fbpx

Turisticka agencija Maestral Novi Sad

Zatvori pretragu turisticke ponude maestral Novi Sad

Putovanje STRAZBUR

Putovanje STRAZBUR
Autobuski prevoz
6 DANA | 3 NOĆENJA

STRAZBUR – HAJDELBERG – BADEN BADEN – KOLMAR – RIKVIR

Strazbur – autobusom / 6 dana / 3 noćenja

TERMIN: 07.11.-12.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA STRAZBUR:

1.DAN (07.11.2019. cetvrtak): BEOGRAD – STRAZBUR
Sastanak grupe u 12.15 časova (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici “BAS”, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 13 časova. Iz Novog Sada oko 14 časova sa parkinga kod Lokomotive. Dnevno/noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (08.11.2019. petak): STRAZBUR
Dolazak u Strazbur u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela. Odlazak na informativno razgledanje grada (odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) – šetnja centrom grada: katedrala Notre Dame, Stara carina, Palata Rohan, kuća Kamerzel, Trg Kleber … Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima (posle 15 h). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (09.11.2019. subota ): STRAZBUR / Fakultativno HAJDELBERG- BADEN BADEN / STRAZBUR
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Hajdelberg i Baden Baden . Vožnja do Hajdelberga grada koji danas predstavlja atraktivnu mešavinu srednjevekovnog i modernog. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada : Karlova kapija, Zamak Hajdelberg (panorama), Rathaus, Stari gradski trg, gotička crkva Sv. Duha, Univerzitetski kvart, Aleja filozofa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme nastavak puta ka poznatoj banji BADEN BADEN smeštenoj na obroncima Švarcvalada. Uživaćete u raskošnoj prirodi ove banje . Povratak u hotel. NOĆENJE.

4. DAN (10.11.2019. nedelja): STRAZBUR / Fakultativno KOLMAR i RIKVIR / STRAZBUR
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Kolmar i Rikvir . Vožnja do Kolmara – neodoljivog mesta čija raznobojna arhitektura starog centra grada očarava. Po dolasku informativna šetnja do starog centra grada gde ćete videti crkvu Sv. Martina, Dominikansku crkvu, kuću Pfister, Muzej Bartoldi, Muzej Unterlinden., četvrt Taneur…Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Rikvir, poseta bajkovitom romantičnom mestu smeštenom u prelepoj regiji Alzasa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo da probate odlična vina u nekom od lokalnih restorana.Povratak u hotel u večernjim satima. NOĆENJE.

5.DAN (11.11.2019. ponedeljak ): STRAZBUR / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i pakovanje stvari u autobus . Slobodan dan za individualne aktivnosti u Strasburu do 20,00 h kada je predvidjen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

6.DAN (12.11.2019. utorak ): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u poslepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa

CENA ARANŽMANA STRAZBUR DAN PRIMIRJA – 199 €

PROMO CENA – 179 €*

* Broj mesta po PROMO CENI je ograničen.

OPIS HOTELA:

Hotel IBIS STYLES STRASBOURG AVENUE DU RHIN Strazbur je kategorisan sa 3* i nalazi se na oko 15 minuta vožnje gradskim prevozom do centra grada (stanica se nalazi ispred hotela). Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (rade se na upit), klimatizovane, TWC, TV… Doručak je kontinentalni.
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-9568-ibis-styles-strasbourg-avenue-du-rhin/index.shtml

Hotel IBIS STYLES STRASBOURG AVENUE DU RHIN

Hoteli koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
 • platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

ARANŽMAN STRAZBUR OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • smeštaj u iskljucivo dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 2* u Strasburu ,
 • obilaske prema programu putovanja,
 • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN STRAZBUR NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno osiguranje 560 dinara (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
 • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
 • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Strasburg , koja iznosi oko 1.65 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,
 • individualne troškove i
 • ostale nepomenute troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Kolmar i Rikvir – 25 €,
 • Hajdelberg i Baden Baden – 30 €.
 • Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
 • Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 99 €.
 • Deca po ovom programu ne ostvaruju popust.
 • Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

NAPOMENE:

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje .
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Ukoliko Vam program ne odgovara zbog termina polaska, vrste prevoza, izbora hotela ili nečeg drugog uvek možete sami kreirati sopstveni aranžman. Pogledajte ponude vezane za autobuske karte, avio karte i rezervacije hotela u celom svetu.

VAŽNO:

 • obratite pažnju na period isteka pasoša, naročito kod dece,
 • putnici koji putuju u Tursku i Egipat moraju imati pasoš važnosti najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji putuju u Grčku i zemlje Evropske unije moraju imati pasoš važnosti najmanje 3 meseca od dana povratka sa putovanja,
 • putnici koji ne putuju sa pasošem Republike Srbije u obavezi su da se sami informišu za vizni režim zemlje u koju putuju i kroz koje putuju,
 • na zaboravite da uplatite polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja,
 • aranžman možete osigurati od otkaza u slučaju da dođe do nepredviđenih situacija usled kojih ne budete mogli da krenete po uslovima osiguravajuće kompanije.
Call Now Button