fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Nova godina VENETO 2020

Nova godina VENETO 2020
Autobuski prevoz
5 DANA | 2 NOĆENJA

DOČEK NOVE GODINE U VENECIJI

Nova godina VENECIJA VENETO – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TRST – LIDO DI JESOLO – VENECIJA – PADOVA – TREVISO – VERONA

TERMIN 29.12.2019. – 02.01.2020,

Paket aranžman – autobuski prevoz i smeštaj

PROGRAM PUTOVANJA NOVA GODINA VENECIJA

1.DAN putovanje (29.12. nedelja): BEOGRAD / TRST
Sastanak grupe u 18.15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 19.00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (30.12. ponedeljak): TRST / okolina LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u prepodnevnim satima. Odlazak na informativno razgledanje grada – pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim satima i odlazak u jedan od poznatijih šoping centara u Evropi – Palmanova. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja i smeštaj u hotelu u okolini Lido di Jesolo ili Venecije. NOĆENJE.

3.DAN (31.12. utorak): okolina LIDO DI JESOLO /Fakultativno: PADOVA/ i /Fakultativno: VENECIJA / okolina LIDO DI JESOLO
DORUČAK. Slobodno vreme za individulane aktivnosti ili mogucnost organizovanja fakultativogi izleta za posetu renesansnoj Padovi (Trg Prato dela Vale, bazilika Sv. Antonia, spomenik Gatamelata, kapela Skrovenji, Palata pravde, trg Erbe) . U poslepodnevnim satima odlazak na fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabbioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka (uz doplatu). Razgledanje grada pešice – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdisaja,…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i individualni doček Nove Godine. SREĆNA NOVA GODINA!!!! U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na venecijanskoj rivi. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (01.01. sreda): okolina LIDO DI JESOLO /Fakultativno: TREVISO I VERONA / BEOGRAD
Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Treviso i Veronu: katedrala Duomo, Palazzio dei Trecento, ulica Calmaggiore, u Trevisu i grad Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalideri, Romeova kuća, Julijin balkon… Polazak za Beograd u večernjim satima . Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5.DAN putovanje (02.01. četvrtak): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).

Napomena za smeštaj:
-Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

CENA ARANŽMANA – 109 €

 • PROMO CENA – 99 € (ograničen broj mesta)

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu 3* u okolini Lido Di Jesola,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja. .

ARANŽMAN NOVA GODINA VENECIJA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualne troškove, ostale nepomenute troškove i obaveznu gradsku komunalnu taksu isključuvo za hotele u mestima Conegliano , Oderzo, Monastier Di Treviso, okolina Lido di Jesola – za hotele sa 3* – 1.60 € dnevno po osobi, za hotele sa 4* – 1,80 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela. Napomena : Ukazujemo da odluku o placanju i visini obavezne gradske komunalne takse donosi svaka opstina pojedinacno, te su ove odluke promenljive , te molimo putnike da to imaju u vidu.

VAŽNA NAPOMENA: U proceduri je donošenje zakona o uvođenju takse za ulazak u Veneciju u iznosu od 3 do 10 eur po osobi, u zvisnosti od perioda ulaska na teritoriju grada Venecije (sezona i vanseziona). Taksa će se plaćati na licu se mesta.

POPUSTI I DOPLATE:

 • ezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za 55 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Venecija (30 €) odrasli / 25 € deca do 11,99,god,povratna karta,
 • Padova (15 €) odrasli / 10 € deca do 11,99,god,
 • Treviso i Verona (25 €) odrasli /20 € deca do 11,99,god .
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours Beograd

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program Nova godina ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button