Tematski park EL PASO CITY Zlatibor

Tematski park EL PASO CITY Zlatibor
Sopstveni prevoz Televizor Klima Parking WiFi

Tematski park EL PASO CITY Zlatibor se nalazi na 14 kilometara udaljenosti od centra Zlatibora, na magistralnom putu za Crnu Goru. Okružen je prelepom prirodom gde se smenjuju pašnjaci i borova šuma.

Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina:

Kaubojski grad predstavlja vernu repliku tipičnog kaubojskog grada na Divljem zapadu. Prilikom obilaska ovog kaubojskog grada, nezaobilazno mesto okupljanja svih ljubitelja vesterna je Saloon. Ovde možete popiti piće i potpuno se prebaciti u davno prošlo vreme. U tome će vam pomoći uverljivi enterijer ove kaubojske kafane. Ako ste tip kauboja koji voli da sa šanka nadgleda ostatak kafane, tu su jedinstvene stolice sa sedlima. Na vama je samo da prođete kroz čuvena kaubojska vrata.

Indijansko selo jedna je od tri velike ambijentalne celine tematskog parka El Paso City na Zlatiboru. Nalazi se na malom uzvišenju do kojeg se dolazi preko drvenog mosta. Selo je sa jedne strane okruženo borovom šumom — a za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo mesto će biti pravo osveženje i doživljaj svoje vrste. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva idealna za šetnju i istraživanje okolnih sela.

Zlatiborski zaseok sa svojih 12 arhitektonski razlicitih brvnara predstavlja tradicionalno graditeljstvo ovih predela iz 19. veka. Sve brvnare u kojima možete prenoćiti napravljene su od drveta i prenose topao i prisan ambijent.

Ni najmlađi posetioci ovog kompleksa neće ostati uskraćeni za nezaboravnu zabavu. Opremljeno dečije igralište mališanima će ulepšati svaki trenutak proveden u El Paso City-ju, a njihovim roditeljima omogućiti vreme za dodatno opuštanje.

GALERIJA EL PASO CITY ZLATIBOR

RESTORAN

SALOON – Prilikom obilaska ovog kaubojskog grada, nezaobilazno mesto okupljanja svih ljubitelja vesterna je Saloon. Ovde možete popiti piće i potpuno se prebaciti u davno prošlo vreme. U tome će vam pomoći uverljivi enterijer ove kaubojske kafane sa stolovima presvučenim čojom, slikama bizona, karavana i jedinstvene barske stolice sa sedlima. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i cigara. Na vama je samo da prođete kroz čuvena kaubojska vrata. Radno vreme Saloona 08-23h

RESTORAN – El Paso City u svom središtu sadrži restoran sa čije terase se pruža pogled na suncem okupane zlatiborske pejzaže. Restoran Sunny View je zasnovan na principu samo-usluživanja i nudi specijalitete lokalne kuhinje. U ovom restoranu možete probati i svežu pastrmku koja se gaji u našoj reci i jezeru.
Radno vreme restorana Sunny View je od 08h-23h

Takođe, pruža vam se prilika da u kafe-poslastičarnici uživate u velikom izboru kafe, sveže ceđenih prirodnih sokova, sladoleda i raznih drugih poslastica.

SMEŠTAJ HOTEL SATELIT ZLATIBOR

Ukupan kapacitet smeštaja je 118 osoba. U cenu smeštaja uključen je doručak, parking prostor, upotreba interneta. Boravišna taksa za odrasle osobe iznosi 120 dinara, za decu od 7 do 15 godina 60 dinara.

Brvnare PREMIUM – Za 4 osobe
Naše Premium brvnare opremljene su kuhinjom i trpezarijom, i nude poseban komfor u smislu prostora i uređenja.
Naše 4 Premium tradicionalne zlatiborske brvnare nude autentičan smeštaj. Premium brvnare su dvospratne, ukupne kvadrature preko 80m2. Na prvom spratu su smešteni dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i trpezarijom, hodnik i kupatilo. Na drugom spratu se nalaze dve odvojene spavaće sobe, jedna sa bračnim ležajem, dok su u drugoj spavaćoj sobi dva singl kreveta koji se po potrebi mogu spojiti.

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 4 osoba – 120 €

 

Brvnare STANDARD – Za 1-4 osoba
Zlatiborski zaseok sa svojih 11 Standard brvnara, arhitektonski različitih, prikazuju tradicionalno graditeljstvo ovih predela 19.veka, a ujedno pružaju komfor sadašnjeg vremena.
Standard brvnare imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva singl kreveta. U dnevnoj sobi se nalazi trosed koji se po potrebi može pretvoriti u komforan ležaj za dve osobe. Sve brvnare poseduju moderno opremljeno kupatilo.

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 1 ili 2 osobe – 80 €
Boravak 3 osobe – 85 €
Boravak 4 osoba – 95 €

SMEŠTAJ U HOTELU U KAUBOJSKOM GRADU
Tri sobe u Western Town-u, opremljene su unikatnim, ručno izrađenim, drvenim nameštajem koji će Vas ostaviti bez daha. Sobe poseduju bračni ležaj za dve osobe, moderno kupatilo i prostranu terasu sa pogledom na centar kaubojskog grada.

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 1 ili 2 osobe – 50 €

SMEŠTAJ U KUĆICAMA NA DRVETU
Želite li da svoj odmor provedete u senci bora koji raste baš na Vašoj terasi? Kućice na drvetu, san su baš svakog deteta i nedosanjani san većine odraslih. Kućice se sastoje od spavaće sobe sa bračnim ležajem i modernog kupatila. Sa terase uživajte u pogledu na ostatak El Paso City-ja i talasaste obronke Zlatibora.

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 1 ili 2 osobe – 55 €

SMEŠTAJ U KARAVANIMA – CARAVANS BY THE RIVER
Karavani su još jedan autentični vid smeštaja koji možete doživeti samo u El Paso City-ju! Nazvani po glumačkim zvezdama vestern filmova, naših osam karavana nude smeštaj za dve osobe u singl krevetima na sprat i poseduju moderno kupatilo!

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 1 ili 2 osobe – 45 €

SMEŠTAJ U ŠATORIMA INDIJANSKOG SELA
Za sve avanturiste nudimo smeštaj u autentičnim Indijanskim šatorima! Svaki šator ima 4 singl kreveta i ostali neophodni inventar za udoban boravak. Povedite društvo i organizujte druženje pored ognjišta, uz vatru, u našem Indijanskom selu!

Cena po smeštajnoj jedinici

Boravak 1 ili 2 osobe – 50 €
Boravak 3 ili 4 osobe – 70 €

CENA ULAZNICA ZA POSETIOCE

INDIVIDUALNE KARTE
Odrasli – 500 RSD
Deca – 350 RSD

GRUPNE KARTE (preko 20 osoba)
Odrasli – 400 RSD
Deca – 300 RSD

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana;
  3. 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
  4. platnim karticama (Dina,Master,Maestro,American Expres i Visa),
  5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Do Zlatibora iz Novog Sada možete stići redovno autobuskom linijom, dva puta dnevno tokom cele godine.

Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Zlatibor saobraća dva puta dnevno.

Call Now Button