napomena: Prilikom prijave u hotel hotel moze traziti da putnici pokazati sertifikat o vakcinaciji ili negativan PCR test. https://www.telioni.gr

Hotel EL GRECO 3*superior – gradski hotel koji se nalazi u centru Soluna. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, satelit TV-om, telefonom, mini barom. U sklopu hotela nalazi se restoran sala, Wi-Fi na recepciji hotela, teretana, sauna, parking. Usluga: noćenje sa doručkom noćenje sa doručkom – doručak se služi kao lunch box, vecć spakovan (zbog propisa koje izdaje država u cilju suzbijanja širenja korona virusa). Napomena: Prilikom prijave u hotel hotel moze traziti da putnici pokazati sertifikat o vakcinaciji ili negativan PCR test.
www.hotelelgreco.gr

Napomena: Prilikom prijave u hotel može se desiti da mere temperaturu putnicima, a za ulazak u muzeje, zatvorene restorane, kafiće, i druge objekte potrebna je pokazati potvrdu o vakcinaciji, test ne stariji od 24h (rapid) ili 48h (PCR).

DOPLATA:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT,
 • doplata za Hotel Esperia 2* iznosi 40 €, Hotel Telioni 3* iznosi 40 €, doplata za Hotel El Greco 3* iznosi 55 € .
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr.) na relaciji prema programu putovanja,
 • Panoramsko razgledanje Soluna,
 • Dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu 3*, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
 • Usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana,
 • Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu koja iznosi 1,5 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera),
 • individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

FAKULTATIVNI IZLETI: (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama)

 • Olimp15 € odrasli / deca do 11,99,god – 10 € ,
 • Meteori30 € odrasli / deca do 11,99,god – 25 € (Ulaznice za manastire i muzeje nisu uključene u cenu iznose oko 3 eur po manastiru , plaćaju se na licu mesta ).

Napomena: Minimum 30 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera). Molimo da uzmete u obzir da usled praznika, neki od manastira neće biti otvoreni za posetioce.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

 

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja-Triglav osiguranje.
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Call Now Button