Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje SLOVENIJA

Putovanje SLOVENIJA
Autobuski prevoz
3 DANA | 2 NOĆENJA

BLED – KRANJ – LJUBLJANA – KLAGENFURT – BLED

Slovenija autobusom / 3 dana / 2 noćenja

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja

TERMIN:

22.10., 29.10., 05.11., 12.11., 19.11., 26.11., 03.12., 10.12., 17.12.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN (četvrtak) : BEOGRAD / LJUBLJANA
Sastanak grupe u 22.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici BAS, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.00h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (petak): LJUBLJANA / KRANJ
Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada gde ćete videti novi trg, kongresni trg, Prešernov trg, Franjevačku crkvu, Zmajski most… Slobodno vreme. Nakon provedenog prepodneva u Ljubljani, kraća vožnja do Kranja i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (subota): KRANJ / Fakultativno MARIBOR / KRANJ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Maribor. Po dolasku odlazak na informativno pešačko razgledanje grada: Glavni trg, Gradska kuća, Katedrala, Gradski trg, Florijanov spomenik, Trg Slobode, Spomenik NOB-u. Slobodno vreme za individualno upoznavanje ovog šarmantnog slovenačkog grada, do polaska za Kranj. Povratak u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja): KRANJ / Fakultativno BOHINJSKO JEZERO i BLED / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativan izlet za Bohinjsko jezero i Bled. Vožnja do najvećeg jezera u Sloveniji – Bohinjskog jezera. Slobodno vreme za uživanje u čistoj i netaknutoj prirodi što ga čini jednim od najlepših kutaka Slovenije. Boravak u Bohinju čini da se osećate kao da je vreme stalo. Nastavak vožnje do Bleda, po dolasku slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnja brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Polazak za Kranj u dogovoreno vreme po ostatak grupe i polazak za Srbiju predviđen oko 17.00h. Vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA – 119 €

PROMO CENA – 99 €*

* BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!

OPIS HOTELA:

Hotel CREINA 4* Kranj www.hotelcreina.si Hotel se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa TWC, TV-om, fenom i mini barom (uz doplatu). Gostima hotela na raspolaganju restoran i bar. Od Ljubljane je udaljen oko 25km i od Bleda 29 km. Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.

Hotel CREINA Kranj

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto») u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
 • obilaske prema programu,
 • usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i
 • troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 4€ ukupno za 2 noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
 • individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja,
 • sve druge nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 40 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT.
 • Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10 % na cenu aranžmana.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Poludnevni izlet do Maribora – 20 €,
 • Izlet Bohinjsko jezero i Bled – 15 € .
 • Minimalan broj prijavljenih za izlet Maribor je 30 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta može ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

VAŽNO: Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga,  može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta, nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu,  važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predviđena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. S obzirom na novonastalu situaciju,  procedure na graničnim prelazima kao i na mogućnost nastupanja nepredviđenih situacija, i u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predviđenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, kao i pravo promene redosleda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.   VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • ne zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button
Turistička agencija MAESTRAL Novi Sad