Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje BLED i KRANJ – Dan primirja

Putovanje BLED i KRANJ – Dan primirja
Autobuski prevoz
DAN PRIMIRJA

Putovanje BLED i KRANJ

Ljubljana – Kranj – Klagenfurt – Worthersee – Velden- Bled

Slovenija – autobusom / 4 dana / 2 noćenja

TERMIN: 09.11.-13.11.2018.
PROGRAM PUTOVANJA BEČ:

1.DAN putovanje (09.11. petak) : BEOGRAD – LJUBLJANA
Sastanak grupe u 19.30 h na PARKINGU ŠTARK ARENE,   južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predviđeno vreme polaska je u 20.00 časova. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (10.11. subota): LJUBLJANA – KRANJ
Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada i slobodno vreme. Nakon provedenog prepodneva u Ljubljani, kraća vožnja do Kranja i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (11.11. nedelja): KRANJ – KLAGENFURT – WORTHERSEE – VELDEN – KRANJ – BLED – KRANJ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ,a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Austrije i posetu Klagenfurtu. Poseta najpoznatijem jezeru Austrije –  Wörthersee i poseta Veldenu gradicu koji nosi naziv austrijski Monte Karlo . Povratak u Kranj. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

4.DAN (12.11.ponedeljak): KRANJ – BLED – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela, sastanak grupe oko 11.30. i kraća vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Polazak za Srbiju oko 14.30h. Dnevno-večernja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Polazak autobusa iz Novog Sada datuma navedenog u programu putovanja. Povratak poslednjeg dana oko 01h .

CENA ARANŽMANA – 109 €

PROMO CENA – 99 € / ograničen broj mesta

OPIS HOTELA:

 • Hotel Creina 4* se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa TWC, TV-om, fenom I mini barom (uz doplatu). Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar. Udaljenost hotela od Ljubljane je oko 25km, Bleda 29 km i od Klagenfurta oko 60 km. www.hotelcreina.si

Hotel CREINA Kranj

Napomena za smeštaj:
U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto ») u hotelu Creina 4* u centru Kranja u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta),
 • obilaske prema programu,
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja,
 • sve druge nepomenute troškove.

OSIGURANJE:

Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Poludnevni izlet do Klagenfurta i jezera Wörthersee sa Veldenom 20 €, izlet obuhvata organizovan prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča.Minimalan broj prijavljenih za izlet Klagenfurt je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .

POPUSTI i DOPLATE

 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 40 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT.
 • Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10 %na cenu aranžmana.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ostale ponude za putovanja u Sloveniju

Autobuske karte za Sloveniju

Pozovite nas