Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje MADEIRA

Putovanje MADEIRA
Avio prevoz
8 DANA / 7 NOĆENJA

MADEIRA PORTUGALSKO OSTRVO U ATLANTIKU

Madeira – avionom / 8 dana / 7 noćenja

INDIVIDUALNI POLASCI

Madeira je Portugalsko ostrvo u Atlantskom okeanu i nalaza se oko 650 km zapadno od obala Maroka. glavni i najveći grad ostrva Madeira je Funšal. Madeira ima populaciju od oko 267.000 stanovnika.

PROGRAM PUTOVANJA MADEIRA:

1.Dan (subota) – BEOGRAD – MADEIRA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Let za Madeiru preko Minhena/Frankfurta u zavisnosti od raspoloživih mesta na letu i želji putnika. Sletanje na aerodrom Funšal na Madeiri po redu letenja. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera. Noćenje.

2.-7. dan (nedelja – petak) – MADEIRA
Usluge polupansiona (doručak/večera) u izabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi. Fakultativni programi. Prvo što primetite na Madeiri jeste zelenilo koje se pruža svuda oko vas, tako da se ovo ostrvo bez izuzetka proglašava rajskim vrtom. Avokado, mango, orhideje cvetaju svuda na bogatom tlu starog vulkana. Iako je Madeira bliža Maroku, pripada Portugalu, a sa prekrasnih 180 kilometara obale, mora, lepih plaža i planinskih putova, vredna je svake posete. Na severnom delu ostrva, u uvali Porto Moniz, naći ćete Ribeira da Janela, selo vinograda i fantastičnih stena koje oplakuju okean. Taj deo Madeire nudi rajske plaže, pa slobodno spontano izaberite bilo koju (nećete pogrešiti) i uronite u plava prostranstva. Madeira nudi relativno malo peščanih plaža. Međutim, zbog toga zaista ne treba da brinete, jer su ostala mesta za kupanje bajkovita, a ako vam je baš do peska, idite trajektom do susednog ostrva Porto Santo. Glavni grad Madeire je Funčal – mali Lisabon, u kom ćete se diviti istorijskim crkvama, arhitekturi i vrtovima, a možda naiđete i na rodnu kuću čuvenog Ronalda. Najstariji grad na ostrvu je Mačiko, koji će vas zadiviti plažama, dok ćete u Kalheti uživati u ukusu belog ruma. Madeira poznata i po svojim pijacama. Najslavnija i najveća je Merkado dos lavradores u Funčalu. Retko voće, povrće, cveće i riba samo su deo ponude koja odlično zaokružuje ceo paket idealne destinacije – Madeire.

8.dan (subota) – MADEIRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd preko Minhena i Frankurta u zavisnosti od raspoloživih ,mesta na letu i želji putnika. Sletanje na beogardski aerodrom Nikola Tesla je po redu letenja.

CENA ARANŽMANA PORTUGALSKA TURA:

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit. Cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu

CENA ARANŽMANA MADEIRA OBUHVATA:

 • Prevoz redovnom avionskom linijom na navedenoj relaciji,
 • smeštaj u odabranom hotelu u standard dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi polupansiona (doručak/večera) – mesto Funschal Madeira,
 • organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA MADEIRA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse koje su podložne promenama (cca 153 eura ),
 • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
 • boravišna taksa u hotelu koje se plaća na licu mesta,
 • individualne programe/lične troškove
 • programom sve nepomenute usluge
 • međunarodno zdravstveno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana,
 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres i Visa),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

NAPOMENE:
U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza ili leta i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je nedelju dana pred put ili do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.
Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu

Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad