Putovanje CIRIH

Putovanje CIRIH
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

CIRIH – BERN – BAZEL – ŽENEVA – LUCERN – ST. GALLEN

Cirih Švajcarska autobusom / 6 dana / 3 noćenja

Paket aranžman – prevoz i smeštaj

TERMINI:

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – ST GALLEN
Sastanak grupe u 17.30h na PARKINGU ŠTARK ARENE,   južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predvidjeno vreme polaska u 18.00 h. Vožnja autobusom kroz Mađarsku, Austriju i Nemačku prema Švajcarskoj.
2.DAN ST.GALLEN – CIRIH
Dolazak u St.Gallen – grad čiji stari deo vas neće ostaviti ravnodušnim. Turistička atrakcija je opatija Fürstabtei Sankt Gallen gde je smeštena jedna od najbogatijih srednjovekovnih biblioteka na svetu, koja je danas pod zaštitom UNESCO-a. Informativna šetnja gradom. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme nastavak puta za Cirih – grad koji je smešten na obalama reka Limat, Šil i Ciriškog jezera, grad čokolade, sireva, satova i banaka. Panoramsko razgledanje Ciriha autobusom ( vožnja kroz gradske četvrti na obodima Ciriškog jezera). Smeštaj u hotel u poslepodnevnim satima. NOĆENJE.
3.DAN CIRIH – BERN – BASEL – CIRIH
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Bern i Basel. Bern – prestonica Švajcarske, sedište svih većih političkih I kulturnih dešavanja i mesto Ajnštajnove inspiracije, glavni grad ove prelepe zemlje neće vas ostaviti ravnodusnim. Po dolasku panoramski obilazak grada: Vrt ruža, Berengraben – dom medveda koji je zaštitni znak grada, zgrade Parlamenta, kuće Alberta Ajnštajna, kule sa čuvenim satnim mehanizmom iz XVI veka – simbola ovog grada. Slobodno vreme za upoznavanje Berna. Nastavak putovanja za Basel – grad moderne arhitekture sa prelepim starim delom I brojnim muzejima. Informativno upoznavanje grada – najstariji sačuvani most na Rajni Mittlere Brücke koji vodi do starog dela (Gross Basel), glavni trg Marktplatz, gradska skupština – Rathaus i najznačajnija bazelska građevina – katedrala Minster. Slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim satima. NOĆENJE.
4.DAN CIRIH – ŽENEVA – CIRIH
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo fakultativnu posetu Ženevi, gradu čije prirodne lepote otavljaju bez daha, gradu prelepe arhitekture.. Dolazak u drugi po veličini grad Švajcarske, grad koji je ujedno i jedan od svetskih diplomatskih, poslovnih i naučnih sedišta i odlazak na panoramsko razgledanje grada: Palata naroda, zgrada Međunarodnog Crvenog krsta i sedišta različitih međunarodnih organizacija. Šetnja starim jezgrom grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo da obidjete Vodenu fontanu najveću u Evropi.. Povratak u Cirih u večernjim časovima.  NOĆENJE.
5.DAN CIRIH – LUCERN – CIRIH – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Cirihu, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet za Lucern – grad koji je pun prelepih i važnih kulturno-istorijskih spomenika i mesta koja su prava atrakcija za turiste. Po dolasku, odlazak u šetnju obalom jezera Četiri kantona, razgledanje stare gradske četvrti, prelazak preko poznatog mosta Kapellebrucke, najstarijeg pokrivenog drvenog mosta u Evropi, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Cirih Povratak u Cirih po ostatak grupe. Predvidjen polazak za Srbiju oko 16.00h. Noćna vožnja kroz Nemacku, Austriju i Madjarsku uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti…..
6.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).

CENA ARANŽMANA

OPIS HOTELA:

IBIS Zurich Adliswil hotel 2* u blizini autobuske stanice (oko 100 m) , kojom se u konekciji sa tramvajem za oko tridesetak minuta stiže do centra grada. Sve sobe sa TWC-om , TV-om. U sastavu hotela nalazi se sala za doručak..Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1989-ibis-zurich-adliswil/index.shtml

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smestaj u isključivo dvokrevetnim bez mogućnosti pomoćnog ležaja na bazi tri noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu 2,5 CHF (oko 2,5€) dnevno po osobi,
 • plaća se na recepciji hotela,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 149 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

OSIGURANJE:

 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 672 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd ) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana).
 • U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Lucern 15 € odrasli / deca do 11,99, -10 €,
 • Bern i Basel 30 € odrasli /deca do 11,99, -25 €,
 • Ženeva -35 € odrasli /deca do 11,99, – 30 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje .

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program za Milano ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.

Slične ponude

Call Now Button