fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje SLOVENIJA

Putovanje SLOVENIJA
Autobuski prevoz
1.MAJ

LJUBLJANA – KRANJ – KLAGENFURT – WORTHERSEE – VELDEN – BLED

Slovenija autobusom / 3 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN: 01.05.-03.05.2019

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanje (01.05.2019. sreda): BEOGRAD – LJUBLJANA – KRANJ
Sastanak grupe u 05.15 h radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 06.00 časova. Vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada i slobodno vreme. Kraća vožnja do Kranja i smeštaj u hotel u večernjim satima. NOĆENJE.

2.DAN 02.05.2019. četvrtak): KRANJ – KLAGENFURT – WORTHERSEE – VELDEN – KRANJ – LJUBLJANA – KRANJ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Austrije i posetu Klagenfurtu. Poseta najpoznatijem jezeru Austrije- Wörthersee i poseta Veldenu gradicu koji nosi naziv austrijski Monte Karlo . Povratak u Kranj. NOĆENJE.

3.DAN (03.05.2019. petak) : KRANJ – BLED – BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela, sastanak grupe oko 12h i kraća vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »bledsku kremšnitu«. Polazak za Srbiju oko 16h. Dnevno-večernja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA – 119 €

PROMO CENA – 99 €*

* BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!

OPIS HOTELA:

Hotel CREINA 4* Kranj www.hotelcreina.si Hotel se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa TWC, TV-om, fenom i mini barom (uz doplatu). Gostima hotela na raspolaganju restoran i bar. Od Ljubljane je udaljen oko 25km i od Bleda 29 km. Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.

Hotel CREINA Kranj

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto ») u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
 • obilaske prema programu,
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 280 dinara (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja,
 • sve druge nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 40 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT.
 • Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10 %na cenu aranžmana.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Poludnevni izlet do Klagenfurta i jezera Wörthersee sa Veldenom 15 € – izlet obuhvata organizovan prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča. Minimalan broj prijavljenih za izlet Klagenfurt je 30 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

Call Now Button