fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje OHRID i SKOPLJE

Putovanje OHRID i SKOPLJE
Autobuski prevoz
1.MAJ

OHRID – STRUGA – VEVČANI – SKOPLJE

Ohrid autobusom / 4 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje

TERMINI: 30.04.-03.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja (30.04.2019. utorak) BEOGRAD – OHRID
Sastanak grupe u 21.45h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”,  sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22.30 sata. Noćna vožnja sa usputnim odmorima.

2.DAN (01.05.2019. sreda) OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Razgledanje grada koji je poznat kao Jerusalim na Balkanu: Arheološki muzej, manufaktura papira, crkva Sv.Sofija iz XI veka (najveći očuvani fresko-ansambl u Evropskom slikarstvu tog vremena), crkva Sv. Bogorodica Perivlepte izgrađena 1295 god. na vrhu starog grada, Rimski teatar, bazilika… Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima porodica Filevi i Talevi. Smeštaj u hotel (posle 15.00 h prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (02.05.2019. četvrtak) OHRID – STRUGA – VEVČANI – OHRID
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Strugu, simpatični gradić na jugozapadu Makedonije, koga karakteriše arhitektura 18-og i 19-og veka. Struga je grad poezije, kulture, istorije i duge tradicije koji retko koga ostavlja ravnodušnim. Nastavak puta do Vevčana, živopisnog sela sa čuvenim izvorima okruženog netaknutom prirodom. Selo Vevčani ima očuvanu autentičnu arhitekturu, 19 crkava, manastira i kapela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ohrid. NOĆENJE.

4.DAN (03.05.2019. petak) OHRID – SKOPLJE – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela i polazak za Skoplje. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafpašina džamija… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 16.00 h predviđen polazak ka Beogradu uz kraća usputna zadržavanja radi odmora. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA – 99 €

PROMO CENA – 79 € * BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!

OPIS HOTELA:

Nova Riviera 3*, Village 4*… ili slični, nalaze se na Ohridskom jezeru. U sklopu hotela nalaze se sala za služenje doručka, recepcija, lobby bar. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om. Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje).
http://www.novariviera.mk/ , http://hotelvillage.mk/ …

Napomena za smestaj: Tačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3*,
 • razgledanja prema programu putovanja,
 • usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 373 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera),
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • POPUSTI ZA DETE OD 02 – 11,99 GODINA U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE PLAĆA 79 €.
 • Rezervacija jednokrevetne sobe je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 30 €. na cenu aranžmana .
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Struga i Vevčani – 10 €.
 • Minimum 30 prijavljenih osoba je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button