Putovanje PRAG

Putovanje PRAG
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

PRAG AUTOBUSOM – DAN DRŽAVNOSTI

Putovanje PRAG Dan državnosti – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 14.02.-19.02.2023.

PROGRAM PUTOVANJA PRAG DAN DRŽAVNOSTI

1.DAN putovanja BEOGRAD  – NOVI SAD – PRAG
Sastanak grupe u 17.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 18.00 h.
Polazak iz Novog Sada oko 19:00h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno mogućnost organizovanja izleta Čari Praga noću – šetnja Vaclavskim namjestima, ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namjestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE.

3.DAN PRAG Fakultativno DREZDEN / PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet FIRENCA NA ELBI: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

4.DAN PRAG /Fakultativno – KARLOVE VARI / PRAG
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili odlazak na. fakultativni izlet Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE

5.DAN PRAG / SUBOTICA / NOVI SAD / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodno vreme za individualno razgledanje do 17.00 h kada je predvidjen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti….

6.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE PRAG DAN DRŽAVNOSTI – 139€ / 129€*

* PROMO CENA- OGRANIČEN BROJ MESTA

OPIS HOTELA

Hotel TRISTAR 3*
Hotel se nalazi u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Praga, na 200m od stanice metroa kojom se za svega četiri stanice stiže do starog jezgra gradskog . Stanice tramvaja 24 i 8 nalaze se na 300m od hotela. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene TWC-om, TV-om, telefonom. Gostima hotela sun a raspolaganju restoran i recepcija. Doručak je na bazi švedskog stola.
https://www.olympik.cz/en/tristar/

Hotel OLYMPIC TRISTAR Prag
Hotel OLYMPIC TRISTAR Prag

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruje popust od 10€;
 • doplata za 1/1 sobu 49€ (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz;
 • smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom,
 • obilaske prema programu,
 • usluge lokalnih vodiča,
 • agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

  Čari Praga noću – 10 €

 • Vožnja brodom 15 € odrasli /10 € deca do 12 god
 • Karlove Vari – 25 € odrasli /20 € do 12 god
 • Drezden- 35 € odrasli /20 € deca

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Argus tours

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Ukoliko Vam program RIM ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button