fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje AZURNA OBALA i ŠPANIJA

Putovanje AZURNA OBALA i ŠPANIJA
Autobuski prevoz
1.MAJ

NICA – MONAKO – MONTE KARLO – LJORET DE MAR – BARSELONA – FIGUERAS – EKSEN PROVANS – KAN

Azurna obala i Španija – autobusom / 8 dana / 5 noćenja

Paket aranžman Auzurna obala i Španija – autobuski prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Nice, Monaka, Monte Karla, Barselone, Eks en Provansa i Kana

TERMIN: 27.04.-04.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA AZURNA OBALA:

1.DAN putovanja (27.04.2019. subota): BEOGRAD – NICA
Sastanak grupe u 12.45 časova (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 13.30 časova. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (28.04.2019. nedelja): NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela. Odlazak na panoramsko razgledanje Nice (odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) – grada koji čini čaroban miks Italijanske i Francuske kulture, gastronomije i arhitekture, poznatog po čuvenom engleskom šetalištu, Trgu Masena… Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima). Mi Vam predlažemo šetnju do parka Colline du Château odakle se pruža spektakularan pogled na Zaliv anđela i ceo grad, nakon toga prošetajte poznatim šetalištem duž obale, starim gradom Nice kako biste osetili pravu atmosferu ovog šarmantnog grada… NOĆENJE.

3. DAN (29.04.2019. ponedeljak): NICA – MONACO – MONTE KARLO – LJORET DE MAR
DORUČAK. U 8h napuštanje hotela i nastavak puta sa kraćim zadržavanjem i panoramskim razgledanjem Monaka i Monte Karla. Slobodno vreme. Oko 13h je predviđen nastavak putovanja za Ljoret De Mar. Dolazak u Ljoret De Mar u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (30.04.2019. utorak): LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Odlazak za Barselonu- panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica la Ramblas, spomenik Kolumbu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za stadion Kamp Nou (obilazak muzeja svlačionica, kapele, terena, tribina, konferencijske sale,…). Mogućnost odlaska u Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno). Povratak u Ljoret De Mar u večernjim satima. NOĆENJE.

5.DAN (01.05.2019. sreda): LJORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja ovog slikara. Povratak u Ljoret De Mar. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Barselonu. Slobodno vreme za individualna razgledanja. U večernjim časovima povratak u hotel. NOĆENJE.

6.DAN (02.05.2019. četvrtak): LJORET DE MAR – EKS EN PROVANS – KAN
DORUČAK. Napuštanje hotela. Polazak za Eks en Provans. Panoramski obilazak Eks-a (pešačko razgledanje): bulevar Mirabo sa drvoredom topola, katedrala Sv.Spasitelja, trg Albetras… Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Kanu i smestaj u hotel u kasnim večernjim satima. NOĆENJE .

7. DAN (03.05.2019. petak): KAN – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela. Šetnja poznatim letovalištem francuske rivijere – videćete poznato šetalište Kroaset, Filmsku palatu, Srpsku ulicu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 17h kada je predvđjen polazak za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

8. DAN putovanja (04.05.2019. subota): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 13h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA – 259 € 239 €

OPIS HOTELA:

U Nici je smeštaj u hotelu IBIS NICE AIRPORT PROMENADE HOTEL 3* -nalazi se u blizini aerodroma, na oko 5km od centra Nice, stanica gradskog prevoza je na oko 70 metara od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om . U sklopu hotela se nalazi sala za doručak, bar. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni . https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0749-ibis-nice-airport-promenade/index.shtml

U Ljoret De Maru je smeštaj u hotelu Copacabana 3* ili sličnom, nalazi se na oko 500 m od plaže. Centar Lloret de mar je na oko 150 m od hotela. Standardne sobe opremljene sa TWC-om,TV-om…Hotel raspolaže sa otvorenim bazenom, restoranom, barom . Usluga: noćenje sa doručkom – doručak na bazi švedskog stola. https://www.copacabanalloret.com/

U Kanu je smeštaj u hotelu Hotel De France 3* ili sličnom nalazi se na 300 metara od plaže, u čuvenoj ulici za šoping Ru d’Antib, a od poznate dvorane gde se održava filmski festival udaljen je oko 700 metara. Standardne sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om… Hotel raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom… Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni. http://www.hotel-de-france-cannes.com/en/ Zbog saobraćajnih propisa u Kanu ne postoji mogućnost prilaska autobusa samom hotelu .

Napomena za smeštaj: -U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica – Francuska, 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto-samoposluženje ) u Hotelu 3* u Ljoret De Maru, 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* – Kan – Francuska,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 747 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja iznosi 1,50 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Kataloniju (koja je stupila na snagu 01.11.2012.) za hotele 2* i 3* iznosi 0,50 € po noći po osobi; za hotele 4* iznosi 1,00 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela koja iznosi 1,40 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • komunalnu taksu za Kan koja iznosi 1,40 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 105€.
 • Deca od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10% .
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Kamp Nou – 30 €,
 • Barselona 2 – 15 €,
 • Figueras – 25 € ,
 • Aquarium- 20 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.
 • cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja-Triglav osiguranje.
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button