fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina ISTANBUL

Nova godina ISTANBUL
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U ISTANBULU

Nova godina Istanbul- autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2018. – 03.01.2019.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL:

1.DAN-putovanje BEOGRAD
Sastanak grupe u 14.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 15 časova. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.DAN ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Evropskog dela Istanbula u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 15h. NOĆENJE.
3.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta Antičkog-hipodroma, Topkapi dvorca – muzeja i džamije Sulejmanija. Sveobuhvatan izlet najvažnijih spomenika Carigrada. Topkapi palata (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) i Sulejmanova džamija izgrađena oko 1550. godine, vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana – su ono što ćete obići u pratnji vodiča! Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE, koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalnim programom sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje. NOĆENJE.
4.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta Aja Sofije- nestvarna crkva ( sada muzej) Aja Sofija završena 537.n.e. sa krstarenjem BOSFOROM i posetom Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme ili u večernjim satima mogućnost fakultativne posete RESTORANU na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i programom sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje ili fakultativni izlet Pierre Loti -pseudonim francuskog pisca koji je bio ludo zaljubljen u Istanbul, na tom mestu je napisao deo svojih dela inspirisan predivnim pogledom sa vidikovca koji sada nosi njegovo ime, sa kog se pruža poged na ceo Istanbul, takođe ćete proći naseljem Eyup i videti turbe -mesto gde je sahranjen Mehmed paša Sokolović, izlet dalje nastavljamo novim delom Istanbula Taksimom – Istiklal ulicom i nezaobilazno fotografisanje kod Galata kule. NOĆENJE
5.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do 15.00 časova po lokalnom vremenu kada je predviđen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa kraćim odmorima.
6.DAN-putovanje BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07 časova. ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnih prelaza).

CENA ARANŽMANA

HOTEL CENA PROMO
YALTA 3* 139 € 109 €
BUYUK SAHINLER 4* 189 € 159 €

OPIS HOTELA NOVA GODINA ISTANBUL

HOTEL YALTA 3* – nalazi se u starom delu Istanbula u oblasti Laleli, u blizini istorijskih lokaliteta i čuvene Kapali čaršije, i na oko 100 metara od tramvajske stanice Aksaraj. U sklopu hotela se nalazi restoran . Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom – švedski sto(po turskim standardima) www.yaltaotel.net

HOTEL BUYUK SAHINLER 4* – Nalazi se u starom delu Istanbula u blizini poznatih istorijskih lokaliteta, na 10-ak minuta hoda od čuvene Kapali čaršije i na 700 m od metro stanice Aksaraj. U sklopu hotela se nalazi restoran i bar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om, fenom za kosu , mini barom, klima uređajem i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto (po turskim standardima). www.hotelbuyuksahinler.com.tr

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • individualne troškove,
 • ekstra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta, koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta, inostranom agencijom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Repriza novogodišnje noći biće organizovana na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program , neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće -45 €.
 • Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Sulejmanova Džamija, Antički hipodrom)- 30 €;
 • obilazak Aja Sofije sa krstarenjem Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji-35 € ,
 • Pierre Loti- 25 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL.
 • Cena za fakultativni doček Nove Godine biće objavljena naknadno.
 • Rezervacija sa uplatom za DOČEK NOVE GODINE kao i za REPRIZU, je obavezna prilikom rezervacije, ili najkasnije 20 dana pre putovanja, zbog ograničenog broja mesta (plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti najkasnije 20 dana pre početka aranžmana).

POPUSTI i DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu Yalta 3* iznosi 50 € a za hotel Buyuk Sahinler iznosi 80 €.
 • Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
 • Popust za dete od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe u dvokrevetnoj sobi iznosi 30 eur i odnosi se na oba hotela na standardne cene , ne važi kod promo cena.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina Istanbul ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button