fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje INSBRUK

Putovanje INSBRUK
Autobuski prevoz
5 DANA / 2 NOĆENJA

INSBRUK – KICBIL – VILAH

Putovanje Insbruk sa fakultativnom posetom svetu SWAROVSKI – autobusom / 5 dana / 2 noćenja

TERMIN: 25.04.–29.04.2019.

Inbruk je grad na reci In, po kojoj je i dobio ime, u kojem živi oko 300000 stanovnika sa prigradskim naseljima, a poseti ga više od tri miliona ljudi godišnje. Ušuškan među padine Alpa, prošaran zgradama jarkih boja i kaldrmisanim ulicama, mami uzdahe. Iako je ovaj grad dva puta bio domaćin Zimskih Olimpijskih Igara, 1964. i 1976. godine, nisu samo ljubitelji zimskih sportova posetioci Insbruka, ovde dolaze i turisti iz celog sveta da bi uživali u mirnom gradu uskih srednjevekovnih ulica i visokih gotičkih građevina, kao i prelepom pogledu na Alpe i svežem alpskom vazduhu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 20h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji, uz kratke usputne pauze za osveženje.

2. DAN: INSBRUK
U jutarnjim časovima dolazak u Insbruk, najviši alpski gradić i glavni grad pokrajine Tirol. Po dolasku sledi šetnja gradom sa vodičem tokom koje ćete videti najpoznatije gradske znamenitosti: crkva Hofkirche, Zlatni krov, Trijumfalna vrata, Hofburg, katedrala Svetog Jakova… Nakon šetnje sledi slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do dvorca Ambras, koji se smestio iznad Insbruka, a koji je poznat po zbirci oružja i oklopa iz vremena od kasnog srednjeg veka do baroka. Posle 15h smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN: INSBRUK – VATENS
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak do obližnjeg gradića Vatens, u kom se „rodio“ svetski poznati kristal Swarovski. Sledi razgledanje impresivnog muzeja „Svet Swarovski kristala“ u kom se sve vrti oko igre svetlosti samih kristala, boja, senki i hologramskih projekcija propraćenih ambijentalnom muzikom Briana Ena. Postavka muzeja sačinjena je od dela umetničkih instalacija najvećih svetskih umetnika (Pablo Picasso, Andy Warhol, Marc Chagall, Jim Whiting, Salvador Dali). U sklopu objekta se nalazi i najveća prodavnica Swarovski kristala na svetu. Povratak u Insbruk. Noćenje.

4. DAN: INSBRUK – KICBEL – VILAH
Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja ka Kicbilu. Dolazak u grad, na čiju pomenu imena, većina odmah pomisli na legendarni spust koji oduzima dah i koji je glavni razlog velike popularnosti mesta. Razlog je legendarni spust, najprestižnija trka u Svetskom kupu skijaša, na kojoj svi hoće da pobede. Ipak, ovaj austrijski ski centar ima mnogo toga da ponudi i pre i posle te nedelje kada je domaćin najboljim skijašima. Pre slobodnog vremena, kratka šetnja sa vodičem i upoznavanje Kicbila. U dogvoreno vreme, nastavak putovanja. Dolazak do grada Vilaha, koji se nalazi u pokrajini Koruška. Grad se smestio na ušću reke Gejl u Dravu. Nakon šetnje i upoznavanjem grada sa vodičem, slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Vožnja autoputem kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku.

5. DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA 165 € / 135 €*

 • Cena sa zvezdicom je promo cena za određeni broj soba

OPIS HOTELA

Hotel EDELWEISS 3* nalazi se u Gocenzu, 10tak km od centra Insbruka. Na oko 700 od hotela, nalazi se stanica direktne linije gradskog prevoza – veza do centra Insbruka. Sobe su 1/2 i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini barom, telefonom…

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE i KOMERCIJALNE BANKE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji
 • smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
 • razgledanja prema programu: Insbruk, Kicbil, Vilah
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • doplata za 1/1 sobu 70 evra (na upit)dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana
 • dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
 • ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz
 • Transfer iz NOVOG SADA – doplata 10 evra / minimum 4 putnika

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • DVORAC AMBRAS (ulaznica uključena u cenu) 15 evra / 5 evra (ispod 18 godina),
 • SWAROVSKI SVET (ulaznica uključena u cenu) 30 evra / 25 evra (deca do 14 godina)

NAPOMENE:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije…
Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA ILI AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora TA TRAVELLINO, licenca OTP 26/2010

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button