Putovanje SOFIJA

Putovanje SOFIJA
3*
3 DANA / 2 NOĆENJA

SOFIJA – BOROVEC – RILSKI MANASTIR

Putovanje Sofija autobusom 3 dana / 2 noćenja

TERMIN: 13.11., 20.11., 27.11., 04.12. i 11.12.2020.

PROGRAM PUTOVANJE SOFIJA

1.DAN (petak) BEOGRAD – SOFIJA
Sastanak grupe u 05.15h na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici  „BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 06.00 časova. Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Sofiju. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada (Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje,….). Smeštaj u hotel oko 15.00h po lokalnom vremenu (prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

2.DAN ( subota) SOFIJA / Fakultativno BOROVEC /
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Sofiji ili fakultativni izlet na Borovec, najstariji ski centar u Bugarskoj koji se nalazi 70 km od Sofije. Razgledanje centra. Slobodno vreme. Povratak u Sofiju. NOĆENJE.

3.DAN (nedelja) SOFIJA / Fakultativno RILSKI MANASTIR / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Rilskog manastira, najvećeg i najpoznatijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj koji se nalazi 120 km južno od Sofije, i koji je od 1983. god. deo UNESKO-ve svetske baštine. Obilazak manastirskog kompleksa (Glavna crkva, Hreljina kula, manastirski muzej…). Slobodno vreme. Povratak u Sofiju po ostatak grupe. Polazak za Beograd predvidjen između 17.00 h i 18.00 h po lokalnom vremenu sa dogovorenog mesta. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnih prelaza).

CENA ARANŽMANA PUTOVANJE SOFIJA – 99 €

* PROMO CENA – 89 € VAŽI ZA ODREĐENI BROJ SOBA

Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce), bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnika Argus Toursa, kod ulaska na perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane Argus Toursa, moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja.

OPIS HOTELA ZA PUTOVANJE SOFIJA:

Hotel HEMUS 3* nalazi se u širem centru Sofije na 1km od glavne i najpopularnije shoping zone Bulevara Vitoshe, u neposrednoj blizini tržnog centra Park Center Sofia. Hotel raspolaže restoranom, lobby barom, konferencijskom salom. Economy sobe su isključivo dvokrevetne bez mogućnosti pomoćnog ležaja, opremljeni su TWC-om. Studiji su dvokrevetni sa jednim pomoćnim ležajem predviđeni za smeštaj isključivo 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta (treća odrasla osoba ili dete na pomoćnom ležaju ne ostvaruju popust), opremljeni kao economy sobe. Studiji se rade isključivo na upit, sa odgovorom u roku od oko 2-3 radna dana od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).!!! Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu iznosi 30 eur i radi se isključivo na upit!!! Kod soba po promo ceni ne postoji mogućnost jednokrevetne sobe. Doručak – “švedski sto” – samoposluživanje (neophodan minimum od 15 osoba) uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama) . www.hemushotels.com

ARANŽMAN PUTOVANJE SOFIJA OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • panoramsko razgledanje Sofije,
 • dva noćenja sa doručkom u hotelu 3* u economy sobama ,
 • usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN PUTOVANJE SOFIJA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje,
 • individualne troškove,
 • usluge koje nisu predviđene programom i
 • troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera- “BON TOUR – BG” LTD.

VAŽNA NAPOMENA: Smeštaj se radi isključivo na upit po uplati programom predvidjene akontacije, sa odgovorom u roku od oko 2-3 radna dana od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju). Promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora  (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, hotela, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (individualna polisa) u agenciji. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja u koju putuju, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):

 • poseta Rilskom manastiru – 20 € (ulaznice na lokalitete u kompleksu nisu uračunate ),
 • poseta Borovecu – 12 €.
 • Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni
  prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Pogledajte ostale ponude putovanja

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

 

 

 

 


Slične ponude

Call Now Button