Nova godina ISTANBUL 2020 Last minute

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina ISTANBUL 2020

Nova godina ISTANBUL 2020
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U ISTANBULU

Nova godina Istanbul- autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 29.12.2019. – 03.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA ISTANBUL 2020:

1.DAN-putovanje BEOGRAD
Sastanak grupe u 14.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 15 časova. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Evropskog dela Istanbula u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 15h. NOĆENJE.

3.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE, koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalni program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje.NOĆENJE.

4.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta Antičkog-hipodroma, Topkapi dvorca – muzeja i džamije Sulejmanija. U pratnji vodiča bićete u prilici da obiđete najvažnije spomenike Istanbula: Topkapi palata (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) i Sulejmanova džamija izgrađena oko 1550. godine, vrhunsko je delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje. NOĆENJE

5.DAN ISTANBUL
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do 15.00 časova po lokalnom vremenu kada je predviđen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa kraćim odmorima.

6.DAN- putovanje BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07 časova. ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnih prelaza).

LAST MINUTE CENA ARANŽMANA /za nove rezervacije od 19.12.2019./

HOTEL CENA PROMO
YALTA 3* / /
BUYUK SAHINLER 4* 139 € /

OPIS HOTELA NOVA GODINA ISTANBUL

HOTEL YALTA 3* – nalazi se u starom delu Istanbula u oblasti Laleli, u blizini istorijskih lokaliteta i čuvene Kapali čaršije ,i na oko 100 metara od tramvajske stanice Aksaraj.U sklopu hotela se nalazi restoran .Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om.Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima) www.yaltaotel.net

Hotel YALTA Istanbul
Hotel YALTA Istanbul

HOTEL BUYUK SAHINLER 4* – Nalazi se u tarom delu Istanbula u blizini poznatih istorijskih lokaliteta , na 10-ak minuta hoda od čuvene Kapali čaršije i na 700 m od metro stanice Aksaraj .U sklopu hotela se nalazi restoran i bar .Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om , fenom za kosu , mini barom, klima uređajem i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima).

Hotel BUYUK SAHINLER Istanbul

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ISTANBUL OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom ,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NOVA GODINA ISTANBUL  NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 560 din (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • individualne troškove,
 • ekstra hotelske troškove
 • troškove fakultativnih izleta, koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta, osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, inostranom agencijom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Doček Nove godine na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program ,neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće -100 €. Polazak broda je planiran u 21.30 h, a povratak u 01.30 h.
 • Repriza novogodišnje noći biće organizovana na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program ,neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće -45 €.
 • Obilazak lokaliteta (Aja Sofija, Top Kapi, Sulejmanova Džamija)- 50 €;
 • Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji-25 € .
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL..Rezervacija sa uplatom za DOČEK NOVE GODINE kao i za REPRIZU, je obavezna prilikom rezervacije,ili najkasnije 20 dana pre putovanja, zbog ograničenog broja mesta (plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti najkasnije 20 dana pre početka aranžmana).

POPUSTI i DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu Yalta 3* iznosi 50 € a za hotel Buyuk Sahinler iznosi 70 €.
 • Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
 • Popust za dete od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe u dvokrevetnoj sobi iznosi 30 eur i odnosi se na oba hotela na standardne cene ,ne važi kod promo cena.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina Istanbul ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.